maciej
walek jak h... tu jest mysle ze 2 miejsce sie nie nalezy i koniec silnik to silnik corsa i inne jezdzily w dobrej klasie wiec sie nie tlumacz
a co do trakcji kazdy smigal tak samo lepsza wymowka jest 2 mi nie weszla
japoniec
Za mało wiesz by sie pruć może tak
Jak ktoś wie wiecej o tym jaki ja TERAZ silnik mam i jak kogoś dziwi ze na silniku o pojemnosci 1.5 może być głowica SOHC VTEC to ja pytań wiecej nie mam a was zachecam to czytania to może coś wiecej sie dowiecie. I naprawde nie należy obecnie sugerować sie tym co jest opisane na wszelkich forach bo auto już dawno nie ma silnika ktory był tam wczesniej taka ma sugestia dla pieniaczy. Proponuje przeswietlic całą klase mini

bo były tam naprawde ciekawe wynalazki [/center]
Corsa z tego co wiem w papierach miała 1.2 hehe nom swift 180 konny z 1.3 też napewno wiarygodny. W dowodzie mam 1.5 moge wkleić skan sedzia techniczny sprawdził silnik na pokrywie jak byk jest VTEC ale VTEC bywały rozne i to kazdy kto choc troche sie na HONDACH zna i ma pojecie to wie
maciej
nie tlumacz se walka walneles i koniec nie szanuje takich ludzi ja sie przegranej nie boje ale widac ze ty tak dlatego tak postapiles tyle kasy walneles w to auto a to nawet nie jezdzi