takie tam dupowozy

Dyskusja na temat filmów kręconych przez ekipę SRTB i nie tylko.

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez luke8 » niedziela, 5 sierpnia 2007, 21:31

Klasyczne auta rzadza sie swoimi prawami dla mnie i dla wielu ludzi 911 to klasyka. Po co zmieniac cos dobrego ??
www.tuning-studio.pl
koni bilstein eibach ebc brembo k&n JR
DBA ACL
luke8
Frequent User

Postprzez MP » niedziela, 5 sierpnia 2007, 22:50

Wszystko można ulepszyć, a kto stoi w miejscu ten się cofa :roll:
Moje Ciasne Ale Własne Be Szesnaście
MP
Frequent User

Postprzez --orzech-- » poniedziałek, 6 sierpnia 2007, 15:22

mowicie tak bo nie mieliscie okzji nigdy nawet siedziec w porsche...

nawet najtansze modele porschawek są super autami ... ale jeseli ktos mial kontakt z porsche tylko w artykulach to nie mozna innych wypowiedzi oczekiwac...
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez Brychu » poniedziałek, 6 sierpnia 2007, 16:51

Kto siedział w nowej 911 ? Ktoś jechał i miał okazję zobaczyć na żywo jak wygląda idealny samochód sportowy, którym bez obaw przy 160 można machać kierownicą w lewo i prawo na Kamiennej ? Kto z Was panowie mądrzy na każdy temat przejechał się chociaż jako pasażer świeżą 911 ? To jest samochód idealny a nie jakiś szpachlowóz z toną plastiku. Ma styl, osiągi, moc i można nim w garniturze pod operę zajechać, a nie jakieś 15-letnie padło z zawieszeniem z allegro za 500 zł.

Wszystko można ulepszyć, a kto stoi w miejscu ten się cofa

Pitol Ty znowu tutaj ?
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez MacMax » poniedziałek, 6 sierpnia 2007, 18:22

trance napisał(a):
ale to już jest nudne...oni tylko zeskrobują z niej kurz i za każdym razem z kurzem zbierają trochę owalu blachy, dlatego nie wyglada tak samo jak sprzed lat:)

Tyle, ze za kazdym razem powazni dziennikarze motoryzacyjny mowia, ze prowadzi sie jak marzenie, z tym jednak faktem, ze zawsze lepiej. A mnogosc wersji sprawia, ze mozesz kupic np GT3 RS i jesli potrafisz jezdzic - zjadasz na drodze prawie wszystko. Stary design? - moze 911 Turbo z lat 90tych - po poskromieniu jestes wstanie zrobic w nim wszystko. Kazdy model Porshe jest mechanicznym majstersztykiem, zarowno jesli chodzi o montaz jak i o jakosc uzytych czesci.

Pod wzgledem wlasciwosci jezdych Porshe zawsze wyznaczalo wysoki poziom. Bylo, niejednokrotnie porowywane do mocniejszych Ferrari i Lambo, jednak nigdy nie odstawala od stawki, nadrabiajac w zakretach.
Think ! Feel ! Drive !
MacMax
Frequent User

Auto: Pug106 Rallye/Sport

Postprzez MP » poniedziałek, 6 sierpnia 2007, 21:59

No ja akurat miałem okazje siedzieć w 911 z 1991 roku. Jest to pewne przeżycie, bo nie jest to VW czy Fiat, ale bez przesady. Jak ktoś lubi Porsche to będzie bronił, mówił, ze to auto doskonałe itp itd, ale nic nie zmieni faktu, że jak to ktos tu ładnie napisał " zcierają z tego kurz " i nazywają nowym modelem.
Moje Ciasne Ale Własne Be Szesnaście
MP
Frequent User

Postprzez Brychu » poniedziałek, 6 sierpnia 2007, 23:09

Ja miałem okazję pojeździć 911 z 1987 roku i zostać przewiezionym roczną 911 Carrerą 4S. Wrażenie po jeździe tym drugim zabija - świetne materiały, komfort, elegancja, styl, prestiż, pełne wyposażenie, rewelacyjne właściwości jezdne, wszystko idealnie - IDEALNIE.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez doodie » czwartek, 9 sierpnia 2007, 07:12

ja rowniez mialem okazje sie przejechac nie jednym porsche carrera S z 1993 Turbo z 2001 i carrera S z 2006 i zgadzam sie w calosci z brychem
doodie

Poprzednia strona

Powrót do Filmy