Zdjęciom napewno brakuje pogody - to muszę przyznać. Jakby nie było wilgotny asfalt, nieciekawe niebo nie wpływa pozytywnie na zdjęcie. Do tego zimny wiatr i ogólnie jesień przez co modelka również miała dużo trudniej jeśli chodzi o pozowanie...
Co do pedofilstwa - nie przesadzaj
Pitol ( swoją drogą ciekawa ksywka

). Dziewczyna już jest w takim wieku, że bardzo dobrze wie co robi i na co się decyduje, a to że wygląda młodo i niewinnie... Niech wygląda tak jak najdłużej!
Co do auta. Fakt, auto zrobione mocno, ale moim zdaniem ciekawie. Wiadomo, są gusta i guściki, ale jeśli każde auto byłoby zrobione delikatnie, to byłoby poprostu nudno. Moim zdaniem lepiej, że można spotkać zarówno delikatnie przerobione auta, jak i takie jak to - mocno. Co do marki i modelu - Calibra napewno kontrowersyjne auto (patrz podis
Pitol'a), ale jak już wyżej wspomniałem - są gusta i guściki, a o nich się nie dyskutuje... przynajmniej coś takiego o uszy mi się obiło

.
Brychu widzę że dodałeś do tematu zdjęcie ode mnie ze strony. Skoro uważasz je za ciekawe, wrzuce je na górę, a to jeśli mógłbyś przeedytuj na wskazanie poprostu

. Ładniej będzie wyglądało jak wszystkie będą obok.
Co do Modelek... tajemnica zawodowa ]:-> ale prawko zrobiłem, więc może jak będzie kiedyś pogoda wpadnę z aparatem i może jakąś modelką na zdjęcia

.