Dla mnie typowy debil!!!!!!!!!!!!!! Podziwiam Policjantow za ich spokoj, bo Ja to bym wyszedl i kolesiowi naj........al! Brak mi slow jak widze takich frajerow jak na filmiku, badz gdzies na ulicy ktorzy sa bohaterami w grupce a jak by sam taki frajer byl to by tak niecwaniakowal.
tak na uwagę rzeczywiście zasługuje spokój policji...ale byli mądrzy nie zadzierając bo tłum jak tłum...oni byli sami a później gdyby się coś stało winnego oczywiście by nie było...
a swoja drogą chciałbym widzieć tego kolesia w konfrontacji z PO(mi)LICJĄ za czasów PRLu... chyba nie byłby taki fetny
koleś kozak hehe. kozi tez tak robil w mielnie po dwoch piwach. W tej sytuacji byl tlum i dlatego policja zapewne bala sie interwencji i ewentualnego osmieszenia.
@tance. Takie cos podniesie cisnienie nawet papierzowi. Jestem mega zdziwiony ze olali sprawe i odjechali. Generalnie to mogli zrobic temu frajerowi takie gory ze by sie posral. Podciagnac sprawe pod napasc na policjanta, za to sa kraty.
myślę jednak,że świadków przeciwko takiemu rozwojowi sprawy byłoby znacznie więcej...
ale myślimy podobnie patrząc na takie zachowanie...i może dlatego nie mogę być ani nauczycielem (zabiłbym chamskich szczeniaków) ani policjantem (za dużo bym się wk*** a gówno bym mógł zrobić i mogłoby dojść do nieszczęścia)