dave napisał(a):sajmon napisał(a):jeżeli nie wiesz co to znaczy gwarancja na program to mi bardzo przykro
siedze w tym juz jakis czas i jakies tam pojecie w temacie mam, wielu rzeczy nie wiem i nadal sie ucze. nie zrobilbym nigdy w zyciu softa w firmie "krzak" bo to nic dobrego nie przynosi. uwierz mi ze naogladalem sie juz w swoim zyciu wysranych sprezarek z powodu zle napisanego programu czy zniszczonych sprzegiel/kol dwumasowych. rozumiem ze twoj kolega sam pisze softy

a propo gwarancji

dlubie juz 2 diesla. pierwszego robilem w
www.diagtronik.pl a obecnego w
www.tune-up.pl i tam nie ma takiego pojecia jak gwarancja bo po co. tam nie ma prawa sie cos wysrac a juz wogole program, nie rozumiem po co gwarancja na softa. mam setki kolegow ujezdzajacych mocne diesle i nikt tam o gwarancji nic nie wspomina. pojade tym autem nawet za 10 lat i jesli cos bedzie nie tak to mi to zrobia za free.. pojade za 15 lat i powiem ze chce przeniesc max moment z 2200 obr na 2500 ze wzgledu na sprzeglo to mi to zrobia bez gadania.
GaRaż napisał(a):Mysle ze Valdi da rade , teraz bedzie mial wlasna hamownie, co oznacza ze program bedzie mogl udoskanalac godzinami jesli zajdzie taka potrzeba , jak cos to kontakt na
www.superchip.pl i chyba lepiej to zrobic na miejscu niz pozniej jezdzic na poprawki w pip kilometrow.
fajnie by bylo jakby ktos sie w bydgoszczy tym profi zajmowal
gshock napisał(a):mastersa
dokladnie, poza tym polecam compsport/diagtronik/unitronic/tune-up/aligator (czyli oddzial mastersa w katowicach) i ttc tam nie uslyszycie ze gwarancja sie skonczyla

i nikt wam nie pomoze

wolny kraj

każdy wybiera co lubi, ktoś się pytał to odpowiedziałem i to wszystko

dużo ludzi z torunia kożysta z jego usług, wiekszość tych którzy organizują nielegalne wyścigi i są bardzo zadowoleni

już cztery auta przyjechały z Olsztyna do niego bo tam papidroki niepotrafili wzmocnić pasatów, także wysoką ma renome i żaden nie wrócił na poprawke a zrobił ich naprawde dużo, a jeśli uważasz że programy V-techa to jest krzak to bardzo mi przykro

kolega jeździ na szkolenia do V-techa i ich prezentuje

ja uważam że firmy krzak są na allegro za 400zł

chipował auta francuskie z klubu cytrynki możesz wejść na ich strone i się zapytać i ci powiedzą że firma "krzak" (według ciebie) jest dobrą firmą
A jeśli mówisz o podniesieniu mocy o ponad 100% to oznacza całkowita modyfikacja silnika, korbowodów tłoków, dolotu, zasilania paliwem czyli wtryskiwacze, pompa itd, to nie jest przecież zwykły program

bezpiecznie moc można podnieść do 30% ale co za tym idzie szybsze zużycie się silnika, jeśli chcesz żeby ktoś ci podniusł moc o 50% to tylko za twoją zgodą i życze powodzenia

też troszke w tym siedze bo sfojego też zmodyfikowałem na tyle żeby było bezpiecznie a jeśli będe chciał podnieść jeszcze więcej mocy to już są koszta ponieważ w moim przypadku musze zmienić korby, tłoki na kute i to jest koszt w granicach 6 tyś plus program od RS plus pompa wtryskiwacze no i najważniejsze wał korbowy od TDI, już to przerabiałem z Karaszewskim z Krakowa, także mam też troszke pojęcia pozdrawiam