przez Kamil Wolski » wtorek, 26 czerwca 2007, 00:16
Szukam zdjęć podwozi różnych aut, z tym że chodzi o auta "zwykłe", a nie jakieś mega konstrukcje, czy rajdówki, etc. Zwykłe, cywilne auto, widok od spodu. Sam będę szukał jutro po necie, ale może coś macie w swoich zbiorach zdjęć z cyklu "Jak rozbierałem swoje auto".
przez Kamil Wolski » wtorek, 26 czerwca 2007, 11:27
G, oczywista sprawa. Dużo i jasno . Zawsze się przyda!
Kolejne pytanie. Ile centymetrów (może nie być to informacja z dokładnością do milimetra ) macie od podwozia do jezdni, oraz od progu do jezdni. Kolejne, bardzo ważne pytanie do ankietowanych .
STELMI napisał(a):wczoraj miałem auto w na podnośniku, trzeba było prędzej coś napisać
Gdyby nie te dziury w bani... wczoraj sam stałem koło auta na podnośniku i zapomniałem żeby zerknąć!
luke8 napisał(a):to bylo po tych serpentynach ??;>
Tak, to po odcinku Rajdu Polski...
Kamil - nie wygodniej by Ci bylo z miarką przemierzyć kilka samochodów stojących na ulicy?
miałbyś info z pierwszej ręki. Potem wystarczy odjąć 30-60 mm na obniżeniu, plus ewentualnie 2-5 cm na progu lub dokladce zderzaka.
przez Kamil Wolski » wtorek, 26 czerwca 2007, 15:37
STELMI napisał(a):Kamil Wolski napisał/a: czasami nie okazało, że "nie działa"
co kombinujesz?nowy rig?
Zgadłeś. Nie wiem jeszcze kiedy dokładnie go zrobię, ale planowo ma być on bardzo wytrzymały. Docelowo, ma być możliwość robienia zdjęć łącznie z poślizgami, szarpnięciami, etc, plus możliwość zamontowania kamery video i kręcenia filmów np na pasie podczas jazdy.