takie tam dupowozy

Dyskusja na temat filmów kręconych przez ekipę SRTB i nie tylko.

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

takie tam dupowozy

Postprzez STELMI » środa, 1 sierpnia 2007, 16:49

Bugatti Veyron, Porsche GT3 RS, Lamborghini Gallardo Superleggera, Aston Martin Vanquish, and Audi R8...

Zachęcam do obejżenia do końca, warto :shock:

http://videos.streetfire.net/video/f/53 ... 1c8116.htm
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez dajmon » środa, 1 sierpnia 2007, 18:04

ale w jakich predkosciach oni te drifty robia :D niezle :D

ogolnie furki do pomarzenia :(
dajmon

Postprzez ArekBinek » środa, 1 sierpnia 2007, 19:50

nie pogardzil bym zadnym z nich hehee moze jak kiedys bede mial ze 70 lat to bedzie mnie stac na takie cacko:P buhaaha
nie ma jak to cisnac 360 :]]] hehe
ArekBinek

Postprzez weede » środa, 1 sierpnia 2007, 20:57

super prezentacja i prezenter fajnie daje rade :D z tego towarzystwa to Porsche ale w czarnym poprosze ;)
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez STELMI » środa, 1 sierpnia 2007, 21:14

dla mnie miazgę zrobił Veyron w porównaniu przyspieszenia z R8 :shock:
STELMI
thebestest of SRTB

Postprzez trance » środa, 1 sierpnia 2007, 22:11

Veyron wgniata...żaden samochód nie może się z nim równać...a porsche...nie pasuje już do stawki...kiedyś było na topie...teraz zarosło kurzem i jest po prostu nudne...w obecnym czasie zostaje ono tylko dla fanatyków i wielbicieli gdyż dużo lepszych aut zostało skonstruowanych...może Porsche wreszcie zrozumie, że czas na zmiany...ile można kombinowac z ta 911 która i tak już została na wszelkie sposoby zmodyfikowana...chyba tylko w off road jej brakowało :P
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez wachu » środa, 1 sierpnia 2007, 22:15

to przyspieszenie pod koniec od 130-300km/h masakra!!!!!!!!!
Wachu
wachu
Frequent User

Postprzez MP » czwartek, 2 sierpnia 2007, 07:39

trance napisał(a):Veyron wgniata...żaden samochód nie może się z nim równać...a porsche...nie pasuje już do stawki...kiedyś było na topie...teraz zarosło kurzem i jest po prostu nudne...w obecnym czasie zostaje ono tylko dla fanatyków i wielbicieli gdyż dużo lepszych aut zostało skonstruowanych...może Porsche wreszcie zrozumie, że czas na zmiany...ile można kombinowac z ta 911 która i tak już została na wszelkie sposoby zmodyfikowana...chyba tylko w off road jej brakowało :P

Ja bym to napisał raczej o Astonie
MP
Frequent User

Postprzez STELMI » czwartek, 2 sierpnia 2007, 15:22

trance napisał(a):...a porsche...nie pasuje już do stawki...kiedyś było na topie...teraz zarosło kurzem i jest po prostu nudne...

zgodze się z Tobą, jedyne porsche jakie bym tu umieścił to carrera GT, Aston to też inna klasa niż pozostałe auta. Ciekawi mnie, że wybrali Astona a nie wybrali np Ferrari
STELMI
thebestest of SRTB

Postprzez trance » piątek, 3 sierpnia 2007, 00:15

MP napisał(a):
trance napisał(a):Veyron wgniata...żaden samochód nie może się z nim równać...a porsche...nie pasuje już do stawki...kiedyś było na topie...teraz zarosło kurzem i jest po prostu nudne...w obecnym czasie zostaje ono tylko dla fanatyków i wielbicieli gdyż dużo lepszych aut zostało skonstruowanych...może Porsche wreszcie zrozumie, że czas na zmiany...ile można kombinowac z ta 911 która i tak już została na wszelkie sposoby zmodyfikowana...chyba tylko w off road jej brakowało :P

mylisz się MP...wszystkie modele Astona razem wzięte prawdopodobnie nie miały tylu zmodyfikowanych wersji co sama 911 a bo i po co, to samochód z innej półki...owszem sportowy, rasowy ale tak jak zauważył STELMI akurat tego auta w tym zestawieniu także bym nie widział...a fakt nieobecności tutaj takiej "zabawki" jak ferrari...także nie potrafię tego zrozumieć :/
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez doodie » piątek, 3 sierpnia 2007, 14:28

trance napisał(a):
MP napisał(a):

mylisz się MP...wszystkie modele Astona razem wzięte prawdopodobnie nie miały tylu zmodyfikowanych wersji co sama 911 a bo i po co, to samochód z innej półki...owszem sportowy, rasowy ale tak jak zauważył STELMI akurat tego auta w tym zestawieniu także bym nie widział...a fakt nieobecności tutaj takiej "zabawki" jak ferrari...także nie potrafię tego zrozumieć :/

takie tam gadanie jakby porsche nie jedzilo to i tak uwazam ze 911 to najfajniejsze sportowe auto ktore ma dusze mialem okazje przejechac sie pare razy (jako pasazer) furami z najwyzeszej polki i co by nie powiedzic to nie ma dla mnie rownej fury dla porsche gedzie tu R8 auto bez zadnej tradycji zachcianka jakiego prezesikaz audi, lambo korzenie rodem z traktora ale bardzo fajne , aston to auto tez ma cos w sobie jechalem db9 i powiem wam ze to jest cos to przyspieszenie ehh, a co do bugatti to auto powinno byc porowne z enzo moze konigzegiem ( czy jak to sie pisze) a nie z autami dla "ludu" marka rowniez z tradycjami ale mozna tez to nazwac jako auto z przymusu bo wypuscili je tylko po to zeby nie zamykac rozdzialu w historii co nazywa sie bugatti auto mialem okazje widzieci w salonie w berlinie przez szybe robi wrazenie ale jestem milosnikiem 911 i niech ja doskonala ile wlezie byle nie mieli takiej wpady jak z 911 (996) bo ten akurat mi sie nie podobal ehh musi mi wystarczyc moje 911 w skali od 1:40mln ktore miesci sie na mojej polce w domu pozdrawiam wszystkich nie lubiacych 911
doodie

Postprzez MP » piątek, 3 sierpnia 2007, 14:49

Z drugiej jednak strony, ile można kopiowac wzór 911. Troche to nudne jest.
Moje Ciasne Ale Własne Be Szesnaście
MP
Frequent User

Postprzez doodie » sobota, 4 sierpnia 2007, 07:50

co byscie nie powiedzieli to ja i tak swoje czasy sie zmieniaja wszyscy daza do futury a porsche jest w tej samej lini ciagle aktualne po co poprawiac cos co jest doskonale
doodie

Postprzez luke8 » sobota, 4 sierpnia 2007, 12:32

Zgadzam sie z przedmowca. 911 ma w sobie to cos i mysle ze porshe nigdy nie zrezygnuje z udoskonalania tej konstrukcji.
www.tuning-studio.pl
koni bilstein eibach ebc brembo k&n JR
DBA ACL
luke8
Frequent User

Postprzez trance » niedziela, 5 sierpnia 2007, 18:03

luke8 napisał(a):Zgadzam sie z przedmowca. 911 ma w sobie to cos i mysle ze porshe nigdy nie zrezygnuje z udoskonalania tej konstrukcji.

ale to już jest nudne...oni tylko zeskrobują z niej kurz i za każdym razem z kurzem zbierają trochę owalu blachy, dlatego nie wyglada tak samo jak sprzed lat:)

nie nie lubię Porsche :P
Obrazek
trance
Forum Clubber

Następna strona

Powrót do Filmy