Spocik bardzo udany nie powiem, nie spodziewałem sie ze az tyle autek sie pojawi:]
szkoda ze w myslu niebiescy musieli popsuc zabawe: Pod tesco było prawie jak w Tokyo drift
witam chlopaki bylo trzeba wpasc na parking na luczniczke po myslu jak psiarnia sie tam zjawila bylo troche wyscigow i malych popisow o 2 , 3 nad ranem
Sadzac z waszych relacji bylo fajnie, zaluje ze nie moglem przyjechac, bo slyszalem ze dosc liczne grono BKB bylo:)Motyla noga no.Nastepnym razem mnie na pewno nie zabraknie.A rulek byl???
Rulka nie było, spotkałem go wcześniej w Galerii (ręce mu się trzęsły jak wchodził do Empiku po NFS Carbon, a w kolejce to już ustać nie mógł z emocji ) i mówił, że ma wizytę znajomych więc trzeba mu wybaczyć.
przyjechali jak my już dawno byliśmy w KFC, mi się jakoś super to nie podobało, głównie ze względu na zachowanie niektórych w Myślu... a ten Zaświat trzeba przetestować jakoś bo faktycznie tam może być fajnie
Zaswiat moze byc naprawde OK. Jedyny minus zlotu to niezbyt madre zachowanie pewnych BMW ale zawsze sie ktos taki znajdzie wiec nie ma co sie denerwowac