BKB - PROMO

Dyskusja na temat filmów kręconych przez ekipę SRTB i nie tylko.

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez GaRaż » środa, 6 czerwca 2007, 21:46

Hmm nie znam sie na montazu , jedyny film jaki zrobilem to ten jak dokreca nasz CRX , wiec moge ocenic z punktu widza:
1. Jak na promo to dlugi
2. Strasznie tendencyjny- palenie gumy , walenie baczkow, palenie gumy , walenie baczkow, jak ma byc promo(od promowania) to ja widze zero skilla ktory sie promuje a przydaly by sie jakies kontrolowane poslizgi(czytaj drift), bo laczka to mozna spalic w naszej CRX i na 3 biegu :) a do tego nobla nie trzeba miec
3. Blysko trzaski sa niezle :mrgreen: , niezle wypala siatkowki
4. Strasznie meczy te polaczenie blysko trzaskow z dlugoscia
5. Jezeli promujecie klub a nie waszego skilla to przydaly by sie jakies ujecia z wspolnej zabawy, grilla , cos w tym stylu

No mam nadzieje ze BKB nie wystawi mi teraz czerwonej kartki bo chyba strasznie sie przejme :)
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez ryba-1 » środa, 6 czerwca 2007, 22:06

Wytrzymalem 2.43s. Troche monotonny i oczojebny. Pare fajnych efektow i ujec. jezeli jest dalej cos ciekawego to napiscie to wlacze jeszcze raz. Ogolnie moze byc dla "cywili". Mam nadzieje ze nastepne produkcje beda bardziej urozmaicone.
ryba-1
Forum Killer

Auto: bmw

Postprzez Kamil Wolski » środa, 6 czerwca 2007, 22:10

Chłopie, napisz co Ci nie pasuje. Bo widzę że bardzo Cie boli ta krytyka. Wszyscy, którzy nie mają pojęcia o robieniu filmów a krytykują identycznie jak ja są spoko, a ja już nie do końca bo... Bo co? Wytknąłem Ci orta na początku postu? To chyba Cie tak boli. Moje zdanie na temat swojej produkcji znasz. Na waszym forum wyczytałem w jaki sposób został pozyskany materiał do produkcji, w skrócie "Hej wszyscy, robimy superprodukcje, wrzucajcie mi tutaj filmy i zdjęcia będzie elo cool mega super ziom"... Nie licz że film zmontowany z tego, co udało się zdobyć od kolegów i koleżanek będzie superprodukcją i spotkasz się z "ochami i achami". Nie działają Ci filmy Weed'a? Ściągnij sobie playera albo zmień rozszerzenie pliku, otworzy Ci się wszędzie. Zauważ przy tym jeszcze, że słowa Brycha pokrywają się w dużej mierze z moimi, na niego jakoś nie wsiadłeś. Dlaczego? Bo jest starszy? Bo ma samochód? Nie jest fotografem czy co? Dla mnie jesteś człowiekiem śmiesznym, i to bardzo. Wymyśliłeś, że zrobisz jakieś cudo, jednak zabrakło materiału i próbowałeś to "polepszyć" sporą ilością zdjęć i efektów. Nie wyszło. Można wysłuchać krytykę, podejść do tematu drugi raz, na spokojnie. Wiem co piszę, bo od dwóch lat bawię się w jakieś tam tworzenie czegoś, a zaczynałem od naprawdę "badziewnych" zdjęć, tylko że nie "napinałem" się kim to ja nie jestem, byłem otwarty na krytykę, czasami wręcz ludzie mnie zje**** ale przeżyłem, i coś już osiągnąłem - przede wszystkim satysfakcję, ale nie tylko. Mam wrażenie że masz trochę mylny obraz mojej osoby, ale szczerze mówiąc nie mam zamiaru go zmieniać... Myśl o mnie co chcesz, ja będę o Tobie myślał również to, co zechcę.

Koniec OT
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » środa, 6 czerwca 2007, 22:27

Kamil wyluzuj trochę, bo nadciśnienia dostaniesz
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Kamil Wolski » środa, 6 czerwca 2007, 22:32

Stelmi, ciśnienie w normie, ale wyjaśnić sytuację chce.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Hyro » środa, 6 czerwca 2007, 22:34

Już za późno... już ma nadciśnienie...

Żal mu du... ściska że nie darze go szacunkiem... :lol:
Hyro

Postprzez Kamil Wolski » środa, 6 czerwca 2007, 22:38

Hyro napisał(a):Żal mu du... ściska że nie darze go szacunkiem... :lol:

Hyro, w dupie mam Twój szacunek, tak gwoli wyjaśnienia ;). :lol: :lol: :lol: Po prostu znów jest wesoło na forum.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez pitol » środa, 6 czerwca 2007, 22:41

Ale napinka chłopoki. Macie tu na rozluźnienie:

http://www.youtube.com/watch?v=gvvkIjZFvlg
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Postprzez Hyro » środa, 6 czerwca 2007, 22:41

Czyli impreza sie dopiero u was rozkręca jak ktoś sie pojawi na forum a tak to same nuuuuudyyyy????

:lol:
Hyro

Postprzez Hyro » środa, 6 czerwca 2007, 22:43

pitol napisał(a):Ale napinka chłopoki. Macie tu na rozluźnienie:

http://www.youtube.com/watch?v=gvvkIjZFvlg

Nie no super!! :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Szacuneczek...
Hyro

Postprzez Kamil Wolski » środa, 6 czerwca 2007, 23:07

Myślę, że przyszła pora na podsumowanie.

Film nie najwyższych lotów, ale domyślam się że to jeden z pierwszych obrazów Hyra (tak to odmieniać?), także może być lepiej. Co dokładnie mam na myśli, wyczytać możesz na początku tematu, lub po prostu przeczytaj posty Brycha, opinia pokrywa się w znacznym stopniu. Dodam, że jaki film promocyjny mogłaby być też nieco lepsza jakość, i nie mówie tutaj o publikacji na YouTube, a raczej o filmie do ściągnięcia z waszego portalu.

Tak więc tyle o filmie, wróćmy do samej promocji klubu. Jako autor, zarazem promotor (publikujesz ten film i było nie było jesteś jak gdyby "wysłannikiem klubu" w ten sposób), powinieneś trochę wyluzować, otworzyć się nieco bardziej na krytykę. Nie jest to docinka w Twoją stronę, tylko opinia dotycząca "promotora".

Co do szacunku, jeśli w Twoich oczach na niego nie zasługuje, spoko. Nie każdemu mój charakter, styl wypowiedzi, opinie muszą odpowiadać. Również mój wiek, czy brak auta może Ci nie odpowiadać, i nic w tej chwili na to nie poradzę.

Mam nadzieję, że zauważysz w tym poście chęć zakończenia kolejnej wojny "użytkownik BKB vs. użytkownik SRTB", jest to nam nie potrzebne.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Hyro » środa, 6 czerwca 2007, 23:17

Nie interesują mnie twoje wypracowania na całą stronę - powtarzasz sie jak katarynka...
Medalu za to nie dostaniesz więc nie ma potrzeby żebyś dalej sie wysilał...
Hyro

Postprzez Kamil Wolski » środa, 6 czerwca 2007, 23:22

No, to myślę że na tym etapie skończyliśmy rozmowę. Nie mam zamiaru kontynuować jej z kimś, kto nawet gdy jedna strona próbuje wyciągnąć rękę, odtrąca ją wciąż atakując.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Hyro » środa, 6 czerwca 2007, 23:32

Już nie raz pisałem ci ze nie darze cie szacunkiem... i raczej nie zmieniam zdania z byle powodu...

Otrząśnij sie i zacznij w koncu czytać to co jest napisane...
Hyro

Postprzez Kamil Wolski » środa, 6 czerwca 2007, 23:39

Pozwól że z nas dwóch to ja będę ten mądrzejszy i zakończę na tym etapie tą rozmowę. Żegnam.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Filmy