STS Tuning Show Bydgoszcz

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez nyny » wtorek, 14 sierpnia 2007, 10:53

Do chcacych wystartowac w Finalach mistrzostw Polski mala uwaga i informacja zarazem.
Do finalow kwalifikuje sie pierwsza 10 z rankingu po calym sezonie.
Ponizej zapodaje linka do aktualnej punktacji (przed ostatnia eliminacja w Rzeszowie)

http://www.pasca.org.pl/Punkty%20kwal%202007.pdf

pozdro
nyny
User

Postprzez GaceK » wtorek, 14 sierpnia 2007, 23:00

O jestem drugi w swojej :D hehehe
kur ten majster z deawoo ladnie napiera :D Ja za rok chyba bede mial pierwsze miejsca jak zmienie wzmacniacze na takie konkretniejsze... :)
GaceK

Postprzez Kamil Wolski » wtorek, 14 sierpnia 2007, 23:06

Dlaczego myślisz że tylko ty się rozwijasz? :lol: :lol: :lol:
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez ando » wtorek, 14 sierpnia 2007, 23:48

gacek nie gorączkuj sie tak to tabela kwalifikacyjna wyjasni sie wszystko w czasie finalu a patrzac na wyniki eliminacji jezeli przyjedzie lanos felicja i crx to nie wiem czy starczy dla ciebie miejsca na pudle wiec jesli myslisz o podium zacznij dzialac no chyba ze masz jakiegos asa w rekawie... pozdro
ando

Postprzez GaceK » środa, 15 sierpnia 2007, 00:11

ando,

crxa pokonam... max za instalacje da mi troche pkt :P a co do decybeli to 132 bedzie bez problemu :) jedynie co felicja jak bedzie to moze przeszkodzic bo on tez ma kolo 140 ;]
GaceK

Postprzez GaceK » środa, 15 sierpnia 2007, 00:12

Kamil Wolski,

nie mysle tak i nie powiedzialem tak ! znowu zaczynaja sie najazdy kierowane do mnie ktore sami sobie wymyslacie ;p
GaceK

Postprzez trance » środa, 15 sierpnia 2007, 02:05

To po co chwalisz dzień przed zachodem słońca...
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez GaceK » środa, 15 sierpnia 2007, 08:06

ja mowie ze jestem drugim w kwalifikacji :P

i pisalem ze licze na 2 albo 3 miejsce wczesniej :P ale raczej na drugie
GaceK

Postprzez STELMI » środa, 15 sierpnia 2007, 08:48

dobra, koniec sprzeczek, odpowiedzcie mi proszę na pytanie, bo nie wiem, a jestem ciekawy, czym są kierowane wybory do poszczególnych klas, tzn. dajmy na to, że ja jako amator (czysto teoretycznie, bo nie mam nic poza serią w aucie, a chce się tylko doinformować) chciałbym wystartować w takich zawodach i nie wiem w jakiej klasie bym wystartował? Bo te nazwy klas nie mówią mi absolutnie nic i patrząc na nie nie mam kompletnie pojęcia jakie zabudowy za nimi stoją. Może ktoś wyjaśnić wszystkie klasy pokolei co oznaczają?
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez MP » środa, 15 sierpnia 2007, 08:51

Wszystko masz na stronce :D Kiedys było dB Drag - klasa im glosniej tym lepiej, teraz jest ESPL to CHYBA im wieksze wychylenie. Masz Sound Off - tam sie liczy jakość dźwięku. Pozatym masz jeszcze podzxiały na amatorke profesionalke itp kiedyś było rokie - "najmniejsza" klasa, ale i tak do najmniejszej klasy trzeba było wrzucić sprzęt za XX 000 żeby mieć o co walczyć. Tak to MNIEJ WIĘCEJ wygląda.
Moje Ciasne Ale Własne Be Szesnaście
MP
Frequent User

Postprzez ando » środa, 15 sierpnia 2007, 09:31

MP napisał(a):Wszystko masz na stronce :D Kiedys było dB Drag - klasa im glosniej tym lepiej, teraz jest ESPL to CHYBA im wieksze wychylenie.

MP chyba nie doczytales... db drag pozostal jest to konkurencja na osiagniecie jak najwyzszego cisnienia akustycznego czyli glosnosci, liga ESPL jest robiona typowo pod publiczke gdyz punktowana jest zabudowa i jej montaz a nawet wylad samochodu do tego dochodza 2 pomiary cisnienia przy zamknietym samochodzie i otwartym no i w przeciwienstwie do db draga samochody musza byc wyposazone w system przedni... wiecej informacji na ten temat podzial klas itp znajdziecie na stronie www.pasca.org.pl
ando

Postprzez nyny » czwartek, 16 sierpnia 2007, 23:49

GaceK napisał(a):ando,

crxa pokonam... max za instalacje da mi troche pkt :P a co do decybeli to 132 bedzie bez problemu :) jedynie co felicja jak bedzie to moze przeszkodzic bo on tez ma kolo 140 ;]

nie dostaniesz maxa za instalke w zyciu.......

.....a jest to niemozliwe z jednego chocby powodu....

...ten powod znajdziesz studiujac wnikliwie regulamin...

pozdro
nyny
User

Postprzez ando » piątek, 17 sierpnia 2007, 13:26

nyny nie wiem jak to jest w czasie oceniania instalacji na sound quality bo nie mialem okazji tego przesledzic ale w espl mozna spokojnie zdobyc maxa za instalke spojrz na wyniki espl to sam to zauwazysz...
ando

Postprzez GaceK » niedziela, 19 sierpnia 2007, 20:54

nyny napisał(a):
GaceK napisał(a):ando,

nie dostaniesz maxa za instalke w zyciu.......

.....a jest to niemozliwe z jednego chocby powodu....

...ten powod znajdziesz studiujac wnikliwie regulamin...

pozdro

Jak nie wiesz jaka mam instalacje to sie nie udzielaj bo odejmowali mi pkt tylko za bezpieczniki jak juz bo raz mialem za duzy a drugi raz przywalili sie do tego ze nie jest przykryty a teraz ich nie ma wogole na wierzchu wiec kolego 60/60 ! dziekuje
GaceK

Postprzez Ed » poniedziałek, 20 sierpnia 2007, 07:26

GaceK napisał(a):Jak nie wiesz jaka mam instalacje to sie nie udzielaj bo odejmowali mi pkt tylko za bezpieczniki jak juz bo raz mialem za duzy a drugi raz przywalili sie do tego ze nie jest przykryty a teraz ich nie ma wogole na wierzchu wiec kolego 60/60 ! dziekuje

powdzenia z tym maxem punktow za instalke... lol (jedynie Dziki ma maxa ;) )

akurat Nyny jest weteranem w zawodach CA i sie zdecydowanie lepiej orientuje od ciebie jak to wszystko wyglada i ze zawsze sie do czegos przyczepia...

i nie mysl sobie ze sedziowie sa obiektywni...

faktem jest ze espl traktuja ulgowo
Pit Stop - Mechanika Pojazdowa tel. 518 180 190
Ed
Frequent User

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne