meski przejazd autostrada

Dyskusja na temat filmów kręconych przez ekipę SRTB i nie tylko.

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez pitol » środa, 13 czerwca 2007, 06:34

To już jest prastare :mrgreen:
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Postprzez Dziadek » środa, 13 czerwca 2007, 06:35

pitol napisał(a):OMG :shock: To faktycznie, ale pewnie przeswit i tak jeszcze jako taki posiadasz. Ja mam zderzak przedni z 4cm nad ziemią, a wole go nie stracić :mrgreen: Na dziurach faktycznie jest maakra, ale w zakrętach to bajka :mrgreen: A tak BTW to znajomy co ma terenówke Opla ostatnio sie ze mnie smiał i mi mówił, ze do Bydgoszczy w 10 minut dojechał, a ja w 40 :lol:

Wpadłbyś kiedyś na tor to zobaczymy jak sie ma twoje mega zawieszenie do seryjnego w practicalu :)
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez Mav » środa, 13 czerwca 2007, 06:38

On się boi dwóch rzeczy. Pierwszej że mu michę oklepią, a drugiej, że z niego p..da nie dobry kierowca :D
Mav

Postprzez pitol » środa, 13 czerwca 2007, 06:38

Nie napisałem nigdzie, że mam mega zawieszenie. Taki lepszy "standard" - B8, z przodu Jamexy z tyłu HR.
pitol
Frequent User

Postprzez Dziadek » środa, 13 czerwca 2007, 06:48

No to lepszy standard i tak lepszego niz standard zwiasu seryjnego crx to juz jest cos :) 2 x lepszy standard, zwłaszcza jeśli zderzak jest az 4cm nad ziemią ;)
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez pitol » środa, 13 czerwca 2007, 06:52

Tak napisałem, dokładnie to nie wiem, jak odbiore z lakierni to specialnie dla Ciebie mogę zmierzyć :mrgreen:
pitol
Frequent User

Postprzez Jarek104 » środa, 13 czerwca 2007, 13:32

Dziadek napisał(a):
pitol napisał(a):OMG :shock: To faktycznie, ale pewnie przeswit i tak jeszcze jako taki posiadasz. Ja mam zderzak przedni z 4cm nad ziemią, a wole go nie stracić :mrgreen: Na dziurach faktycznie jest maakra, ale w zakrętach to bajka :mrgreen: A tak BTW to znajomy co ma terenówke Opla ostatnio sie ze mnie smiał i mi mówił, ze do Bydgoszczy w 10 minut dojechał, a ja w 40 :lol:

Wpadłbyś kiedyś na tor to zobaczymy jak sie ma twoje mega zawieszenie do seryjnego w practicalu :)

Bardzo duzo zalezy od umiejetnosci kierowcy... Auto i zawieszenie to nie wszystko...

A ja od tego kolesia chyba zaczne sie uczyc, ciekawe czy Master tak potrafi :P
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez MacMax » środa, 13 czerwca 2007, 20:13

I w dieselku sila. Mimo wszystko wyprzedza dosc bezpiecznie, kiedy ma widocznosc i uzywa migaczy - ale calosc wyglada widowiskowo. Podobal mi sie fragment jak wyprzedzil 'prawa' strona :P i fragment z favoritka :mrgreen:
Think ! Feel ! Drive !
MacMax
Frequent User

Auto: Pug106 Rallye/Sport

Poprzednia strona

Powrót do Filmy