Cel na 2007

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez pitol » poniedziałek, 1 stycznia 2007, 23:20

Podobne usterki moga się zdarzyć w Hondach. U nas je...ane LMA kosztują po 1600zł a robią tyle co nic, tylko jak stukają to ludzi wkur...iają :mrgreen: Ale szukanie limuzyny z jaknajmniejszym silnikiem to porażka.
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Postprzez Sokół. » poniedziałek, 1 stycznia 2007, 23:24

Hehehe:) Mnie tez hondy w ogole nie grzeja, zadne V teki, sreki.Nie lubie mlynkow do kawy.
Kupie cos w dobrych piniadzach.
Sokół.
Super user

Postprzez Brychu » poniedziałek, 1 stycznia 2007, 23:33

Hahahaha... Prawda jest taka, że jest dużo dobrych samochodów, a każdy lubi co innego ma inne wymagania. Pisanie w każdym prawie topicu jakie to Hondy są ach i och, a wszystko inne fe jest bezcelowe. To tak jakby co niektórzy mieli klapki na oczach ze znaczkiem H. Kozi ma CRX, a zapytajcie go jak się jeździ Audi. Poza tym nie oszukujmy się - Honda to jeden z najtańszych budżetowych samochodów w USA, żadna tam wielka rewelacja, żeby się tak nad tym spuszczać. Tak jak wspomniałem - każdy lubi coś innego, a ciągłe czytanie Honda, Honda, Honda u mnie powoduje już po prostu jakiś uraz do tej marki. Myślę, że możemy powoli kończyć OT i każdy może sobie powklejać swoje cele, mniej lub bardziej realne na ten nasz nowy - 2007 rok. Kończymy niniejszym off topic i wracamy do meritum.

Jako, że Weed zamknął temat, ja go po konsultacji otwieram, ale proszę już się stricte trzymać tego co jest w topicu: Nasze cele na 2007 rok i nic poza tym, żadnych przepychanek słownych.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez GaRaż » poniedziałek, 1 stycznia 2007, 23:36

Brychu ja nie mowilem ze sa oh i ah, tylko wspominales o kosztach eksploatacji no to wymienilem ci co moze byc gdy... , zreszta widac jakakolwiek merytoryczna polemika nie ma sensu na tym forum bo odrazu zjada czlowieka.
Pisanie w każdym prawie topicu jakie to Hondy są ach i och, a wszystko inne fe jest bezcelowe.

Pokaz gdzie w kazdym topicu piszemy ze honda jest ach i oh, ze wrecz nagminnie to piszemy.
Ostatnio edytowano wtorek, 2 stycznia 2007, 05:17 przez GaRaż, łącznie edytowano 1 raz
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez maciej29 » wtorek, 2 stycznia 2007, 00:20

niewazny jest samochod a raczej kierowca w nim wiec dajcie spokoj pozdro all
maciej29

Postprzez Kamil Wolski » wtorek, 2 stycznia 2007, 03:14

Cel na 2007... hm... mam dwa!

Pierwszy to zakup auta, ale raczej coś przyziemnego... Moje marzenie, odkładam na przyszłość kiedy będę już bogaty ( ;) ) a w 2007 chciałbym kupić sobie BMW E36 (moim zdaniem najładniejsze BMW). Co do silnika, to raczej 325TDS - słyszałem że bardzo dobry no i kilka opinii w internecie potwierdzało to, ale jeśli miałaby to być benzynka to 320, bo 325 za drogie w zakupie.

Co do drugiego marzenia - fotografia. Może niekoniecznie publikacja mojego zdjęcia w gazecie motoryzacyjnej, ale może jakaś sesja zdjęciowa z wmiare egzotycznym autem (jak dla mnie oczywiście)...
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez gshock » wtorek, 2 stycznia 2007, 09:45

moje plany sa nastepujace
Obrazek
Obrazek
Obrazek
tak szacujac to mysle ze 33,333% sie spelni ;)
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez pitol » wtorek, 2 stycznia 2007, 09:57

O kurna, lekko autobus :D I to z tyłu troche nie komponuje się z całością. Może lepiej wypolerować lakier :mrgreen:
pitol
Frequent User

Postprzez weede » wtorek, 2 stycznia 2007, 10:04

gshock napisał(a):tak szacujac to mysle ze 33,333% sie spelni ;)

ja trzymam kciuki za 66.66 % :D
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez gshock » wtorek, 2 stycznia 2007, 10:12

ten "autobus" to swego czasu byl najszybszy 200sx w Polsce i mysle ze do tej pory bedzie w scislej czolowce.
komentowanie wygladu auta ktorego sie nie zna i nigdy nie widzialo jest nie na miejscu lekko.
to nawet nie moje auto a na tym zdjeciu robi jedynie za tlo do 2,5" wydechu.
jak takis kozak to pokaz jaki masz fajny lakier na swojej calibrze.
to 2,0 8v?? :)
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez pitol » wtorek, 2 stycznia 2007, 10:29

Nie mam nic do osiagów, ale wg mnie powinno się chociaż MINIMALNIE dbać o estetykę samochodu :roll: Nie chodzi mi o upiększanie jakies kostki, neony, frędzle czy firany. Po prostu, żeby wyglądało świeżo ;) ( conajmniej tak jak silnik ). A co do reszty postu, to tez mam 2.5 cala wydech, ale nie w złomostwie tylko w Hondzie CRX :evil:
pitol
Frequent User

Postprzez dave » wtorek, 2 stycznia 2007, 11:26

ło matko.. ja tu widze ze kazdy jak napisze o swoich celach na 2007 to od razu jest lekko rownany z gleba bo to komus nie pasuje czy tamto :? spokojnie panowie bo za chwile nie bedzie tu o czym gadac i kazdy temat bedzie sie konczyl jednym wielkim OT i klotniami
mysle ze powinno tu chodzic o to aby wymieniac sie pogladami na temat aut a nie ktore jest lepsze ktore gorsze bo takimi kategoriami myslec nie mozna.. jedno auto bedzie mialo cos co nie ma drugie ;) i nie wazne czy komus sie podobaja beemki, hondy, audi czy tico i o to w tym wszystkim powinno chodzic.. troche tolerancji panowie w strone kazdego auta jakie by ono nie bylo ;)
EOT ;)
Ostatnio edytowano wtorek, 2 stycznia 2007, 12:33 przez dave, łącznie edytowano 1 raz
dave
thebestest of SRTB

Postprzez pitol » wtorek, 2 stycznia 2007, 11:40

Dobra to żeby nie było oftrupa to u mnie:

kubełki, indiglo, kolek wydechowy i dolot. No i klapa tył z laminatu. Skromnie, ale wole wykonać w 100% niż przyjać plan max. i wykonać w 10% :mrgreen:
pitol
Frequent User

Postprzez dave » wtorek, 2 stycznia 2007, 12:10

ja za pare dni bede mial auto, podem kilka modow na ktore juz czesc funduszy jest, auto zostanie zabrane do katowic na pare dni i zobaczymy co da razde z tego zrobic.. na pewno przyjda jeszcze 2 kubly z przodu, zawieszenie koni ktore juz mam zamowione i to chyba wystarczy na ten rok ;) mam nadzieje ze sie wszystko uda to w przyszlym roku pomysle nad jakas japonska szlifiereczka ;)
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez strobo » wtorek, 2 stycznia 2007, 13:36

ja mam skromne wymagania na 2007 roczek.
male zmiany w wygladzie zewnetrznym zeby odmlodzic auto i moze jakies lampy,a co dalej to wszystko zalezy od funduszy :)
strobo
User

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off Topic