IV Festiwal Motoryzacji

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez rulek » sobota, 2 czerwca 2007, 21:51

Piotr, jestesmy z Toba. Gdyby byli potrzebni swiadkowie to mysle ze nie bedzie wiekszego problemu z ich znalezieniem 8) Przynajmniej ja oddaje sie do dyspozycji, jakkolwiek to brzmi :D
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez KOZI » sobota, 2 czerwca 2007, 21:52

Nie masz co dzikować, każdemu mogło się to przytrafić... Ale wogóle w głowie się to nie mieści... Zostawiasz auto na chwilę, odwracasz się a ono opada! Co z apech, że takie duże pole - wszedzie stabilnie a akurat tam stanąłeś:( Ale skąd mogłes wiedzieć wkońcu wyglądało to na asfalt! I zastanawiające jest, ż ena środku "pola" plama "asfalto-smoły" i nie była widac wylana na trawe tylko cos musiało pod nia być jak to coś to to co mówił ten dziennikarz a wszystko wskazuje, że tak to będzie z tego gruuba afera na skalę Polski a Ty to pewnie jeszcze wykorzystasz walcząc o odszkodowanie... Jak tam auto? Z przodem wszystko mechanicznie ok? tą "smołę" da się jakoś oczyścić? Tył faktycznie sie rozszedł? Kurde jedzie sobie człowiek spokojnie i po kilku chwilach ma auto krzywe jak po mocnym dzwonie:(
Ale napewno wywalczys zjakies odszkodowanie! Nie ma co wynić organizatorów bo przeciez ni emogli o tym wiedzieć ale przecież każda taka impreza jest ubezpieczona, pozatym ewidentna wina wydaje sie właściciela lotniska - pewnie jego zdaniem ten teren był zdatny do jazdy wkńcu był tam parking...
KOZI

Postprzez GaRaż » sobota, 2 czerwca 2007, 21:53

Pomoglismy jak najbardziej potrafilismy , jak cos to tez moge byc swiadkiem
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez KOZI » sobota, 2 czerwca 2007, 21:54

Ze światkami myślę, ż eproblemu nie będzie bo stało to się główna atrakcją całej imprezy! Ja zreszta jakby co bedę miał dużo zdjęć z każdego "etapu" zapadania się auta i po wyciągnięciu - Five możesz zrobić foto story:) Piotr ale żadne auto na 1/4 nie było na tyle mocne, żeby tak rwac asfalt, gratulacje :lol:
KOZI

Postprzez Kamil Wolski » sobota, 2 czerwca 2007, 21:55

KOZI napisał(a):I zastanawiające jest, ż ena środku "pola" plama "asfalto-smoły"

Pewnie ktoś kopał dziurę, później zalewał smołą, ciul wie co pod nią... A w tym miejscu akurat się nie przysypało piaskiem i oto co mamy...
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez weede » sobota, 2 czerwca 2007, 22:28

Kamil a moze jutro umówimy sie na jakies zdjecia grupowe? tak np. na 14 wszyscy w jednym miejscu. Ale dave nie bo nie widac koloru....
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez Kamil Wolski » sobota, 2 czerwca 2007, 22:30

Ja tam jutro jestem od 10.00 do "aż mi nogi wejdą w d***" , wrazie czego dzwonić, zgarniać ;).
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez maciej29 » sobota, 2 czerwca 2007, 22:31

mam nadzieje ze sie nie myle ale w klasie mini jechala czarna honda z silnikiem d16z6 ale sorki jak sie myle poprostu ten gosc ma swoje forum i jest tam opis jego auta
maciej29

Postprzez maciej29 » sobota, 2 czerwca 2007, 22:48

jednak sie nie myle on mial d16z6
maciej29

Postprzez GaRaż » sobota, 2 czerwca 2007, 22:52

maciej29 napisał(a):jednak sie nie myle on mial d16z6

teraz to juz dupa zbita(no chyba ze sie myle ale chyba mozna odebrac tytul jesli ktos podal nieprawde) , mozna bylo oprotestowac , choc i BT powinno co nieco wykazac ale to nie moja dzialka.
... GaRaż Racing ...
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez maciej29 » sobota, 2 czerwca 2007, 22:53

on z takimi przerobkami mial gorszy czas niz ja hehe moj to kiler zwyklych vtecow a jak w profi+ bym startowal to tez wyrzej bym byl a tak w profi bleeeeeeeee 9
maciej29

Postprzez GaRaż » sobota, 2 czerwca 2007, 22:56

maciej29 napisał(a):on z takimi przerobkami mial gorszy czas niz ja hehe moj to kiler zwyklych vtecow a jak w profi+ bym startowal to tez wyrzej bym byl a tak w profi bleeeeeeeee 9

a gdyby ciocia miala wasy to by byla wujkiem :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: ;)
... GaRaż Racing ...
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez maciej29 » sobota, 2 czerwca 2007, 22:58

na drugi raz w profi nie startuje biore klase wyzej gdzie bejce sa albo nizej gdzie do pojemnosci 1,6 :mrgreen:
maciej29

Postprzez Marcyska86 » niedziela, 3 czerwca 2007, 16:45

Niestety dzis koleja nieciekawa sytuacja z samochodem ...:(

Tyma razem OLEJowi i jego znajomym samochod nie odpalil:(
-oby jakos dotarli do domu...
Marcyska86

Postprzez ryba-1 » niedziela, 3 czerwca 2007, 17:16

Odpalilismy WV Oleja 8) (rece ktore lecza) Co do imprezy: gdyby nie przykra sprawa z Madzia to wszystko bylo w pieknie. 1/4mili git. Sprawnosciowka super tylko szkoda ze popsuli ja "palacze" gum. Gratulacje dla Jarka i Koziego za trofea :mrgreen:
nocka na lotnisku byla bombowa(pozdro dla chlopakow z VW :> )
ryba-1
Forum Killer

Auto: bmw

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne