ja chcialem zaznaczyć, ze gdyby porównywać staż,to ja powinienem znalezc sie na miejscu koziego
Co? Jaki staż, że niby Ty dużej nie wiem jak to nazwać "siedzisz w Tuningu"(za duzo powiedziane:) niz ja? Przeciez Ty się stosunkowo niedawno "pojawiłeś"...
Co? Jaki staż, że niby Ty dużej nie wiem jak to nazwać "siedzisz w Tuningu"(za duzo powiedziane:) niz ja? Przeciez Ty się stosunkowo niedawno "pojawiłeś"...
Aha a to zamuliłem, chyba dlatego, że właśnie wstałem....
A mnie już naszło i zaczałem szukać starych zdjęć, wiem, ż enie raz juz coś takiego wsumie było ale można by stworzyc taki temat dla powspominania starych dobrych czasów....
To pierwszy spot na jakim byłem - 26.01.2003r. na stacji za mostem jak sie na Torun jedzi epotem sie przeniesliśmy do knajpki w pobliżu... Ja byłem super tuningowym sportowym zielonym mondeo kombi:)
to specjalnie dla ukazania fryzury naszego Jarka:):
Te zdjecia to jest hugo w porownaniu do tego co wygrzablem ostatnio na kasecie video Orzech widzial jakie ciekawe materialy tam sie znajduja Kilka spotow poczawszy od zimy 2003
no własnie, wrzucajcie to:0 Niech ktos zrobi odpowiedni temat do tego, ostatnio i tak sie ni cnie dzieje na forum to bedzie mozna powspominac.... ja mam filmik (ale nie wiem jak go zamiescic) jak orzech za mlodu udziela wywiadu do TV starzy bywalcy forum widzilei wszyscy bo juz dawno temu bylo:)