STS Tuning Show Bydgoszcz

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Dziadek » niedziela, 9 września 2007, 21:49

GaceK napisał(a):Dziadek,

ty to jestes nie swietny a pojebany. no twoja nysa to miala by maxa ! maxa zlomu na zlom. instalacji nie kladlem calej na nowo bo nie bylo czasu ! kilka dni bylo auto po poludniami skladane !

zreszta nie istotne w pazdziernik listopad bedzie zmiana w samochodzie i to duza i zrobiona cala ksiazka instalacji i zabudowy

Chlopczyku, twoje stare gówno na 4 kołach udające świeża sałatkę na smakowite nie wygląda, nędzna podróba niespełnionego marzenia. Nic nie potrafisz, nic nie masz, nic nie reprezentujesz, bez historii, bez teraźniejszości, bez przyszłości. Może zmień coś w tym co od urodzenia ci pod górkę robi, a nazywa się życie? Wciąż coś zmieniasz, wciąż się pysznisz, jest coraz gorzej w każdej dziedzinie, może to czas powiedzieć stop? Skoro powoli ci się miejsca w rankingu kończą... Albo napisz, żeby teraz wymieniano pierwsze 100 aut, będziesz w czołówce!
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez Fifi » niedziela, 9 września 2007, 22:07

pobijcie sie jeszcze ;)
Fifi

Postprzez Fiveopac » niedziela, 9 września 2007, 23:11

Obrazek
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez Marcyska86 » niedziela, 9 września 2007, 23:12

Five czuwa hehehe działa żeby rozładować emocje :D
Marcyska86

Postprzez Kamil Wolski » niedziela, 9 września 2007, 23:13

Jak ten coś jebnie to waży pół tony.. Dajcie chłopaki na wstrzymanie ;). Nie ma sensu drapać się po sutach jak to mówią.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Pit » poniedziałek, 10 września 2007, 00:04

...stawiam na dziadka :mrgreen:
486 KM, 530 Nm
1.3 0V
Pit
Forum Killer

Auto: FD3S

Postprzez Fiveopac » poniedziałek, 10 września 2007, 00:15

w koncu to czlowiek z żelaza :D gadke mimo wieku zachowal, zupelnie jak w czasach mlodosci gdy sie miescil w mr2 :mrgreen:
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez Dziadek » poniedziałek, 10 września 2007, 06:05

Wciąż się mieści (chyba) ;) Generalnie daje sobie na wstrzymanie, uważam że delikatnie się wypowiedziałem i niech tak pozostanie. Pax między chrześcijany. A może jak mnie coś podkusi to za rok się sprawdzimy na zawodach.
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » poniedziałek, 10 września 2007, 07:33

Dziadek,

no moje stare gowno 5 letnie jest faktycznie starym gownem na ktore cie nie stac (jakis ty jebniety mlodziencze) za to twoja nysa 20 letnia jest nowka... no widzisz ciagle cos zmieniam i zmienam bo mi sie to podoba i zmieniam to zeby to mi sie podobalo a nie tobie... ty do tuningu to potrafisz zmienic dokladke zderzaka ciekawe czemu? ja akurat duzo zmieniam w aucie a nie dokladki.

a co do zawodow to wyraznie napisalem ale to rezeba chodzic do przedszkola i podstawowki zeby sie czytac nauczyc ze czepiali sie wyjatkowo o dziwne rzeczy wczoraj a w dodatku auto bylo skladane na szybko. Moglem miec wiecej pkt bo moglem sie wyklocac np o kablu po co otwiera plecionke i sprawdza go bo niby nie powinien albo czemu z calej sily probuje tweeter odlamac albo ze tego nie da rady otworzyc i byloby z pkt inaczej ale przemilczalem to i dalem im do zrozumienia ze troche sa nie powazni ze nie potrafia powiedziec czegos wczesniej jak jest zle i daja za to max pkt.
GaceK

Postprzez Mav » poniedziałek, 10 września 2007, 07:44

Gacek, jak chcesz komuś pojechać, to najpierw sprawdź komu, nie wyjdziesz wtedy na idiotę, tak jak teraz... :(

A co do zabudowy, stało się tak jak Ci wszyscy do okoła mówili - znajdzie się bardziej upierdliwy sędzia i się doczepi do rzeczy o których jeszcze nikt się nie czepial. Po prostu poprzedni sędziowie byli bardziej tolerancyjni, może widzieli nowego w branży, może nie chcieli go zrażać, albo po prostu sie spieszyli i nie zauważyli.
Tak to jest jak się dzieli skórę na niedzwiedziu - nikt by Ci niczego nie wytykał gdybyś był pokorniejszy i nie chwalił się że MUSISZ dostać maxa za zabudowę...

BTW, opisując sytuację, sam wskazałeś wady swojej zabudowy - że były wprowadzane poprawki w ostatnim momencie, że nie miałeś na nią czasu, kończąc popołudniami "na styk".
Takie sprawy się mszczą na zawodach... :roll:
Mav

Postprzez Dziadek » poniedziałek, 10 września 2007, 07:45

Osiołku jeden za nyse sobie 1.5 twojej biednej audicy mogę kupić, o reszcie aut nie wspomne. I o dziwo, w odróżnieniu od ciebie, sam na to zarobiłem i zarabiam, ty nadal bądź miły dla mamusi to może ci da na paliwo i nowy wieśzderzak, bo chyba nowego audi nie chciała ci dać sądząc po tym co zrobiłes z obecnym.
Nic nie mogłeś punktów mieć więcej,bo nic nie osiągnąłeś. Jakimś cudem inni mieli instalkę ok? Chłopie zastanów się co piszesz, to nie jest spisek sędziów, oni nawet nie wiedzą ktoś ty, zobaczyli chujową instalkę i ocenili ją tak jak i inne-należycie. Zacznij się orientować że zawody a nie zabawa. 12 lat temu monotwałem w swoim aucie pierwszy wzmacniacz, 7 lat temu miałem 139dB w aucie które w ogóle nie było robione na zawody. A ty 12 lat temu miałeś już prawo jazdy? Jak kiedyś dojdziesz do chociaż połowy poziomu sprzętu który miałem w poprzednim aucie i mam w tym, jak będziesz miał choć w połowie tak szybki samochód jak miałem i przejedziesz choć połowę moich kilometrów na wyścigach i nie tylko to może pogadamy. Choć nie wiem czy te 10 lat różnicy dziecko drogie umożliwi kiedykolwiek jakiś dialog. Na razie na to nie wygląda.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » poniedziałek, 10 września 2007, 07:46

Ty chyba nie kontrolujez tego co piszesz...
bagacz sie znalazl ze skurwialym A3... ktore bylo moze warte przed przerobką 40 tysi a po tych wszystkich jest warte nie wiecej niż 30 koła...

Nie potrafisz przyjąć słów krytyki i uważasz że tylko Ty i wyłącznie ty masz racje...

jak zauważyłeś wszyscy a na pewno wiekszość na Tym forum ma z Ciebie breche...
zgadza sie trzeba uszanować to że sie starasz i ze tuningujesz i ze bierzesz udział w zawodach ale to jeszcze nie powod aby przydzielac Ci jakis medal...
tymbardziej ze sie starasz a wychodzijak zawsze...
Ostatnio edytowano poniedziałek, 10 września 2007, 07:48 przez --orzech--, łącznie edytowano 1 raz
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez Dziadek » poniedziałek, 10 września 2007, 07:48

--orzech-- napisał(a):Ty chyba nie kontrolujez tego co piszesz...
bagacz sie znalazl ze skurwialym A3... ktore bylo moze warte przed przerobką 40 tysi a po tych wszystkich jest warte nie wiecej niż 30 koła...

Gdzie chłopie, 20-25 w tym stanie? Moooże.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez Hys » poniedziałek, 10 września 2007, 07:54

idiotyczna ta pyskówka... :evil:

dajcie lepiej te zdjęcia panienek :D
Hys
User

Postprzez Dziadek » poniedziałek, 10 września 2007, 07:56

Ano racja. Pas.
Dziadek
thebestest of SRTB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne