Bydgoska akcja - spot

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez x-skyler » piątek, 28 września 2007, 20:34

Witam

Widze ze ten temat wywołał zupełnie odmienny cel do zamierzonego.

Rozmawialem z adminem BCC na temat spotu odnośnie neonów który mial odbyć się w polowie przyszełego miesiąca. Jednak w naszych głowach pojawil się pomysł czegoś bardzoej ambitnego, zebrać wszystkie bydgoskie kluby, temat neonów zeszedł na plan dalszy.

Szczerze ??

Nie nastawiam sie na nadzwyczajną sprzedaz na ostatnim spocie żadnej sztuki nie sprzedalem - bez tego mam co robić, ale mi osobiście ATMOSFERA odpowiadala i wiekszości osób.

Oglądając filmik STRB "Tesco Spot" bardzo zalowalem ze mnie nie bylo tylko dlatego ze widzialem ciekawy klimat.

Jeśli zmieni Waszą postawe to moze zrobimy zakaz używania neonów

BCC wyjechal z chęcią spota ogólnobydgoskiego. Podziwiam jego za ten zapał a Wy po prostu zjechaliście Go. Przez ostatnie dni staral sie to nagłośnić jak tylko moze.

W JEDNYM celu powtarzam JEDNYM celu.

INTEGRACJA KLUBÓW BYDGOSKICH

Jeśli jesteś anty spoko zrozumiem jednak SERDECZNIE ZAPRASZAMY jest to propozycja nie przymus

Jeśli ktoś nie chce to nie nie przyjeżdza jednak miło bedzie zobaczyć wszystkich bydgoskich moto maniaków.

Jak nie wyjedzie to trudno ale jedno wiem:

WARTO SPRÓBOWAĆ

Dla wielu osób pomysł odpowiada wiec takie osoby przede wszystkim zapraszamy.

Jeśli ma ktoś przyjechać i stękać ze zimno ze nudno to niech nie przyjeżdza.

Wszystko zależy od nastawienia

Pozdrawiam
Najlepsze neony LED pod auto i do auta
---> http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6023110 <---Obrazek
x-skyler
User

Postprzez Kamil Wolski » piątek, 28 września 2007, 20:36

I nie mkieszajcie mnie z błotem PRZEZ NIEGO :!:

Chłopie, spokojnie, jeszcze nikt Cię z niczym tutaj nie mieszał. Nie bądź taki delikatny.

Na moje powinno być info o spocie, a kolega z neonami mógłby po prostu się pojawić - tak to wygląda jak spot celem prezentacji jakiegoś produktu.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Fiveopac » piątek, 28 września 2007, 20:42

x-skyler, nikt do ciebei nic nie ma, caly dym wyszedl z wypowiedzi bcc. Ostatni pokaz byl ok, ciekawie to wygladalo i fajnie , ze rzezbisz to samemu i nz tyle co cie znam, ze wiem iz nie robilbys takich szytych grubymi nićmi akcji.
Na moje powinno być info o spocie, a kolega z neonami mógłby po prostu się pojawić - tak to wygląda jak spot celem prezentacji jakiegoś produktu.

8)
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez BCC » piątek, 28 września 2007, 20:50

Fiveopac napisał(a):caly dym wyszedl z wypowiedzi bcc
Co Ty z bajkę znów tworzysz :?: Cały czas piszę wam to co Napisał Arek a ty mi mówisz o jakiś wypowiedziach
BCC

Postprzez x-skyler » piątek, 28 września 2007, 20:51

Dokłądnie

Kamil Wolski masz racje
Kamil Wolski napisał(a):Na moje powinno być info o spocie, a kolega z neonami mógłby po prostu się pojawić - tak to wygląda jak spot celem prezentacji jakiegoś produktu.

Bedzie spocik fajna atmosferka, jak chcecie to naprawde tych neonów moge nie włanczać, jeśli aż tak bardzo Was to razi :)

Jednak jak kazdy zajmuje sie czymś w swoim zycu ja obecnie zajmue sie produkowaniem i sprzedażą tych neonów.

Fiveopac napisał(a): tyle co cie znam, ze wiem iz nie robilbys takich szytych grubymi nićmi akcji.

Dziekuje Five :)

Zupełnie źle odczytaliście intencje BCC

W sumie to tez duzo winy jest z mojej strony moglem wczesniej to napisac

Sorki mam nadzieje ze przy najbliższym wyjeździe w miasto nie dostaene kamieniem w okno :)
Ostatnio edytowano piątek, 28 września 2007, 20:57 przez x-skyler, łącznie edytowano 1 raz
x-skyler
User

Postprzez Kamil Wolski » piątek, 28 września 2007, 20:55

x-skyler napisał(a):Sorki mam nadzieje ze przy najbliższym wyjeździe w miasto nie dostaene kamieniem w okno :)

Ale bez takich tekstów ;) Bo mogą zostać źle odebrane.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez x-skyler » piątek, 28 września 2007, 20:59

Taki beznadziejny zarcik z mojej strony :P

Może na rozluźnienie napietej atmosfery

Mam nadzieje ze powstanie filmik chociaż w polowie tak doskonamy jak ten pod tesco :)

Bardzo bym chcial zeby zakonczyło sie na tym ze wszyscy powiedzą: "tak bedzmiemy" i tyle....

Uważam ze warto zgromadzić sie w tym terminie na tym miejscu :!: :!:

Jeśli ktoś jest odmiennego zdania niech napisze ze nie bedzie bez zbednych dyskusji.

A spocik jest zaplanowany duzo wcześniej zeby nalozyc na niego jakies zmainy, urozmaicić jesteśmy przecież elastyczni i jak kazda głowa coś ruszy to wspólnie mozemy stworzyc takiego spota ze cala Europa bedzie nam zadrościła :mrgreen: No moze przesadzam ..... ;)

Bądzmy dobrej mysli a nie narzekajmy .... kazdy głupi to potrafi robić .... :)
x-skyler
User

Postprzez raf1k » piątek, 28 września 2007, 21:17

Witam!
Tak czytam ze tu sie nerwowa atmosferka porobila... Poportu zrobmy spota integracyjnego na zakonczenie lata ktory z tego co sie zapowiada powinien wygladac naprawde bardzo fajnie... A neony niech beda ciekawym umileniem programu :) Bo w koncu nie mozna tego uzywac podczas jazdy wiec chociaz na takich mini imprezkach mozna sie tym pochwalic...
raf1k
User

Postprzez x-skyler » piątek, 28 września 2007, 21:20

Widze ze pierwsza osoba mnie rozumie ... no moze 3-cia :)

Czuje że to bedzie coś wyjątkowego ..... :) :) :) :)
x-skyler
User

Postprzez STELMI » piątek, 28 września 2007, 22:17

x-skyler napisał(a):Bardzo bym chcial zeby zakonczyło sie na tym ze wszyscy powiedzą: "tak bedzmiemy" i tyle....

będę.
Koniec OT na temat neonów itp. Mam tylko jedno pytanie: BKB i BMW3 (czyli i tak w sumie jedno i to samo) opanują się z paleniem kapcia w pobliżu innych aut? Wali mnie to co będą robić kawałek dalej, tylko jeżeli ma być w miarę atmosfera to wszyscy powinni się jakoś zachowywać...
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez raf1k » piątek, 28 września 2007, 23:05

No na luczniczce napewno nie poszaleja z wiadomej racji... progi zwalniajace wiec nie mamy sie co bac :)
raf1k
User

Postprzez LeszekMK81 » sobota, 29 września 2007, 01:40

zdecydowanie popieram w tym temacie Kamila W. i KOZI
Filmy - LeszekMK81

VAG System

█║▌│█│║▌║││█║▌│║
ORIGINAL PROFILE ®
LeszekMK81
Forum Clubber

Postprzez mily200 » sobota, 29 września 2007, 08:12

co ty chcesz ja widziałem ostatnio jak bmw rekin piątka robił tam bączki i progi nie były dla niego jakimś większym problemem :P
mily200

Postprzez x-skyler » sobota, 29 września 2007, 08:34

STELMI napisał(a):będę.

Extra ... to już coś :)

STELMI napisał(a):Koniec OT na temat neonów itp.

Nie ma tematów

Uzycie slowa neon/neony grozi wykluczeniem z forum :mrgreen:

Skupmy sie na samym spocie i jego organizacji.

Może ktoś ma jakieś pacholki to sie jakis slalomik by zrobiło jakaś sprawnościówka .... czy cus :P

Można by było wybrać z kadego klubu przedstawiciela .... i na pachołki go .... i konkursik na pogromce pachołków...

Prosze mnie nie zjechać za ten pomysł ale jak przejdzie to myśle ze moze byc ciekawie Zawsze jakaś dodatkowa rozrywka :)

Jeśli chodzi o BKB to temat jest nie ruszony na ich forum.

Wiec moze ich nie bedzie ale dobrze by bylo gdyby byli bo frekfencja znacznie by sie poprawiła :)
x-skyler
User

Postprzez malybmw3 » sobota, 29 września 2007, 09:13

STELMI napisał(a):
x-skyler napisał(a):Bardzo bym chcial zeby zakonczyło sie na tym ze wszyscy powiedzą: "tak bedzmiemy" i tyle....

będę.
Koniec OT na temat neonów itp. Mam tylko jedno pytanie: BKB i BMW3 (czyli i tak w sumie jedno i to samo) opanują się z paleniem kapcia w pobliżu innych aut? Wali mnie to co będą robić kawałek dalej, tylko jeżeli ma być w miarę atmosfera to wszyscy powinni się jakoś zachowywać...

BMW3 tylko w naszym imieniu moge sie wypowiedziec to powiem tyle ze opanujemy sie jakos :!: bedzie ciezko ale postaramy sie :D
malybmw3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne