Gdzie kupic felgi? CHROMY

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez dajmon » piątek, 24 sierpnia 2007, 11:15

GaceK napisał(a):No wlasnie nie chce chinek kupowac zeby za rok odnawiac tylko cos dobrego

to juz widze jak bedziesz jezdzil po naszych drogach na 19" czy 20" zeby znie zarysowac... poza tym dam sobie ciachnac ze i tak bedziesz sobie plul w twarz za rok jak zobaczysz ze masz rant gdzies zarysowany...

Ja kupilem na popmorskiej... jedni mowia ze chiny ... niech mowia.... ja kupilem jezdze... nie zarysowalem... jezdze normalnie... (nie szczegolnie uwaznie na wyboje) i felgi mam proste... nic nie bije... wiec nie wiem w czym ta roznica... a jezeli chodzi o powloke lakiernicza to jak kraweznik Cie przerosnie to co za roznica czy to bedzie chinski lakier czy "amerykański" wszystkie rysuja sie tak samo !! :)

No ale kazdy ma swoje przekonania... ja dokonalem takiego wyboru bo nie widzialem roznicy a felgi byly ciekawe....;) Pozdrawiam...
dajmon

Postprzez Griszczuk » piątek, 24 sierpnia 2007, 11:40

dave napisał(a):dla mnie wogole chrom to tak sredni do audi. audi nie jest autem bling-blingowym i nigdy nie bedzie. ja bym tez szukal jakis ladnych zwyklych 19.

AMEN :)
Griszczuk

Postprzez kamil_kicio » piątek, 24 sierpnia 2007, 12:00

alternatywa dla typowych chromów -----> >>> KLIK <<<
kamil_kicio
Frequent User

Postprzez doodie » piątek, 24 sierpnia 2007, 13:59

to sie nazywa syndrom murzyna

chrom to nie moj styl acz kolwiek nie ktore sa ladne
to nie prawda ze chrom pasuja do kazdej fury to bzdura
i co by sie nie zrobilo to europejska fura nie bedzie nigdy wygladac na chromach tak jak impala albo co tego typu

to jest cos na zasadzie zastaw sie a postaw sie

chce miec zajebiste chromowane oryginalne felgi ale nie chce duzo zaplacic
to tak jak bys poszedl do burd.... i poprosil dziw.... o cudnych oczach nie skazitelnej urodzie pieknych nogach i jeszcze wiedzacej o co chodzi ale za cene starej zuzytej kur.....

pozdrawiem to nie docinka bo sie zaraz obrazisz :mrgreen:
doodie

Postprzez GaRaż » piątek, 24 sierpnia 2007, 14:40

doodie napisał(a):chce miec zajebiste chromowane oryginalne felgi ale nie chce duzo zaplacic
to tak jak bys poszedl do burd.... i poprosil dziw.... o cudnych oczach nie skazitelnej urodzie pieknych nogach i jeszcze wiedzacej o co chodzi ale za cene starej zuzytej kur.....

dobre i na czasie :) , trafiles w samo sedno
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » piątek, 24 sierpnia 2007, 14:41

tylko pytanie skad dudi sie tak dobrze zna na ku... wach ;) i burd...
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez KOZI » piątek, 24 sierpnia 2007, 15:29

Teraz Ty Orzech trafiłes w samo sedno :mrgreen:
KOZI

Postprzez trance » piątek, 24 sierpnia 2007, 16:03

Kici 3 link jest kozak feluś :) a tak poza tym Doodi, nie sztuka kupić zajebistą rzecz dając dużo kasy...tak to każdy głupi potafi...ale żyjemy w kraju jakim żyjemy, więc dobrze się rozejrzeć za korzystną ofertą a takowe na pewno są:)
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez ando » piątek, 24 sierpnia 2007, 19:12

trance korzystna oferta to wlasnie chiny...
ando

Postprzez Kamil Wolski » piątek, 24 sierpnia 2007, 19:14

trance napisał(a):ale żyjemy w kraju jakim żyjemy, więc

Każdy szuka żeby kupić coś po kosztach, a jak samemu sprzedaje to żeby się dorobić.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » piątek, 24 sierpnia 2007, 19:50

Audi na szprychach hehe... No niezbyt to pasuje tymbardziej do tego wygladu jaki obecnie jest...

Ja szukam jakis felg zeby to pasowalo do wygladu auta...

TO PRAWDA, CHROMY nie pasuja do kazdego auta... Do jasnych aut np nie pasuja bo to dziwnie wyglada tylko do ciemnych :P Na czarnym maluchu chromy wygladaja kozak :P

Co do chromow to wiesz ja mowie o tym ze troche jest lipnie przeplacac ponad 2 tys wiecej za felgi jak mozna bardziej poszukac firme ktora sprowadza kontenerem i wtedy nie placisz tych 2 tys... Tylko trzeba poszukac...

Znalazlem ladne felgi ATS (DOBRA FIRMA Z TEGO CO SLYSZALEM) to w ofercie maja ATS COMET CHROM NOWOSC no i jak pisze do niemcow dzisiaj dostalem odpowiedz ze nie ma wogole tych felg a na reklamowkach i wszedzie jest ze sa one, te felgi stoja jakies 5.500 zl ale to oryginal niemiecki wiec to nie powinno odpasc....

Na felgach typu china odpada chrom wiec moze dlatego ludzie ich tak nie polecaja...
GaceK

Postprzez trance » piątek, 24 sierpnia 2007, 20:00

Kamil Wolski napisał(a):
trance napisał(a):ale żyjemy w kraju jakim żyjemy, więc

Każdy szuka żeby kupić coś po kosztach, a jak samemu sprzedaje to żeby się dorobić.

myślę Kamilu, ze nie mogłeś lepiej skwitowac mojej wypowiedzi :)
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez trance » piątek, 24 sierpnia 2007, 20:07

ando napisał(a):trance korzystna oferta to wlasnie chiny...

niekoniecznie...bo przykład dajmy na to 3 oferty:

- chińskie 19'' koszt 3000zł ale tynk odpada po roku użytkowania
- niemieckie 19'' koszt 4000zł ale tynk może odpaść po 6 latach użytkowania
- niemieckie 19'' koszt 6000zł a tynk może odpaść po 6 latach użytkowania

wiadome jest że szukamy 2 możliwości bo...jest korzystna :)

P.S Ando widziałem Cię dziś na placu poznańskim skręcałeś w szubińską machałem Ci, tak mocno się spojrzałeś w prawą stronę...ale to chyba dlatego, zeby zjechac na pas do skrętu w prawo bo tam tak głupio jest :P ale muzycki nie słyszałem, za to dość żwawo się przemieszczałeś :)
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez GaceK » piątek, 24 sierpnia 2007, 20:50

trance,

Dokladnie trance ma racje... Najlepsza oferta 2 tylko ciezko znalezc 19" niemieckie chromy za ta cene... Za dobre felgi chrom trzeba liczyc kolo 5.000 i to wiem... Ale jak wyskakuje mi firma z oferta felg ktore kosztuja znacznie mniej tylko trzeb bardziej poszukac to troche mnie to przeraza :)

Ktos pisal ze ludzie chca kupic tanio a sprzedac drozej. To prawda tak sie narodzil wkoncu biznes... Kazdy i tak sie liczy z tym ze jak cos kosztuje 350 zl to nie sprzeda tego za 500... Sprzeda ew za 400 jak znajdzie przyslowiowego "losia"...

Cos mi sie wydaje ze w tym roku juz nie kupie felg bo nie chce kupic czegos na upor zeby potem sie wkurzac ze nie poczekalem i mialbym cos lepszego... Jak narazie to tylko ciagle szukam i szukam... Autko wsumie stoi na 15" ORI AUDI z oponkami zimowymi, a jeszcze 2 miesiace i zimowki trza bedzie zakladac :)

Moze w zime bedzie tanszy chrom :D heheh
GaceK

Postprzez ando » piątek, 24 sierpnia 2007, 23:53

trance napisał(a):

P.S Ando widziałem Cię dziś na placu poznańskim skręcałeś w szubińską machałem Ci, tak mocno się spojrzałeś w prawą stronę...ale to chyba dlatego, zeby zjechac na pas do skrętu w prawo bo tam tak głupio jest :P ale muzycki nie słyszałem, za to dość żwawo się przemieszczałeś :)

a sobie jechalem tu i tam ;) aktualnie mam bass odlaczony oszczedzam sluch hehe
sory za ot
ando

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne