Hyde Park

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Kamil Wolski » środa, 22 sierpnia 2007, 20:24

Hm... :lol:
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez kamil_kicio » środa, 22 sierpnia 2007, 20:27

to ja podpowiem to nie ja mam ta integre :P
kamil_kicio
Frequent User

Postprzez Brychu » środa, 22 sierpnia 2007, 21:32

GaRaŻ coś tak umilkł ostatnio więc to pewnie oni.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez maciej29 » środa, 22 sierpnia 2007, 21:42

nie to ja mam 2 auto widze wydalo sie kamil mnie widzial :mrgreen:
maciej29

Postprzez --orzech-- » środa, 22 sierpnia 2007, 23:11

jakos ostatnio widzialem ta integre jednak kierownika nie kojarze ;)
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez kamil_kicio » czwartek, 23 sierpnia 2007, 12:44

Ostatnio edytowano czwartek, 23 sierpnia 2007, 12:50 przez kamil_kicio, łącznie edytowano 1 raz
kamil_kicio
Frequent User

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 23 sierpnia 2007, 12:50

Czemu dla niego? To ja powoli zaczynam się rozglądać za autem ;)
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez kamil_kicio » czwartek, 23 sierpnia 2007, 12:53

bo podobno G lubi skylina :>
prosze może kamil lubisz MR2 ?? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3222676
kamil_kicio
Frequent User

Postprzez MP » czwartek, 23 sierpnia 2007, 15:00

Ten Skajlajn juz jest na allegro chyba z rok i niewiedzieć czemu jakos większego wzięcia nie ma.
Moje Ciasne Ale Własne Be Szesnaście
MP
Frequent User

Postprzez gshock » czwartek, 23 sierpnia 2007, 15:18

kamil_kicio napisał(a):nowa furka dla gshocka

to fura chica i jarkowego.
mialem okazje juz jezdzic ja.
calkiem mile wrazenia ,jezdzi jak troszku podlubany 200sx ale bez takiego laga i w wiekszym komforcie. jednak nie rowna sie i tak do gtr32 ktorego mialem okazje prowadzic :P silniki rb sa fenomenalne po prostu, dzwiek elastycznosc, wytrzymalosc kultura pracy to nie to co ca ze zapalasz i najpierw przez 20s telepie motorownia :/

MP napisał(a):Ten Skajlajn juz jest na allegro chyba z rok i niewiedzieć czemu jakos większego wzięcia nie ma.

ludzie sie boja wydumek no i 38 to tak troszke duza za skaja ze srodkiem z s14/s13 ale inaczej sie nie da tanio
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez MP » czwartek, 23 sierpnia 2007, 21:17

H... z tym. Jakbym miał 35 bym kupywał. Miej skaja a nie miej ... :shock:
Moje Ciasne Ale Własne Be Szesnaście
MP
Frequent User

Postprzez trance » czwartek, 23 sierpnia 2007, 22:07

kamil_kicio napisał(a):
trance napisał(a):Kici...ja nie rozumiem jednego...jesteś strasznie niezdecydowany...jak robimy polda to mówisz,że w pizdu z taką robotą, że nic się nie da zrobić i za dużo roboty i na BANK do "Żyda" , że napaliłeś się na...(na razie nie powiem, żeby nie zapeszać) a teraz znowu słyszę ściemy, że albo remont albo swap...no w morde jeża...ten samochód już się do tego nie nadaje , sam mówiłeś i mnie przekonywałeś...a tu znowu słyszę...:/

nie gniewaj się, ze tak pisze, mi tez było smutno sprzedać mojego fiacika...ale trzeba zrozumieć...

musisz stąpac po ziemii a nie bujac w obłokach poza tym to co mówisz to nic z tego nie wyjdzie i sam dobrze o tym wiesz a mówisz chyba tylko po to żeby mówić :P

przeczytaj 3 posty wyżej...

a żeby komuś sprzedać polda to musi jeździć... co właśnie od dzisiaj robi...Michal go naprawił i pierwsza najgorsza diognoza nie sprawdziła sie.Przed zdjeciem glowicy po długich przemyśleniach sprawdziliśmy sprężanie, na 1 i 2 tłoku nie wskazało nic "null zero nadaaa" wiec odrazu po tym padlo na uszczelke. uszczelka wymieniona i teraz poldi lata ino buczy. Łącznik wału ze skrzynią już wymieniony wiec jest narazie ok. jeszcze przed tym wszystkim chciałem robić polda żebymieć swoje takie niepowtarzalne wozidełko, ale ten plan upadl bo nie ma sensu znowu ładować kase. Zmieniam autko na dupowozik i bedzie to prawdopodobnie Mondziak 1.8 td. na innego diselka narazie mnie nie stać, wiec padlo na mondziaka. A że jest to duży samochod to łatwiej bedzie go naglośnić ;) co mam zamiar uczynić własnoręcznie. tyle na ten temat mam nadzieje że nie zanudzilem na śmerć :mrgreen:

no i w końcu gadasz do rzeczy!

kamil_kicio napisał(a):zawsze bede miał przekonanie ze przednie koła slużą do skręcania a tylne do napedzania auta, z powodów ekonomicznych i skromnofinansowych posiadanie mocnego RWD odpada chociaż moim marzeniam mieć duże mocne RWD <BMW z mocnym silnikiem np 540 albo 328> , bo nic nie daje takiej radochy jak polatanie boczkiem po wciśnieciu mocniej gazu <poldem to sie tyczy na śniegu albo pod TESCO bo na asfalcie to on za bardzo nie chce> :mrgreen:
wiec narazie przednionapedowieć :| ale diselek ;)
Ryba gdyby byló mnie stać na utrzymanie 2 autek to bym kupił od Ciebie Senatorka. Bo oprócz BETEK, Omega też bardzo mi sie widzi a senator to już w ogole :> <czytaj daj sie nim przejechać>

może za kilka lat spełnie swoje marzenie, ale na to jeszcze czas <młody jestem i kasy brak> :mrgreen: a podpis RWD forever zostaje ;)

no co Ty gadasz jak na asfalcie nie chce iść...a od czego łącznik wału się trzymał w "3" miejscach na 6??

Po 2 co Ty byś robił z Senatorkiem...nie masz duzego podwórka, żeby robić klomb na kwiatki :):):) <ryba to taki żarcik, respect 4 opelek>
Ostatnio edytowano czwartek, 23 sierpnia 2007, 22:10 przez trance, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez GaRaż » czwartek, 23 sierpnia 2007, 22:09

MP napisał(a):Miej skaja a nie miej ... :shock:

prawie jak skaj , czesto srodek w samochodzie czyni tez wlasnie ta magiczna atmosfere no i wlasnie dlatego jest prawie jak skaj :)
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 23 sierpnia 2007, 22:09

Widziałem dziś polda. Nie wiem na cholere skręciłeś w lewo po to żeby tam cofnąć i później jechać dalej prosto... Byłem na rowerze przy skrzyżowaniu ;).
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez trance » czwartek, 23 sierpnia 2007, 22:11

Kamil Wolski napisał(a):Widziałem dziś polda. Nie wiem na cholere skręciłeś w lewo po to żeby tam cofnąć i później jechać dalej prosto... Byłem na rowerze przy skrzyżowaniu ;).

Kamil...kup sobie to auto :) bynajmniej będziesz miał gdzie wozić sprzęt :P
Obrazek
trance
Forum Clubber

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off Topic