ale rzeźba Jak bym spotkał to na ulicy to bym miał niezły dylemat co to tak naprawdę jest...
Koleś wpakował naprawdę masakryczną ilość siana. Zrobione nieźle, ale pomysły skąd czerpał to nie mam pojęcia
Często zdarzają się jakieś dziwne przeróbki które nie trzymają sie ni kupy ni dupy nic nie pasuje i wyglada beznadziejnie ale w tym wypadku efekt naprawde jest ok wszystko ładnie spasowane wydaje sie w dobrym stanie do tego silnik dobry i wogole - fajna rzecz naprade ktos sie napracowal
Ale za to nikt nie ma passata cabrio! Orginalność przede wszystkim na siłę i wbrew dobremu smakowi - motto wiekszości buraków robiących takie pokręcone wydumki...
czesto bywam w swieciu i widuje to autko, landie sie prezentuje i jest profi wykonane, wlasciciel sam je dlubal doscy dlugo z tego co pamietam to chyba ze 2 lata passat bez dupy
a ja tam taki tuning wole od druciarstwa...
rafal od seilupo tez zaryzykowal takie cos i wyszlo mu super...
ten passagolf nie budzi we mnie obrzydzenia...
Jak dla mnie tez moze byc, wszystko ladnie spasowane i wyglada tak jakby fabryka go wypuscila w tej postaci. Sporo pracy, sporo pieniedzy, trzeba to docenic bo do druciarstwa to jest mu okrutnie daleko.