KOZI napisał(a):Ty sesja hondy juz byla , powinienes czekac cierpliwie na końcu kolejki

FordOn napisał(a):Moze ja sie nie znam... ale niektore foto nie sa jakos porywajace czy temu podobne, miejscowke wam zalatwilem, ale czemu nie zrobiles fot przy rampie zaladunkowej albo cos w tym stylu... sam wiesz dobrze ile potencjalu ma ta miejscowka... Rafal pewnie nie dawal wam spokoju
Kamil Wolski napisał(a):FordOn napisał(a):Moze ja sie nie znam... ale niektore foto nie sa jakos porywajace czy temu podobne, miejscowke wam zalatwilem, ale czemu nie zrobiles fot przy rampie zaladunkowej albo cos w tym stylu... sam wiesz dobrze ile potencjalu ma ta miejscowka... Rafal pewnie nie dawal wam spokoju
Nie dawał to raz, dwa, po dwudziestu minutach spadł deszcz...

FordOn napisał(a):Kamil Wolski napisał(a):FordOn napisał(a):Moze ja sie nie znam... ale niektore foto nie sa jakos porywajace czy temu podobne, miejscowke wam zalatwilem, ale czemu nie zrobiles fot przy rampie zaladunkowej albo cos w tym stylu... sam wiesz dobrze ile potencjalu ma ta miejscowka... Rafal pewnie nie dawal wam spokoju
Nie dawał to raz, dwa, po dwudziestu minutach spadł deszcz...
To na spokojnie ustawie wam miejsce w lepsza pogode, jesli bedzie potrzeba![]()
trance napisał(a):Sokół stałeś bumcią dziś na przeciwko kauflanda?? w uliczce po drugiej stronie skarżyńskiego??
Kurde jeśli to Twoja (99%,że tak) łądnie się prezentuje ten żywy kolorek