IV Festiwal Motoryzacji

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Brychu » niedziela, 3 czerwca 2007, 22:28

http://streetracing.pl/forum/viewtopic.php?p=537118

Jeśli się okaże, że ma faktyznie 1.5 to zwracam honor.

Qrax nie wkurwiłbyś się gdyby Ci ktoś w żywe oczy kłamał po to, aby grać w niższej lidze i zgarnąć nagrody ? Za to się oficjalnie dostaje dyskwalifikację a nieoficjalnie w ryj.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez maciej29 » niedziela, 3 czerwca 2007, 22:32

japoniec tu jest modem

http://www.jdm-option.pl/

i jest jego opis auta i taki sam jest na innych forach
maciej29

Postprzez Fiveopac » niedziela, 3 czerwca 2007, 22:33

Co do naglosnienia na cwiartce to bylo. Mielismy nawet mikrofon bezprzewodowy z zasiegiem. Problem byl taki, ze glosniki staly 500 metrow od startu na parkingu dla aut :lol: kazda proba poinformowania o wynikach byla lekko mowiac bezsensu ... :roll:
Ze swojej strony chcialbym podziekowac wszystkim, ktorzy byli na skraju zalamania psychicznego i wycieczenia fizycznego ( wymienilbym przynajmniej 4 osoby 8) ).
Woojowo, ze z poczatku zaleta jaka miala byc wspopraca z AT zamienila sie w walke z wiatrakami, woojowo, ze na srodku parkingu dla najbardziej wychuchanych aut na imprezie znalazl sie uskok sejsmiczny zalany smołą, woojowo ze sa takei dziwki bez szkoly, ktore oszukuja by byc w nizszej klasie w cwiartce (pewnie jestes z siebie zajebiscie dumny cycu jeden), woojowo ze pogoda, woojowo ze ochrona nadawlaa sie tylko do przepedzania malych dzieci, wojoowo , ze wojsko z toru na cwiartke robilo sobie autostrade podczas zawodow....
Milo ze pomimo nerwowki impreza zgromadzila prawie wszystkie osoby z tego forum, milo, ze cwiartka zostala dociagnieta do konca, milo, ze Orzech sie opalił ;) Milo, ze wiekszosc z zadeklarowanych klubow przyjechalo na teren imprezy, milo, ze zawital do bydgoszczy Zastec, Mielcarek, JC Auto, przemilo, ze Xsawery Mielcarek pokazal, jak zachowuja sie prawdziwi mistrzowie - respekt za ten gest!
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez tadziu » niedziela, 3 czerwca 2007, 22:36

Wiec witam wszystkich!!!!
Na wstępie chciałbym podziękowac w naszym imieniu wszystkim pomagającym i biorącym udział w powstawaniu i ogarnianiu owej imprezy bo gdyby nie Wy to nie dali byśmy rady!!! Dziękujemy !!!!!!!!!
Ogarniecie tego wszystkiego było ciężkie i napotkaliśmy wiele braków jak na przykład brak prowadzenia z prostego powodu nie było prawidłowego napięcia co powodowało brak prądu a co za tym idzie nie mieliśmy nagłośnienia a muzyka była ledwie słyszalna tak na prawdę, a prowadzący byli zarówno w sobotę i jak dziś. I można by tak było wymieniać dlaczego tak było jak było i pisać wiele odpowiedzi na zadane pytania lub tez stwierdzenia ale myślę ze stwierdzenie morze być jedno trzeba wyciągać wnioski na przyszłość i to na tyle chyba.
Jeszcze raz dziękuje wszystkim pomagającym ,odwiedzającym i tym których nie wymieniłem :mrgreen:
Ostatnio edytowano niedziela, 3 czerwca 2007, 22:58 przez tadziu, łącznie edytowano 1 raz
tadziu
User

Postprzez Brychu » niedziela, 3 czerwca 2007, 22:37

On jeszcze mi pyskuje na forum streetracing ten Japoniec, taki szczurek no...
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » niedziela, 3 czerwca 2007, 22:43

Fiveopac napisał(a):woojowo ze ochrona nadawlaa sie tylko do przepedzania malych dzieci

I do wywalania spod barierek (!) przy których teoretycznie można było stać fotografów z akredytacją :D A jak powiedziałem panu że i tak za chwile wejdę za te barierki odparł "na pewno nie tutaj"... Mylił się :P
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez gshock » niedziela, 3 czerwca 2007, 22:46

Brychu napisał(a):On jeszcze mi pyskuje na forum streetracing ten Japoniec, taki szczurek no...

a chlopak sie taki sympatyczny wydawal jak z nim pare razy gadalem
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » niedziela, 3 czerwca 2007, 22:48

A to co znalazłem na PJ - jak byk stoi 1.6, tylko czy to ten?
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Honda/Civic/3392
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez pitol » niedziela, 3 czerwca 2007, 22:51

I pomyślec, że to jest moderator hondatechu ... wstyd ...
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Postprzez maciej29 » niedziela, 3 czerwca 2007, 22:51

to ten zaraz mu komenta wystawie
maciej29

Postprzez MacMax » niedziela, 3 czerwca 2007, 22:52

Kamil Wolski napisał(a):
Fiveopac napisał(a):woojowo ze ochrona nadawlaa sie tylko do przepedzania malych dzieci

I do wywalania spod barierek (!) przy których teoretycznie można było stać fotografów z akredytacją :D A jak powiedziałem panu że i tak za chwile wejdę za te barierki odparł "na pewno nie tutaj"... Mylił się :P

To potrzebna byla akredytacja? :mrgreen: :lol:
Think ! Feel ! Drive !
MacMax
Frequent User

Auto: Pug106 Rallye/Sport

Postprzez Brychu » niedziela, 3 czerwca 2007, 22:52

A to co znalazłem na PJ - jak byk stoi 1.6, tylko czy to ten?
http://www.polskajazda.pl...onda/Civic/3392

Klik

No jasne, że ten. Na forum SR.pl zresztą nie zaprzeczył. Frajer i tyle.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez gshock » niedziela, 3 czerwca 2007, 22:55

panowie ja na wlasne uszy slyszalem od niego ze to 1.6 jak byl na hamowni w kosakowie wiec nie ma co szukac :)
zrobil sedziego w przyslowiowego ch...a i tyle :?
Ostatnio edytowano niedziela, 3 czerwca 2007, 22:57 przez gshock, łącznie edytowano 2 razy
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez maciej29 » niedziela, 3 czerwca 2007, 22:56

nie wyrazajac sie powiem ze to #@!%^#@##@#@# z niego
maciej29

Postprzez maciej29 » niedziela, 3 czerwca 2007, 22:58

Ktoś słyszał o takim silniku jak D15b to taki silnik z rynku Japonskiego ?
Nie 140 a 128 :D jak już po ostatnim hamowaniu.144 konie to ma moj znajomy z warszawy bez VTEC glowicy :D . Dodatkowo opisy na wszelkich forach internetowych mają lekko rok ;) , od tego czasu auto przeszło szereg zabiegow tuningowych ktore powodują ze jezdzi tak jak jezdzi czesc napewno slyszała o krotszych przełozeniach itp zabiegach jakich niestety tego ujawnic nie moge ale to nie koniec i obiecuje że te wymazone 140 koni peknie
Nastepnie Sohc bywają rożne np mini me ;) tam też jest 1.5 a ja swoich sztuczek tuningowych oraz firmy ktora promuje ujawniac nie zamierzam. Jaki mam blok itp sprawy to już pozostaje niestety dla was tajemnica.
Nie wiem czemu w padoku nie było burd bo w 180 konnego "1.3" swifta NA to chyba nikt z was nie wierzy jak i w Corse 1.2 55 konna co tłucze 16 stki na cwiartke.
Na czasy nie patrze bo raz ze beton jak startowałem był mokrawy dwa do samego konca przeciagałem start do tego ja mam spiek dosc mocny i u mnie starty to raczej mielenie było a nie jazda kilka startow z 4 tys obr nie było dobrym pomysłem.

Z tego miejsca pragne podziekowac dwom kolegom z hondateam bydgoszcz ktorzy dowiezli mi paliwo gdyby nie wy w finale auto bym pchał chyba a tak macie u mnie wielkie :564:

Pozdrawiam serdecznie " cwaniak " Japoniec

to napisal na htb
maciej29

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne