A ja dzis widzialem cala kolumne

REX type-r rs4 transporter... ciekawa historia z tym zwiazana siedze sobie w 69 tylem do kierunku jazdy zbliza sie przystanek fordonska-baltycka patrze a tam jada znajome furki... na swiatelkach ladnie type-r z rexem mala ustawka to sobie stanolem kolo kierowcy zeby reszte poogladac i czego ja sie tam nasluchalem. Rozmowa kierowca-kumpel kierowcy
1. Patrz ma rejestracje C1 KUBA, ale sie lansuje i dwie rury wydechowe ale pewnie tylko z jednej mu leci.
2. Moment kiedy wichlun wkrecil na obroty cifa na swiatlach na rondzie fordonskim z usmiechem na twarzy. wtedy kierowca z jakims kumplem mowia no i po co to i tak jestesmy rowno z nimi a jakby tak oleju nie dostal i potem bedzie mowil ze mu sie silnik zepsul na co drugi patrz w ogole rejestracja CCH jakis wiesniak pewnie.
2. A ten bialy patrz nie ma drzwi ani szyb tylko jakis plastki patrz jak sie wgiol od slonca i na dodatek pomalowany pedzlem na bialo jest. Jezu jaki to grat stary niech on tak szybko nie jezdzi bo sie rozleci. A patrz i z przodu inne felgi i z tylu inne.
3. No co za wariacia a potem cos sie urwie i na drzewie by wyladowal zatrzymamy ich ? i poczekamy az policja przyjezdzie ?
4. A w ogole to jak oni te przeglady przechodza ?
No zwala okrutna z tych panow juz im chcialem na dowidzenia powiedziec ze sa buraki i wlasnie mieli przed soba jakies 1000 KM

ale sie nasmialem okrtunie
wichlun dzwiek twojego tajpa normalnie bije wszytko... do tej pory kozi dla mnie mial mega glosny tlumik ale twoj tajp normalnei go przebil jest super
Pozdro dla wesolej kolumny
PS s-max i corolla to tez jakies ziomy ?