Kartodrom Bydgoszcz 20.01.2007 zlot audi

Dyskusja na temat filmów kręconych przez ekipę SRTB i nie tylko.

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Kartodrom Bydgoszcz 20.01.2007 zlot audi

Postprzez luke8 » piątek, 26 stycznia 2007, 15:33

Mav jako jedyny bronil honoru bmw ;) niestety malo materialu i szybki montaz (ok 1h) ale mysle ze filmik ciekawy, bylo to jedyne slizgajace sie auto na torze :D
Operator - luke
Kierowca i rezyser - Mav

Filmik (3min 25MB):
mav_paradise.mpg

Wersja LOW (12MB):
mav_paradise_low.avi
luke8
Frequent User

Postprzez DAKER BKB » piątek, 26 stycznia 2007, 16:37

po tym jak klub audi wjechał na kartodrom powiedzieli że : "już nikogo nie wpuszczą bo powiedzieli że nasi poprzednicy narobili za dużo bałaganu ... :?: :?: i że już nie bedzie wjazdów na tor dla zwykłych ludzi z ulicy ... " ja tam nie wiem o co chodzi ale chętnie bym sie dowiedział o co chodzi ...
TRANSPORT

3 EURO PALETY , 1,5T
33 EURO PALETY 24T
LAWETA
KRAJ - ZAGRANICA
TEL 606 481 479
DAKER BKB
Rookie

Postprzez STELMI » piątek, 26 stycznia 2007, 23:03

Filmik fajny, ale jakość jakby komórką był nagrywany, rozdzielczość podobnie...
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez luke8 » piątek, 26 stycznia 2007, 23:19

Rozdzielczość to zwykłe vhs - a balansu bieli i ostrości się nie czepiaj ;P - padał deszcz na obiektyw wciąż się wdzierały krople, ogólnie swiatła nie było (bo to juz popoludnie ciemne) a kamerka to zwykłe D8 więc czułośc "siakaś".

Nie wiem czemu, ale przy rozdzielczości DV, przy szybszych scenach robia sie na krawędziach poruszajacych obiektów efekt "interlace". Weede masz pomysł dlaczego? JA podejżewam nie wyrabiający się dysk HDD podczas zrzutu przez 1394...chociaz pineacle twierdziło ze dysk daje rade :roll:
www.tuning-studio.pl
koni bilstein eibach ebc brembo k&n JR
DBA ACL
luke8
Frequent User

Postprzez --orzech-- » piątek, 26 stycznia 2007, 23:59

jak tak dalej bedzie to kartodrim bedzie tlyko dl modeli jezdzacych bo one tylko nie robia balaganu
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez weede » sobota, 27 stycznia 2007, 10:59

luke8 napisał(a):Weede masz pomysł dlaczego? JA podejżewam nie wyrabiający się dysk HDD podczas zrzutu przez 1394...chociaz pineacle twierdziło ze dysk daje rade :roll:

jak myślałem, ze juz wiem jak usówać przeplot to ostatnio za nic mi to nie wychodziło..ale myśle jednak, ze dysk + procesor/ram
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez Fiveopac » sobota, 27 stycznia 2007, 11:54

luke8 napisał(a):Nie wiem czemu, ale przy rozdzielczości DV, przy szybszych scenach robia sie na krawędziach poruszajacych obiektów efekt "interlace".

Ludzi, sa przeciesz doskonale filtry do usuwania przeploitu, ktore mozna zastosowac nawet po zrzuceniu materialu na dysk .

Co do przejazdu to bardzo ladne boczki lapie mav, choc moglbys troche amorki skrecic ;) milo sie ogladalo.
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez pitol » sobota, 27 stycznia 2007, 12:46

Niektóre drifty nawet wyszły, ale trzeba jeszcze troche popracować. Z mojego ( amatorskiego ) punktu widzenia, to niedociągasz do konca zakrętów. No ale praktyka czyni mistrza :mrgreen:
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Postprzez Mav » sobota, 27 stycznia 2007, 20:34

Za wiekszosc niedociągania driftów mozna by winic układającego "próbę sprawnościową" na torze - tak, tak, 3/4 tych slidów było podczas jazdy na czas - tam byly słupki w które musiałem się pozniej wpasowac.
Auto nie ma szpery i w dodatku to tylko 130KM więc większość slidów było z inercji. Zawiasu z tylu dosłownie nie ma (nosze sie z zakupem amortyzatorow juz drugi miesiąc...:D Mial swoje Koni mi sprzedac Łukasz, jakos sie nie zgadalismy) - podratowalem tą sytuacje rozkręcając regulowane koni z przodu na max soft - lepiej by bylo równo :lol:

Ale masz racje, ze trening czyni mistrza - jak wszyscy pojechali sobie to po 10 minutach ujezdzania przechodzilem duzo sprawniej te zakrety (w dodatku brat zabral juz szykane ze slupkow). niestety zdechla bateria w kamerze :/

Acha, zeby nie bylo - ja nigdy nie twierdzilem ze umiem jezdzic bokami! Wrecz przeciwnie zawsze uwazalem ze mi to nie wychodzi - powtarzalem to wiele razy.
Mav

Postprzez pitol » sobota, 27 stycznia 2007, 21:21

Ale fajnie, że używasz tego auta do szczytnych celów. Kiedys też chciałem E30, nawet do dzisiaj mi się podoba. Ale pali swoje :mrgreen:
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Postprzez Mav » niedziela, 28 stycznia 2007, 20:54

Prawdziwi mężczyźni nie martwią się spalaniem (no chyba ze to spalanie stukowe :D)
Mav

Powrót do Filmy