ja tam lubie dawać auto do kogoś kto sie specjalizuje w danej marce, często szczególnie w jakimś bardziej egzotycznym modelu jak np. Nysa dziadka sa jakies specyficzne rozwiazania czy kruczki których może zwykły mechanik nie skuma albo nie tak szybko a taki co ma daną marke obcykaną raz dwa wie o co chodzi...
Ja ostatnio "zapoznałem " się z serwisem "ABS" na ul. Hetmańskiej 39 - to jest serwis Renault i w Renault sie specjalizują, duzo znajomych co mają Renie tam daje i są bardzo zadowoleni i obsługa(szef) tez bardzo w porzo...
Jakby co moge tam kiedyś z Tobą podjechać to dadzą jakiś rabat pewnie bo ja im na alarm dałem:)
EDIT
Heh własnie dopiero zobaczyłem, że to o practicala chodzi ale przynajmniej wiesz już gdzie z nysą jechać wrazie czego
EDIT2:
Właśnie sobie przypomniałem o serwisie Mazdy tzn maja specjalizację mazdy i robią bdb w zaskakująco niskich cenach! Erdi mi to polecił i słyszałem o nich opowieści, że naprawde dają radę i też bardzo w porzo i też dałem im rabat więc mogli by dac też:)
Serwis ten jest w Osielsku po prawej stronie, jak chces znamiary dokładniejsze daj znać to gdzieś znajde wizytówkę...