IV Festiwal Motoryzacji

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez KOZI » niedziela, 10 czerwca 2007, 20:55

Odnośnie słupków to trzeba by kiedyś zrobić wieczorny spot pod kryptonimem słupek i mielibyśmu duużo słupków, okres teraz na grzybobranie tzn. słupkobranie idealny:) Ja mam parę sam chyba z 5 to już coś:)
Największy problem z tym placem, wszelkie markety odpadają bo to nie ma byc impreza zorganizowan aktórej i tak byśmy nie byli raczej w stanie zrobic tylko pole do popisu i fanu dla nas... Żadne miejsce mi niestety do głowy nie przychodzi na chwilę obecną:(
KOZI

Postprzez Mav » poniedziałek, 11 czerwca 2007, 08:06

Trza poszukać upadających fabryk w okolicy bydgoszczy. Każda powinna mieć jakiś park maszyn na swoim terenie - czyli spory betonowy plac.
Mav

Postprzez ryba-1 » poniedziałek, 11 czerwca 2007, 10:06

moze ZUMI nam pomoze? ;)
ryba-1
Forum Killer

Auto: bmw

Postprzez #OLEJ# » poniedziałek, 11 czerwca 2007, 17:19

Wrócilem...POLO do celu dotarlo!! :mrgreen: :mrgreen: 1,5 tygodnia bez neta dalo mi sie we znaki na forum w postaci tony nieczytanych postów których juz nie przeczytam :lol: a więc w skrócie! Po pierwsze Imprezka Udana w pelni mimo kilku usterek i szczypiorkowatych chlopaków z ochrony pierwszego dnia! Pozdrowienia i Podziękowania dla Orzecha i Tadzia za ogól i za trzymanie sztamy od początku do końca (dzięki Wam mieliśmy świetną imprezę, tanie piwo, okazje do poznania forumowiczów, no i prawie ogolone wlosy :P :P ) PS dla Tadzia.."Bania już Ogolona" :lol:
Kolejnie podziękowania STROBO, RYBY 1 ,JARKA 104 za ogarnięcie Gumowych Spraw (OPONKI) :lol: :lol:
Dla Mava i Luke'a za Przygotowania torów

No i dla RYBY za odpalenie mojego POLO :lol: :lol:
Mam nadzieje że organizacja sie nie zrazi i za rok impreza będzie jeszcze lepsza
#OLEJ#

Postprzez strobo » poniedziałek, 11 czerwca 2007, 20:28

Ja niestety z soboty na niedziele uleglem dosyc powarznej kontuzji i nie bylem w stanie sie ruszac,a tak bardzo chcialem wpasc na lotnisko w niedziele ale niestety :cry: .teraz jestem juz prawie na chodzie (ketonal i jeszcze inne pastylki dobrze dzialaja).
Pozdrowionka dla wszystkich kulaczy opon :)
strobo
User

Postprzez ryba-1 » poniedziałek, 11 czerwca 2007, 20:40

#OLEJ#, nie ma za co, odrobisz w polu ;)
strobo napisał(a):Pozdrowionka dla wszystkich kulaczy opon

Dzieki 8)
ryba-1
Forum Killer

Auto: bmw

Postprzez #OLEJ# » poniedziałek, 11 czerwca 2007, 22:08

strobo napisał(a):Ja niestety z soboty na niedziele uleglem dosyc powarznej kontuzji i nie bylem w stanie sie ruszac,a tak bardzo chcialem wpasc na lotnisko w niedziele ale niestety .teraz jestem juz prawie na chodzie (ketonal i jeszcze inne pastylki dobrze dzialaja).
Pozdrowionka dla wszystkich kulaczy opon
Czekaliśmy z Utęsknieniem :lol: :lol: zdrowiej.może sie jeszcze jakieś oponki znajdą ;)

ryba-1 napisał(a):#OLEJ#, nie ma za co, odrobisz w polu
"Żubr w Trawie piszczy" :mrgreen:

Ło i bylbym zapomnial wrzucić pozdrowień dla VW Club i Torunia!W sobotę wieczór bylo przednio...dzięki! A SRTB squad również pozdrawiam! :lol:
#OLEJ#

Postprzez Czarny » środa, 13 czerwca 2007, 12:34

Tak sie bawi Toruń :mrgreen:
Czarny

Postprzez dajmon » sobota, 16 czerwca 2007, 19:22

http://www.furious.pl/news2007e/skodafabia_jcauto.htm

dave... cos dla CIebie :D takie cos poszlo :P i to ma 5s do 100??
dajmon

Postprzez luke8 » sobota, 16 czerwca 2007, 21:30

o zgrozo zaponieli chyba o fabiach wrc mowiac o najszybszej skodzie fabii ;)
Jak zawsze hiperbaryczna fabia jc jest najmocniejsza i najszybsze a na 1/4 mili jeszcze nic nie pokazala....
www.tuning-studio.pl
koni bilstein eibach ebc brembo k&n JR
DBA ACL
luke8
Frequent User

Postprzez Dziadek » niedziela, 22 lipca 2007, 18:34

a temat powoli czas odkleic...
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Poprzednia strona

Powrót do Ogólne