T-Sport

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Mav » poniedziałek, 9 lipca 2007, 11:17

qwerty napisał(a):czuje sie styrany xO

Czyli dotarło?
Mav

Postprzez qwerty » poniedziałek, 9 lipca 2007, 11:20

wiem ze jestem tutaj praktycznie najmlodszy i w waszych oczach jestem dziecko neo/noob i nieznam sie na motoryzacji i mam nadzieje ze kiedys bede postrzegany inaczej ;)
qwerty
User

Postprzez Kamil Wolski » poniedziałek, 9 lipca 2007, 11:20

Wystarczy zmienić podejście. Mam wrażenie że jesteśmy w bardzo podobnym wieku i wg mnie, nie wiek się na tym forum liczy, a zachowanie i podejście do tematu. Podpowiem tylko czego się tutaj nie toleruje - "Jestem wielki kozak bo zarejestrowałem się na Street RojberZ Team i mogłem się oprzeć o auto na spocie" - to tak w skrócie.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Mav » poniedziałek, 9 lipca 2007, 11:31

qwerty napisał(a):wiem ze jestem tutaj praktycznie najmlodszy i w waszych oczach jestem dziecko neo/noob i nieznam sie na motoryzacji i mam nadzieje ze kiedys bede postrzegany inaczej ;)

Ale chyba juz jestes na tyle duzy, by wiedziec, że starszym za duzo głupich pytań się nie zadaje... :lol:
Więcej sluchaj, zadawaj pytania w ostateczności, jak gogle Ci nic nie odpowie, a funkcja "szukaj" na tym jak i na kilku innych forach zawiedzie.

Jesli myslisz, ze mamy Ci pobłażać z racji wieku, to zapomnij.

Ja jestem prawie dwa razy od Ciebie starszy, a nikt mnie tu nie chce traktować ulgowo :lol: :lol: :lol:
Mav

Postprzez qwerty » poniedziałek, 9 lipca 2007, 11:33

2 razy ummm :D ok zapamiętam na przyszlosc ;)
qwerty
User

Postprzez kamil_kicio » poniedziałek, 9 lipca 2007, 11:36

[quote=]jak gogle Ci nic nie odpowie, [/quote] uściślijmy google to wyszukiwarka ;) a nie taki pan co wie wszystko i sie do niego maila pisze ;) :P
kamil_kicio
Frequent User

Postprzez FELIPE » poniedziałek, 9 lipca 2007, 17:19

qwerty, ze swojej strony ja bym proponowal opanować wszelkie dodatki które stosujesz pewnie w rozmowach na gg z kolegami bo tu większość ich nie rozumie, mój młodszy kuzyn tez tak do mnie pisze i co chwile dostaje zjebki ;)

jestem tolerancyjny ale niektórzy pewnie mniej ;p

poza tym podstawowa zasada, więcej czytaj, mniej pisz, zwłaszcza posty po trzy słowa które nic nie wnoszą nowego do tematu pod względem merytorycznym

jak się przystosujesz to sądze że być może nie będziesz mial problemów żeby Cie ktoś zabral spod łuczniczki na pas 8) na razie pewnie większość odbiera Cię inaczej
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Postprzez qwerty » poniedziałek, 9 lipca 2007, 19:32

dzieki FELIPE juz dostałem zjebki i niebede juz pisał w ten sposob wraz z dodatkami ( noob,omg,omfg,etc,lol,ROFL,ROFLMAO itd..) do wszystkich na tym forum mam ogromny szacunek a co do moich postow..umm chcialem sie tylko wykazac gdyz w rodzinie tylko ja pasjonuje sie motoryzacja tak mocno ze moge non stop o tym gadac :) wybaczcie za "spamowanie" forum :oops: juz niebede pozdrawiam!! ;) :)
qwerty
User

Postprzez FELIPE » poniedziałek, 9 lipca 2007, 20:29

spoko, po prostu pisz z głową i zawsze na temat
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Poprzednia strona

Powrót do Off Topic