Nieopanowane śrubki Gacka

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Dziadek » niedziela, 9 września 2007, 21:23

No na tyle grubo ze chyba w nastepnym roku wystartuje sam w tej kategorii...
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez MP » niedziela, 9 września 2007, 21:44

Tył nie jest taki tragiczny, ale felgi to total kozak 4x4 off road
Moje Ciasne Ale Własne Be Szesnaście
MP
Frequent User

Postprzez FordOn » niedziela, 9 września 2007, 21:47

MP napisał(a):Tył nie jest taki tragiczny, ale felgi to total kozak 4x4 off road

Co ma piernik do wiatraka :?: ze zderzaki sa takie a nie inne to jedno, ze CA jest nie dokonca zrobione i bedzie poprawiane to drugie... co do felg to pokaz swoje panie wszechwiedzacy i mogacy... juz drugi temat w ktorym wchodzisz z textem nic nie wnoszacym do tematu... a jedziesz jak bys byl bog wie czym i kom w swiecie car audio...
FordOn
Forum Killer

Postprzez MP » niedziela, 9 września 2007, 21:49

:lol: moze dlatego, ze to Hyde Park
MP
Frequent User

Postprzez FordOn » niedziela, 9 września 2007, 21:54

No i?? bo jakos na moje jedziesz po chlopaku z felge ktora akurat fabrycznie wychodzila w A3... a do tego nabijasz sie ze sprzetu czy innych rzeczy gdzie kasa razem wzieta przysypala by twojego CRX-a... moze i Gceak ma takie podejscie do calosci ale nie rob jaj... bo chlopak by cie jeszcez w niejednym przygiol wiedza... i nie chodzi mi tu o pogadanki o dupie maryny... bo akurat znam go osobiscie od X czasu... nie zmienia to faktu ze troche pokory by sie przydalo z jego strony...
:roll:
FordOn
Forum Killer

Postprzez MP » niedziela, 9 września 2007, 22:00

Hehe, wiesz nie intere mnie co ma w audio, bo nawet się o tym nie wypowiadałem. Po prostu ktoś dał zdjęcie jego samochodu i twierdzę, iż ma zryty przód ale w miare ok tył. Felgi natomiast WIEM, że seryjnie audi takie miało, ale w tuningu stylistycznym chyba zaczyna sie od felg ( chociaż jebje mnie tuning stylistyczny ). O to mi chodzi, tylko iwyłącznie.
MP
Frequent User

Postprzez dave » poniedziałek, 10 września 2007, 09:04

FordOn, spokojnie, bez stresu, to ze go znasz nie znaczy ze mozemy sie wypowiedziec na temat jego auta. nie wyglada to wg mnie zbyt pieknie a nawet wyglada tragicznie :!: ten zderzak, te wydechy :? juz nie chodzi o felgi bo widocznie nie dostal tych chromow ale reszta jest tragiczna :!:
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez rulek » poniedziałek, 10 września 2007, 09:04

No nie wierze ze ktos Gacka broni :lol: Szok :!:
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez FordOn » poniedziałek, 10 września 2007, 09:57

Nom pewnie ze mozna sie wypowiedziec na temat jego auta itp.... co nie zmienia faktu ze niektore docinki sa juz przesadne w niektorych miejscach... broni nie broni , w sumie wypowiedziami sam sobie zasluzyl na takie teraktowanie ale za zywo jest zupelnie inna osoba... ;) to tyle z mojej strony...
FordOn
Forum Killer

Postprzez rulek » poniedziałek, 10 września 2007, 10:22

Ok, masz prawo go bronic, jezeli go osobiscie znasz. Ja go nie znam osobiscie, oceniam po tym co tu wypisuje. Mysle ze to nie wymaga komentarza. Dla mnie osoba, ktora jest "na zywo" niby w porzadku, a na forum robi z siebie totalnego idiote ma lekko mowiac nierowno pod sufitem.
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez Mav » poniedziałek, 10 września 2007, 10:36

No cóż, w takich sytuacjach niech przyjeżdża na spoty i robi dobre wrażenie (skoro na żywo jest OK) a na forum niech sie nie udziela. Finito.
Mav

Postprzez trance » wtorek, 11 września 2007, 07:41

tak jak kiedyś mówiłem o gustach się nie dyskutuje i każdy z nas to słyszał aczkolwiek jeśli multum osób coś nie pasuje to raczej ogólnie można przyjać to jako brzydkie lub po prostu powiedzieć, że to bezguście...

ale w tym przypadku ja bym tu jakoś sprawy nie dramatyzował i zaczepił to o gust...no nie można powiedzieć, że jest to wiejski tuning w żadnym wypadku...a że komuś się nie podoba bo ma np. wyrabany grill, albo 2 wydechy z tyłu trudno..

najwazniejsze, że sie podoba Gackowi bo on tym jeździ i to jemu ma sie podobać a rzeczywiście widac w niektórych wypowiedziach już przesadne a czasem złośliwe dogryzki...a to już nie jest ładne...można skrytykować, można wyrazić swoją opinię ale na jakimś poziomie kultury... :)
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez Mav » wtorek, 11 września 2007, 08:15

Ale chwila moment, jak się żąda kultury, to i trzeba ją mieć samemu.
Jego wypowiedzi są nasycone pogardą da rozmówców, często ich obraża w zamian za krytykę swego projektu.

jakis ty jebniety mlodziencze

ty to jestes nie swietny a pojebany.

Zwróć uwagę że większości osób nisko oceniających jego samochód najzwyczajniej puściły nerwy właściwie dopiero po odzywkach Gacka...
Mav

Postprzez trance » wtorek, 11 września 2007, 10:44

no tak to co napisałem tyczy się także Gacka gdyż za wyrażenie się w sposób

"można skrytykować, można wyrazić swoją opinię..." dotyczy zarówno jednej jak i drugiej strony...

nikogo nie bronię, wina zawsze lezy po środku, tylko szkoda robic syf na forum i niekoleżeńską atmosferę...jeśli ktoś przegina to po prostu się z takim kimś nie powinno dyskutować...
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez ando » wtorek, 11 września 2007, 10:50

trance ladnie ty wporzo jestes :mrgreen: :mrgreen:
koniec i tak tematu
ando

Poprzednia strona

Powrót do Off Topic