IV Festiwal Motoryzacji

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Aniołek » wtorek, 5 czerwca 2007, 22:01

Jak zobaczyłem ten syf po palaczach gum to czułem że już mamy po zawodach i czym predzej pognałem do rodzinki bo w koncu niedziela była, Kozi przynajmniej nie wygrał moim walkowerem tylko w pełni uczciwie.
Lubie to : Streetracing-------- Windserfing -------CROSSFIT
Aniołek
Forum Killer

Auto: Audi S4 B8

Postprzez Mav » wtorek, 5 czerwca 2007, 22:05

Ale przyznaj...z proba daliśmy radę, co? :D
Mav

Postprzez KOZI » wtorek, 5 czerwca 2007, 22:19

Aniołek napisał(a):, Kozi przynajmniej nie wygrał moim walkowerem tylko w pełni uczciwie.

Dzięki za pochlebstwa ale ja i tak sądzę, że nie umiem jeździć! Nie wiem czemu, nie pisze tego napewno po to, żeby ktoś mnie chwalił, że umiem czy coś ale jakoś tak czuje zawsze, że wygrałem przypadkiem nie wiem czemu. Może dlatego, że ni emam jakis reguł zasad, nie umiem np. jeździć z hamulcem naraz z gazem w zakrętach, prawidłowo rąk na kierownicy przekładac itp. wszystko to robię jakoś haotycznie, bez ładu i składu tak mi się wydaje. A zawsze jak już jade na próbię to chociaż powinna byc to zabawa tak sie stresuję, że np. nie jestem w stanie liczyć okrążeń :|

A odnośnie próby to naprawde wielkie gratulacje dla Mava i reszty bo próba była super - bardzo ciekawa, myślę dosyć techniczna i wymagająca, jak już była prosta to z szykanami po drodze, różne zakrety no i trasa wytyczona z opon, naprawde gdyby nie szorstki asfalt zdzierający opony to było by już wogóle super ;)
KOZI

Postprzez ryba-1 » wtorek, 5 czerwca 2007, 22:23

Zgadam sie proba byla super. Miejscami ciasna a miejscami mozna bylo dodusic zeby po chwili dac w hamule zeby sie zmiescic w nawrotke. i ten piekny luk po ktorym bylo lewo, prawo, lewo. poprostu miodek :mrgreen: szykany tez dawaly rade. Przyznam szczerze ze co roku bylo dla mnie"ciasno" ale tym razem bylo chyba na wymiar co znaczy ze "maluszki" mialy duze pole do popisu :D
ryba-1
Forum Killer

Auto: bmw

Postprzez Mav » wtorek, 5 czerwca 2007, 22:25

No to panowie - zadanie domowe - znalezc fajny plac porownywalny wielkoscią, zwieziemy opony i bedziemy jezdzic do bolu. Bedzie konkurencja dla kartodromu :D
Mav

Postprzez ryba-1 » wtorek, 5 czerwca 2007, 22:28

Znowu opony........jak zasypiam to zamiast barankow skaczacych przez plot widze wlasnie opony. Zreszta wczoraj z chlopakami zaladowalismy calego Tira po dach i jeszcze zostalo. Ten plac by musial byc na terenie zamknietym/prywatnym bo inaczej to chyba nie wyda....
ryba-1
Forum Killer

Postprzez Mav » wtorek, 5 czerwca 2007, 22:34

ryba-1 napisał(a):Znowu opony........jak zasypiam to zamiast barankow skaczacych przez plot widze wlasnie opony. Zreszta wczoraj z chlopakami zaladowalismy calego Tira po dach i jeszcze zostalo. Ten plac by musial byc na terenie zamknietym/prywatnym bo inaczej to chyba nie wyda....

Dokladnie. najlepiej zamknięty teren. Mozna by to zamienic na np. takie male pacholki, ale to juz inwestycja... Ale szybciej się rozklada.
Mav

Postprzez Brychu » wtorek, 5 czerwca 2007, 22:35

My tam z Wachem mając na uwadzę wspomnienia z Miedzianej Góry znamy bezinwestycyjne metody pozyskiwania pachołków :)
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez ryba-1 » wtorek, 5 czerwca 2007, 22:38

hmmm ma ktos znajoma szkole jazdy?? oni czasami maja swoje place. moze by udostepnili za "flaszke" raz na jakis czas. Chyba znam wasza metode Brychu, :mrgreen:
ryba-1
Forum Killer

Postprzez Mav » wtorek, 5 czerwca 2007, 22:38

Jestesmy w stanie tych pacholków zgromadzic np. chmmmm 50-100? :D
Mozna by pogadac czasami z zajezdnią autobusową w okolicach torunskiej - jak byl KJS w bydgoszczy - to tam byla zawsze jedna z prób sprawnościowych.
Rozległy plac z luźną nawierzchnią - po prostu boskie :D
Mav

Postprzez wachu » wtorek, 5 czerwca 2007, 22:41

mysle, ze wtej chwili z tą metoda nie byloby problemu...

gorzej z placem
Wachu
wachu
Frequent User

Postprzez pitol » wtorek, 5 czerwca 2007, 22:42

W Inie jedna szkoła ma taki plac, co coś mozna porobic ( chociaz nie dużo ) także sadze, ze w Bydgoszczy tymbadziej mozna. Trzeba sie tylko rozejrzeć. Zovaczcie w Waszym PZMocie czy coś.
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Postprzez Dziadek » wtorek, 5 czerwca 2007, 22:50

pzmot to zlooo
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez Fiveopac » wtorek, 5 czerwca 2007, 22:52

Moje grosze o probie sprawnosciowej na festiwalu - byla to najbardziej wydestylowana (czysta) przyjemnosc podczas niedzielnego spotkania ;)
Pozwolilem sobie pojechac pod publike nie oszczedzajac opon, czysty fun, zero stresu o czas czy walke o zlote gacie. Poglebienie boku na macie poslizgowej - bezcenne :P Oby wiecej takich prob!
Szkoda , ze nie mialem drugiego podejscia moze pojechalbym na czas, moze wywinąłbym spina, szkoda ze juz sie o tym nie dowiem :cry: tgym bardziej popieram idee wspolnego kjs'u , sluze pomoca w rozkladaniu opon :P
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez pitol » wtorek, 5 czerwca 2007, 23:10

Dziadek napisał(a):pzmot to zlooo

Mi to wisi. Jakby udost. plac to łaj nat. Pozatym u nas w mieście nie ma takich walk jak u Was z tą Akademia Transparentu czy coś :mrgreen:
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne