IV Festiwal Motoryzacji

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Jarek104 » niedziela, 3 czerwca 2007, 17:19

No i po Festiwalu...
ogólnie impreze uważam za całkiem udaną, choć pogoda niestety nie dopisała...

Prosiłbym o wrzucanie wszystkich fotek które macie , zbierzemy z tego jakieś fotostory :)

Ogólnie wielkie brawa dla Tadzia i Orzecha, którzy jakzwykle stanęli na wysokości zadania!!!!

A ja zająłem 3 miejsce na najładniejsze auto imprezy ;)
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez Marcyska86 » niedziela, 3 czerwca 2007, 17:19

No to dobrze ze uleczyliscie VWeja oby chlopacy dotarli do domu:)

Ryba miales odsypiac, a tu prosze...
Marcyska86

Postprzez ryba-1 » niedziela, 3 czerwca 2007, 17:22

Od piatku nie bylem na forum to trzeba nadrobic 8)
Fakt Tadek i Orzeszek dali rade. Jak zwykle polecam sie na przyszlosc ;)
Co do "szalenstw" co poniektorych to co chwile trzeba bylo interweniowac bo ktos cos tam kombinowal.
ryba-1
Forum Killer

Auto: bmw

Postprzez Kamil Wolski » niedziela, 3 czerwca 2007, 17:43

Impreza fajna. Poznałem kilka osób z forum, porobiło się zdjęcia, ogólnie same plusy. Pogoda trochę nie dopisała, ale dla mnie lepiej że było tak, niż żeby był trzydziestostopniowy upał... Wtedy bym po dwóch godzinach poległ i Filipa na ławeczce :P

Foty będą, będą, tylko trochę ich jest do obrobienia...
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez ryba-1 » niedziela, 3 czerwca 2007, 18:06

Fotki to jedno ale jak ktos namierzy jakas relacji w necia albo gazecie to niech tez zapoda. zobaczymy co mowia ludzie
ryba-1
Forum Killer

Auto: bmw

Postprzez weede » niedziela, 3 czerwca 2007, 18:10

Ludzie z Gdańska którzy przyjechali mówili, ze było bez szału ale są zadowoleni, głownie z powodu tego, ze przyjechaly 3 auta i maja 3 pucharki ( M3 , Sunny , Honda Civic, ktora btw pojechala w mini a nie powinna...)

Imo dla kogos z zewnątrz festwial byl napewno mniej fajny niz dla nas, gdzie sie wiele osob juz zna.
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez Dziadek » niedziela, 3 czerwca 2007, 18:54

Impra spoko tyle co bylem, szkoda ze palacy gume spsuli sprawnosciowke. No i slyszalem ze nie bylo spikera w trakcie 1/4?
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » niedziela, 3 czerwca 2007, 18:58

mi się festiwal bardzo podobał, brakowało jedynie nagłośnienia informującego o startach i tym co się dzieje (np, że zaczynają się starty w 1/4 np klasy mini czy o tym o której mniej więcej co będzie itp.)
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Dziadek » niedziela, 3 czerwca 2007, 19:02

No wlasnie, karygodne z punktu widzenia marketingu :)
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » niedziela, 3 czerwca 2007, 19:03

STELMI napisał(a):o której mniej więcej co będzie itp.)

W moim przypadku informatorem głównym był Five dostępny zawsze pod telefonem :P Ale tak na poważnie, zgadzam się. W miejscu gdzie stałem na 1/4 nie wiedziałem nic, ani jaka klasa, ani kto jakie czasy, itd. Widziałem tylko auta, a tak, zero informacji. Szkoda, ale też stałem w miejscu gdzie pewnie i tak bym nic nie słyszał ;).

Szkoda też, że sprawnościówka wieczorna nie odbyła się przez palaczy gumy :/ Następnym razem niech idą na trawę ;P
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez KOZI » niedziela, 3 czerwca 2007, 19:07

No z nagłośnieniem podczas 1/4 jak i nie tylko faktycznie był problem ale chyba nie z winy organizatorów.... Odnośnie 1/4 to i tak wielki ebrawa dla organizatorów, ze wogóle staneli na wysokosci zadania i podjeli sie tematu i dla obsługi z Mavem na czele który dzielnie wszystko poprowadził i walczył z utrudnienieniami jak np. kradzież przedłużacza, porwanie kabla przez quada itp. Myślę, że 1/4 była udana szczególnie jak na pierwszy raz!
Sprawnościówka też bardzo fajna szkoda tylko, że mav i reszta się tyle napracowali a tak krótko ta zabawa trwała no i szkoda, że tak szybko się opony zdzierały no ale chociaz pucharek mam :P
KOZI

Postprzez Brychu » niedziela, 3 czerwca 2007, 19:36

Chcecie, żebym napisał moje zdanie o tegorocznej imprezie czy nie ? 8)
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » niedziela, 3 czerwca 2007, 19:39

pisz a nie pytaj
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Fifi » niedziela, 3 czerwca 2007, 19:52

dokłądnie nie było dokładnie wiadomo co sie aktualnie działo.
jedno co mi sie nie podobało to kazdy klub sobie stawłą jak chciał w efekcie wszyscy sie tak wymieszali ze nie było wiadomo gdzie jaki klub stoi :?
pozatym na co były te rezerwacje klubowe skoro kazdy mógł sobie wjechać jak chciał powołując sie na jakis klub i nawet tych numerów nie sprawdzali jakie były wysyłane przez strone festiwalu :?
Fifi

Postprzez Aniołek » niedziela, 3 czerwca 2007, 20:18

Bardzo fajny dzień dzisiaj był, uczucie że dałem z siebie wszystko na próbie sportowej jest wspaniałe i satysfakcjonujące , sama próba była naprawde bardzo dobra - miejscami dość szybka a miejscami tródna technicznie, chciało by sie częściej w takiej imprezie wziąść udział.

Kozi wbrew temu co sam powszechnie mówisz to uważam że naprawde nieżle ogarniasz CRX-a po winklach i masz czucie jedziesz płynnie co powoduje że robisz dobre czasy a naprawde nie wszyscy to potrafią. Myśle że jeszcze będziemy mieli okazje razem współzawodniczyć.
Lubie to : Streetracing-------- Windserfing -------CROSSFIT
Aniołek
Forum Killer

Auto: Audi S4 B8

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne