OT z auta Gacka

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez GaceK » niedziela, 8 lipca 2007, 12:04

doodie,

Ksztalt zarowno w tej jak i mojej jest robiony z zywicy... Co do plyt to tez sa zeby byl jakis szkielet tzn podloga + bok + plecy...

Do PLM chodziles? Benek , dziapa i reszta tej calej ekipy :P
GaceK

Postprzez Kamil Wolski » niedziela, 8 lipca 2007, 12:40

Gacek, daj już sobie spokój. Ta dyskusja jest już bez sensu. Wszystko co nie jest Twoja zabudową jest beee, wieśniackie, i nie dobre, a Ci którzy krytykują Ciebie albo nie mają gustu, albo się nie znają, "bo Max...." Eh. Daj już sobie luz. A co do bagażnika, skoro A3 nie ma jak kombi, to może lepiej mogłeś kupić kombi?

Zamknij ktoś ten temat w końcu.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » niedziela, 8 lipca 2007, 12:50

Kamil Wolski,

no i tyle je beee i wiesniackie dla ciebie i tyle. dla innych nie jest i tyle.
dla jednym robisz ladne zdjecia a dla mnie takie sobie...
GaceK

Postprzez Kamil Wolski » niedziela, 8 lipca 2007, 13:16

Mógłbyś z łaski swojej nie dopowiadać sobie? Nie powiedziałem że twoje jet bee i wieśniackie, tylko że mi się nie podoba bo jest przeładowane. CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM. A co do zdjęć, masz do tego prawo, ale nie będę płakał ;).
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Mav » poniedziałek, 9 lipca 2007, 08:11

Gacek, to co napiszę, nie ma na celu być złośliwym...

Twoja zabudowa Ci się podoba, zauważyłem że masz iny gust niż większość znas. Lubisz zabudowy wypełniające cały bagażnik, wymyślne kształty, awangardowe rozwiązania i zdobienia w stylu "fantasy". OK.
Większość z nas takich nie lubi - wolimy gdy zabudowa wygląda tak, jakby auto z nią wyjechało z fabryki (zabudowa z alfy romeo to"wzór konspekt") - napewno zagra lepiej nie niszcząc funkcjonalności samochodu z bagażnikiem. Nie każdego jara niemożność wrzucenia torby do bagażnika i wożenie jej na tylniej kanapie...

Ktoś wyraził bezpośrednio swe odczucia na widok Twej zabudowy - jest kontrowersyjna, więc uszanuj to. Może i jest doskonała pod względem technicznym, audio i samego wykonania. Jednak wygląd jest dla wielu brzydki.
Po prostu gdyby moc wybierać pomiędzy francuskim mega tuningiem a chłodnym designem AMG wiekszość z nas wybierze AMG. Niestety Twojej zabdowie bliżej do krzykliwego futurystycznego i barokowo powyginanego francuskiego tuningu...

A teraz na koniec:

Jesli wokół wszyscy Ci mówią, że z Tobą jest coś nie tak, to powinieneś się zastanowić nad dwiema możliwościami: albo mają rację, albo nie pasujesz do towarzystwa...
Mav

Postprzez rulek » poniedziałek, 9 lipca 2007, 08:28

Mav normalnie powinienes zostac dyplomatą :D
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez doodie » poniedziałek, 9 lipca 2007, 09:06

ja tez na niego zaglosuje :mrgreen:
doodie

Postprzez GaceK » poniedziałek, 9 lipca 2007, 11:18

Mav napisał(a):Gacek, to co napiszę, nie ma na celu być złośliwym...

Twoja zabudowa Ci się podoba, zauważyłem że masz iny gust niż większość znas. Lubisz zabudowy wypełniające cały bagażnik, wymyślne kształty, awangardowe rozwiązania i zdobienia w stylu "fantasy". OK.
Większość z nas takich nie lubi - wolimy gdy zabudowa wygląda tak, jakby auto z nią wyjechało z fabryki (zabudowa z alfy romeo to"wzór konspekt") - napewno zagra lepiej nie niszcząc funkcjonalności samochodu z bagażnikiem. Nie każdego jara niemożność wrzucenia torby do bagażnika i wożenie jej na tylniej kanapie...

Ktoś wyraził bezpośrednio swe odczucia na widok Twej zabudowy - jest kontrowersyjna, więc uszanuj to. Może i jest doskonała pod względem technicznym, audio i samego wykonania. Jednak wygląd jest dla wielu brzydki.
Po prostu gdyby moc wybierać pomiędzy francuskim mega tuningiem a chłodnym designem AMG wiekszość z nas wybierze AMG. Niestety Twojej zabdowie bliżej do krzykliwego futurystycznego i barokowo powyginanego francuskiego tuningu...

A teraz na koniec:

Jesli wokół wszyscy Ci mówią, że z Tobą jest coś nie tak, to powinieneś się zastanowić nad dwiema możliwościami: albo mają rację, albo nie pasujesz do towarzystwa...

No zauwazylem ze podobaja wam sie takie jakies rzeczy ktore wygladaja jakby to byla seria... Ja np nie po to wkladalem tyle pieniedzy i czasu w CA zeby spotkac na ulicy drugi samochod ktory jest tak samo zrobiony... A co do zagrania lepiej to tego nie wiadomo bo po zabudowie nie idzie ocenic co zagra lepiej :P Ja tam tylko na 2/3 wzmacniacza mam 133,4 dB aktualnie...
GaceK

Postprzez Mav » poniedziałek, 9 lipca 2007, 11:53

Smak, elegancja, smak, takt, dyskrecja, dbałość o szczegóły - to rzeczy które też potrafią wyróżnić z szarego tłumu.
Tylko potrzeba konesera by to docenił.

Dużo łatwiejszym jest sposób krzykliwy, demonstracyjny, szokujący.
To z kolei działa na tłumy...
Mav

Postprzez trance » wtorek, 10 lipca 2007, 02:42

Tak śledzę wszystkie posty i tak właściwie próbowałem...powiedzmy,że nazwę to:"starałem się obrać czyjąś stronę" bo za dużo gadania i zbędnych przepychanek słownych wcale nie będących miłymi akcentami...ale jak to "przysłowie mówi" wina leży zawsze pośrodku...dlatego skomentuję całe to "zajście" tak...

Gacek są różne rodzaje zabudowy i różne gusta i trzeba się do tego przyzwyczaić...fajnie,że masz coś co się Tobie podoba i mnie to cieszy...przyjmuj krytykę nawet tą najgorszą...bo nie wszystko jest idealne a tak właściwie to cały świat jest "pojęciem"względnym :P tak czy inaczej więcej opanowania, samokrytyki i poszanowania pracy innych.

Dla RESZTY :) jasną sprawą jest,że mogą się nie podobać pomysły i koncepcje GACKA,ale można to wyrazić w inny sposób, powiedzmy delikatniej...zrozumiałe jest,że chłopak wtopił dużo siana i chciał być zadowolony, że ma coś fajnego, chciał się pochwalić (pozytywnie) bo ma coś wyjątkowego...a tu zewsząd słyszy że to nie tak,że to tamto itd...i to w sposób mało koleżeński...tak nie można...

przestrzegajmy wszyscy pewnych norm, zasad koleżeństwa i szanujmy się nawzajem a będzie naprawdę sympatycznie :)

Pozdrawiam Wszystkich i mam nadzieję,że już w tym temacie nie ma żadnych wątpliwości
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez rulek » wtorek, 10 lipca 2007, 06:59

Trance, Ty jestes ksiedzem ze chcesz wszystkich nawrocic :?: Poczytaj wszystkie tematy gdzie wypowiada sie Gacek to podejrzewam ze zmienisz zdanie ;)
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez wachu » wtorek, 10 lipca 2007, 08:11

Mav napisał(a):Jesli wokół wszyscy Ci mówią, że z Tobą jest coś nie tak, to powinieneś się zastanowić nad dwiema możliwościami: albo mają rację, albo nie pasujesz do towarzystwa...

ktos kiedys powiedział coś w stylu:

Za pierwszym razem jak ktoś cię nazwie koniem, to go walisz w nos.
Jak powie tak drugi raz, to mówisz, że jest kretynem.
Ale jak powie tak trzeci raz, to może warto kupić sobie siodło."
;)
Wachu
wachu
Frequent User

Poprzednia strona

Powrót do Off Topic