Film

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez --orzech-- » środa, 5 września 2007, 23:31

bez kitu chlopaki macie jazdy...
czekam na gotowy scenariusz i jakas rulke dla rózowej niunki
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez MacMax » środa, 5 września 2007, 23:31

Kamil Wolski napisał(a):wiecie o co mi chodzi - żeby dziewczyna w filmie nie była tylko pustym obrazkiem bez charakteru, którą traktuje się jak przedmiot (wygrana) etc.

Myslac o dystyngowanej pani z audicy nie mialem na mysli 'pindy dajacej dupy'

Dokladnie o to chodzi ;) . Mysle, ze idziemy w dobrym kierunku byle tylko nie przesadzic z powaga - w koncu chodzi o fun... no ale nie moze byc tez banalnie.
Think ! Feel ! Drive !
MacMax
Frequent User

Auto: Pug106 Rallye/Sport

Postprzez Kamil Wolski » środa, 5 września 2007, 23:35

--orzech-- napisał(a):bez kitu chlopaki macie jazdy...
czekam na gotowy scenariusz i jakas rulke dla rózowej niunki

Zapraszamy do dyskusji ;) A rola pewnie się znajdzie, w końcu zdrowy IS rzadko się trafia ;)
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » środa, 5 września 2007, 23:39

dzis rozmawialem z kumplem i chce moje auto skppiowac... szykuje sie na czerwonego isa z takimi samymi kolami jak moje i cche mu wkladke walnac ;)
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez Fiveopac » środa, 5 września 2007, 23:43

--orzech-- napisał(a):czerwonego isa

To skopiowac czy nie? Zdecyduj sie?! :lol: ;)
Niezla burze mozgow robicie, moze cos z tego wyjdzie, jak pokazecie laske w bikini to atrakcyjnosc filmu wzrosnie dwukrotnie. Pomyslcie o tym. :lol:
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez MacMax » środa, 5 września 2007, 23:52

Fiveopac napisał(a):jak pokazecie laske w bikini to atrakcyjnosc filmu wzrosnie dwukrotnie

To niestety prawda, bo dziewczyna z podrecznikiem fizyki kwantowej bylaby mniej reprezenacyjna - no chyba ze mialaby tylko ten podrecznik 'na sobie' i to przed oczami :P :D
Think ! Feel ! Drive !
MacMax
Frequent User

Auto: Pug106 Rallye/Sport

Postprzez Fiveopac » środa, 5 września 2007, 23:54

Prosta sprawa, aby wszystkim sie podobalo musi byc tercet : seks-przemoc-grube_bryki ;)
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez GaRaż » czwartek, 6 września 2007, 00:20

Dobra , zaczynacie odplywac choc pomsyly sa ciekawe, jako iz zaczelem ten temat to postaram sie o jakis porzadek , prosze o sklecenie tych pomyslow razem i wplecienie ich do opowiesci MACa by zobaczyc co z tego wychodzi , narazie jest zbyt duzy chaos. Prosze o trzymanie sie tematu bo burdel nam sie zrobi :P . ;) :lol:
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez weede » czwartek, 6 września 2007, 06:40

ale trzeba sobie zadać jedno pytanie(zajebiscie ważne) - czy to ma być film dla lansu czy film opowiadający o tym jak jest w rzeczywistosci (czyli jakby nie bylo The last race się to wpisuje bardziej)
Ja nie widzialem na spotkach rywalizacji o dziewczyne, bójek czy jakies zawisci. I moze to warto pokazac a nie znowu uswiadamiac ludzi, ze to taki tańszy F&F...thing about it ;)
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez alien » czwartek, 6 września 2007, 19:32

No macie dużo fajnych pomysłów, ale pomysł z "zielonym kierowcą" który uczy się jeździć trochę zalatuje mi F&F Tokyo Drift :)
Co do scen w nocy to: najlepiej kręcić gdzieś gdzie jest oświetlenie uliczne, lampy etc, my dysponujemy trzema lampami 500W każda, niestety pod 220V :/ więc jeśli ktoś ma może długi przedłużacz :D lub agregat prądotwórczy to nie ma problemu.
myślę że pomysł nagrania czegoś wcześniej jest dobry, ale wstawka o profesionalnym sprzęcie mnie rozbawiła, mamy zwykłe cyfrówki :) żadnych cudów.
alien

Postprzez mily200 » sobota, 8 września 2007, 12:22

też jestem za :D są już jakieś sprawy ustalone np kiedy się zacznie mega produkcja bydgoska ??
jakiś scenariusz i inne rzeczy potrzebne do stworzenia fajnego filmu ??

jakaś rolka chociaż malutki epizodzik znajdzie się dla mojej madzi ??
mily200

Postprzez weede » sobota, 8 września 2007, 12:53

alien napisał(a):Co do scen w nocy to: najlepiej kręcić gdzieś gdzie jest oświetlenie uliczne, lampy etc, my dysponujemy trzema lampami 500W każda, niestety pod 220V :/ więc jeśli ktoś ma może długi przedłużacz :D lub agregat prądotwórczy to nie ma problemu.

a jaka macie kamere?
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez Mav » poniedziałek, 10 września 2007, 10:32

Polecam osobom z fajnymi pomyslami scenariusza na rozpisanie go juz w miarę na role, i spotkanie się w celu dogadania się.
Bo na forum będzie typowe "gdzie dwóch polaków, tam trzy zdania..."

Bralem juz udzial w kilku takich produkcjach i wiem jedno - fajnie się gada, ale naprawde trzeba się napracować by mialo to choć trochę nóg i ręców...
Mav

Postprzez Marcyska86 » poniedziałek, 10 września 2007, 10:57

MAV święte słowa, trzeba ogarnąć temat, bo inaczej będzie dużo zamieszania i nic z tego nie wyjdzie ...

P.S. Proszę o uwzględnienie jakiegoś malutkiego epizodziku dla mnie :mrgreen:
Marcyska86

Postprzez FordOn » poniedziałek, 10 września 2007, 11:33

Mav napisał(a):Polecam osobom z fajnymi pomyslami scenariusza na rozpisanie go juz w miarę na role, i spotkanie się w celu dogadania się.
Bo na forum będzie typowe "gdzie dwóch polaków, tam trzy zdania..."

Bralem juz udzial w kilku takich produkcjach i wiem jedno - fajnie się gada, ale naprawde trzeba się napracować by mialo to choć trochę nóg i ręców...

To prawda ze trzeba bylo by sie zgadac i to jakos juz "rozrysowac" no i do kompletu potrzebna jest osoba ktora by to zatwierdzila i powie ooo to jest to podoba mi sie albo powie nie i ch... jest do niczego...
FordOn
Forum Killer

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne