e30 V10 ;)

Tutaj prezentujemy różne ciekawe zdjęcia.

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez GaRaż » wtorek, 1 września 2009, 23:33

--orzech-- napisał(a):kazdy majac takie zaplecze mialby auto 500 koni minimum...
choc warsztat jak wiadomo to nie wszystko... liczy sie wiedza... kasa... kasa... i kasa... bo z silnikami m jest tak ze jak dziala to dziala... ale jak cos padnie to nic nie pomoze nawet najcudowniejszy na swiecie warsztat jak nie masz kasy na czesci

racja , ten kto nie pokrecil i nie zbudowal jakis szybkich samochodow lub nie uczestniczyl w tym procesie to nie bedzie mial pojecia jakie to wszystko praco-kaso-czaso chlonne , dla niego to wszystko proste , wygiac kilka blaszek , dociac kilka ksztaltownikow , podlaczyc kilka kabelkow , pierdolnac kilka spawow i gotowe, dla te mnie osadzenie silnika z zdjecia to kupa kasy , nawet dwie kupy i moga byc smierdzace , kupa roboty , kupa mierzenia , kupa dopasowywania , czyli jedna wielka skomulowana kupa ;)
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez qrax » środa, 2 września 2009, 23:00

Bizon86 napisał(a):Chodzi mi o to ze zostalo zrobine miejszym kosztem i jezdzi

Samochod typu driftowóz sosena ma tylko zajebiscie jezdzic i najlepiej co zawody wygrywac, kierownik liczy sie z tym ze moze w kazdej chwili skasowac auto dlatego takie auta robi sie "w miare" najtanszym kosztem.

e30 V10 to lalka zrobiona dla kolekcjonera i pasjonata dlatego takie porownanie z sosenem jest nie na miejscu.
qrax
Super user

Postprzez FordOn » czwartek, 3 września 2009, 20:33

Jak dla mnie to auto jest majstersztyk i doceniam to co ktos tam zrobil, takie zabawy to juz nie przelewki zwlaszcza ze chodzi o uklad jezdny oraz zawieszenie...
Nie ma co porownywac tego auta do innych wykonywanych w PL, dla tego ze u nas sa inne realia i zupelnie inaczej zdobywa sie czesci do danej marki u nas a inaczej w US, nie wazne czy to BMW, Honda, Audi czy jeszcze co innego...
FordOn
Forum Killer

Poprzednia strona

Powrót do Zdjęcia