Z meskego przejazdu, kobiece drapania

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez weede » środa, 13 czerwca 2007, 18:21

bo wszyscy inni pitola zbanowali... ;)
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez ryba-1 » środa, 13 czerwca 2007, 18:40

weede napisał(a):bo wszyscy inni pitola zbanowali... ;)

hehe tylko my tacy dobrzy??
ryba-1
Forum Killer

Auto: bmw

Postprzez pitol » środa, 13 czerwca 2007, 19:07

Kamil Wolski napisał(a):Co ja niby zacząłem? Wypowiadasz się na temat ulicy, którą jak tylko gdzieś jadę, muszę pokonać, także chyba bywam na niej częściej niż ty, czyż nie? Taaa ale ja jeźdzę Thalią na seryjnym zawieszeniu... No tylko że jechałem też z Five'm i widziałem pełno różnych aut na tej ulicy i jakoś nikt nie musi jechać 20km/h... Więc albo starasz się dbać o auto tak, że każdą najmniejszą dziurę, patyczek od loda etc. omijasz, albo źle kojarzysz ulicę, albo znów napisałeś "historię" wyssaną z palca, tak samo jak 4cm między zderzakiem a jezdnią na prawie seryjnym zawieszeniu ;). Dla mnie koniec dyskusji.

Kamilu Wolski, jesteś dobrym fotografem i wypowiadaj sie o tym o czym masz pojęcie. Napisałem setup mojego zawiasu. Jak nie wiesz ocb, to przemilcz albo napisz znowu mądrość swą.
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Postprzez Dziadek » środa, 13 czerwca 2007, 19:52

chyba nastepny street w inie bedzie ;)
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » środa, 13 czerwca 2007, 19:52

pitol napisał(a):Ja mam zderzak przedni z 4cm nad ziemią

pitol napisał(a):Nie napisałem nigdzie, że mam mega zawieszenie. Taki lepszy "standard" - B8, z przodu Jamexy z tyłu HR.

Wiesz, przede wszystkim wierze w to, co właściciel pisze o swoim aucie... Masz taki lepszy "standard" i o tym pisałem swój post wyżej.

Aaa jeszcze jedno, 4cm to miał chyba Fordon w swoim zawiasie... i wiesz co? Też śmigał po Fordońskiej nieco szybciej niż 20km/h ;)

Dobra, moderatorzy, zamknijcie ten temat bo jest przekomiczny...

I skoro mówisz że mam się wypowiadać tylko o tym na czym się znam... To Ty również zastosuj się do tej reguły. Nie jeździsz Fordońską na co dzień także nie staraj się być mądrzejszy od tych, którzy tą ulicę pokonują kilka razy w tygodniu lub częściej ;).
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez pitol » środa, 13 czerwca 2007, 19:58

Tak, ale pamiętaj, że Fiesta W SERII jest wyższa od CRXa w SERII. Jak auto wyjdzie z lakierni to zrobie fote ile cm jest żeby rozwiać wątpliwości. Pewnie, że mógłbym popierdalać tym 80 po Fordońskiej, pytanie tylko PO CO. Zarobiłem na ten samochód ciężką pracą i mam go rozjebać bo wszyscy jeżdżą 80 to ja też muszę ?

Ps. Mogę się wypowiadać na temat tej ulicy. Nie zabronisz mi tego. Minimum 4 razy w miesiacu tamtedy jeżdżę więc wiem jak sytuacja wygląda.
pitol
Frequent User

Postprzez kamil_kicio » środa, 13 czerwca 2007, 20:03

Kamil Wolski napisał(a):Nie jeździsz Fordońską na co dzień także nie staraj się być mądrzejszy od tych, którzy tą ulicę pokonują kilka razy w tygodniu lub częściej .

Fordońska nie jest zła jak na nasze drogi, nawet poldek śmiga nieźle, a komfort jazdy po fordońskiej trace dopiero przekraczając 9 dyszek na prawym pasie w koleinach
<dlatego warto jeździć lewą stroną>

ps fordońska jezdze dwa razy dziennie 26 dni w miesiącu ;)
kamil_kicio
Frequent User

Postprzez Kamil Wolski » środa, 13 czerwca 2007, 20:04

pitol napisał(a):Pewnie, że mógłbym popierdalać tym 80 po Fordońskiej, pytanie tylko PO CO. Zarobiłem na ten samochód ciężką pracą i mam go rozjebać bo wszyscy jeżdżą 80 to ja też muszę ?

Eee... To PO CO kupiłeś sobie 'sportowy' samochód, po co robisz w nim takie zawieszenie? Po Fordońskiej szybko jeździć nie możesz, a jest to w porównaniu z innymi jedna chyba z lepszych dróg... Ile razy w życiu byłeś na torze? Wszelkie zaproszenia odrzucasz... Na moje, to tak jak z tym MR2... "Mam fajne auto, ale nie przeciągnę go na obrotach, nie będę jeździł szybko, bo się jeszcze coś stanie" ... I chyba nie tylko ja odnoszę takie wrażenie po Twoich postach.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Brychu » środa, 13 czerwca 2007, 20:09

Kozi ma taczkę CRX i zapina 200 po Fordońskiej więc nie wiem w czym problem Pitol, jechałeś tam 3 razy w życiu i ta ulica jest dla Ciebie owiana legendą dziur i kolein ?
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez kamil_kicio » środa, 13 czerwca 2007, 20:10

Kamil Wolski napisał(a):Eee... To PO CO kupiłeś sobie 'sportowy' samochód, po co robisz w nim takie zawieszenie? Po Fordońskiej szybko jeździć nie możesz, a jest to w porównaniu z innymi jedna chyba z lepszych dróg... Ile razy w życiu byłeś na torze? Wszelkie zaproszenia odrzucasz... Na moje, to tak jak z tym MR2... "Mam fajne auto, ale nie przeciągnę go na obrotach, nie będę jeździł szybko, bo się jeszcze coś stanie" ... I chyba nie tylko ja odnoszę takie wrażenie po Twoich postach.

popieram, to sie robi troszke komiczne <ale to moj poglad, może inni uważają inaczej>
kamil_kicio
Frequent User

Postprzez Dziadek » środa, 13 czerwca 2007, 20:20

Brychu, kiedys fordonska byla gorsza i popierdalalo sie nizszymi autami szybciej :)
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez ryba-1 » środa, 13 czerwca 2007, 20:27

4-donska jest sliczna. Zle bylo obok PKS-u w strone miasta ale juz zamkneli. Chcecie hardcor?? zapraszam na miedzyn :mrgreen:
ryba-1
Forum Killer

Auto: bmw

Postprzez pitol » środa, 13 czerwca 2007, 20:29

Kamil Wolski napisał(a):
pitol napisał(a):Pewnie, że mógłbym popierdalać tym 80 po Fordońskiej, pytanie tylko PO CO. Zarobiłem na ten samochód ciężką pracą i mam go rozjebać bo wszyscy jeżdżą 80 to ja też muszę ?

Eee... To PO CO kupiłeś sobie 'sportowy' samochód, po co robisz w nim takie zawieszenie? Po Fordońskiej szybko jeździć nie możesz, a jest to w porównaniu z innymi jedna chyba z lepszych dróg... Ile razy w życiu byłeś na torze? Wszelkie zaproszenia odrzucasz... Na moje, to tak jak z tym MR2... "Mam fajne auto, ale nie przeciągnę go na obrotach, nie będę jeździł szybko, bo się jeszcze coś stanie" ... I chyba nie tylko ja odnoszę takie wrażenie po Twoich postach.

Mam prawo Kamilu mieć taki samochód i tyle ;) Zawieszenie w nim robie takie, bo tak się składa, ze w Inowrocławiu mamy lepsze drogi ( co nie znaczy że sa super ) ale są fajne odcinki gdzie da sie wykorzystać właśnie zawieszenie. Nigdy nie byłem na torze I CO Z TEGO ? Skąd w ogóle wiesz jak jeżdżę ? To, że staram się jezdzić przepisowo nie znaczy, że nie lubię jezdzić dynamicznie. Nie kręci mnie po prostu jazda po prostej ;)

Brychu - staraj się czytaj ze zrozumieniem.
pitol
Frequent User

Postprzez weede » środa, 13 czerwca 2007, 20:30

czy ktos to jeszcze czyta?
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez Dziadek » środa, 13 czerwca 2007, 20:30

i dlatego ze nie kreci cie jazda po prostej to nie byles na torze?
Dziadek
thebestest of SRTB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off Topic