Wyrzucił pasażerkę z autobusu, bo była zbyt seksowna ...... czyli jak to sie GW zajmuej przedrukami w "sezonie ogórkowym"
Seksowne kobiety powinny się zastanowić, zanim wsiądą w Niemczech do komunikacji miejskiej, bo może się okazać, że nie dojadą do celu. Pewien kierowca autobusu w mieście Lindau, na południu Niemiec, wyrzucił pasażerkę z autobusu, bo była tak seksowna, że go dekoncentrowała - informuje w poniedziałek dziennik "Bild".
Nagle zatrzymał autobus - opowiedziała gazecie 20-letnia sprzedawczyni Debora C. - Otworzył drzwi i krzyknął: "Pani dekolt mnie dekoncentruje, jak patrzę w lusterko. Nie mogę się skupić na prowadzeniu. Jeśli się pani nie przesiądzie, będę musiał panią wyrzucić z autobusu".
Kobieta, która na zdjęciu w "Bildzie" została przedstawiona w obcisłym letnim stroju, twierdzi, że zmieniła miejsce, ale kierowca nadal rzucał pod jej adresem poniżające uwagi.
Rzecznik firmy transportowej broni pracownika, który wyrzucił kobietę z pojazdu: "Kierowca autobusu ma prawo to zrobić. Postąpił słusznie. Kierowcy nie wolno dekoncentrować, bo stwarza to zagrożenie dla bezpieczeństwa wszystkich pasażerów".
alez maja "wiarygodne" zrodlo, ciekawe czy chociaz to ta Pani ze zdjecia jest autentyczna

(bez uzywania PS i tym podobnych gadzetow ... i czy wogole to Niemka ??
a tak swoja droga to ciekawe, czy polscy kierowcy byli podobni... cos mi sie wydaje, ze pewnie byloby odwrotnie

... pewnie punkt skupienia bylby w wiekszosci na "tym i tamtym" ... a najlepiej to wprowadzic nakaz jak "arabsko podobnych strojow" i po problemie ... ech nie ma jak to lato

lusss i bluss