Jak radzicie sobie z policja?

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Jak radzicie sobie z policja?

Postprzez erixon » środa, 21 listopada 2007, 23:48

Pytanko od kolegow i kolezanek po fachu z Olsztyna. Na naszym forum RNG rozgorzala dyskusja na temat sposobow radzenia sobie z policja na scigankach. Postanowilismy podpytac sie innych klubow jak sobie z tym radza, u nas ostatnio coraz wiecej problemow. Jak jest u was? Pozdro z Olsztyna
erixon

Postprzez GaRaż » czwartek, 22 listopada 2007, 00:10

erixon napisał(a):Pytanko od kolegow i kolezanek po fachu z Olsztyna. Na naszym forum RNG rozgorzala dyskusja na temat sposobow radzenia sobie z policja na scigankach. Postanowilismy podpytac sie innych klubow jak sobie z tym radza, u nas ostatnio coraz wiecej problemow. Jak jest u was? Pozdro z Olsztyna

hmm , jak ci to powiedziec , forumowiczom wszystkie sprawy zalatwiaja nastepujace osoby:
Jędrek Owca zwany Robocopem, Jurek Kasztański zwany Kasztanem, Sławek "The Gold Watch" znany jako Wróbel, Piotrek "Alfonso" Weedczyński, Włodzimierz "Casio" Trzynasty, Dariusz "Maszynka" Wtapiacz
o reszte nie musimy sie martwic :P ;) :mrgreen:
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez KOZI » czwartek, 22 listopada 2007, 00:27

nic dodać nic ująć, pozdro dla Gdańska :lol:
KOZI

Postprzez Jarek104 » czwartek, 22 listopada 2007, 08:27

bardziej by w tym poscie pasowalo pozdro dla Olsztyna ;)
a tak serio, to odpowiednia miejscowka i nie robienie przypalu w miescie na codzien.. Generalnie nasza policja jest mila, wyrozumiala i bartdzo fajan:) Oby jak najdluzej
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez gshock » czwartek, 22 listopada 2007, 09:49

robimy jak w f&f, haslo policja wszyscy sie rozpraszaja, ci co maja pecha musza gubic radiowozy w poscigu, przeskakiwac nad kolczatkami i zawalonymi mostami.
kazdy ma turbo, nitro i neony ktorymi w czasie ucieczki sterujemy komputerem schowanym w siedzieniu pasazera
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez kamil_kicio » czwartek, 22 listopada 2007, 10:12

a to wy nie pracujecie w policji?? :> myślałem że mam tu więcej kolegów po fachu :P
kamil_kicio
Frequent User

Postprzez trance » czwartek, 22 listopada 2007, 10:49

Jarek104 napisał(a):nasza policja jest mila, wyrozumiala i bartdzo fajan:) Oby jak najdluzej

a gdzie taką można spotkac...bo ja jeszcze takiego zjawiska nie doświadczyłem...
duża liczba to przypały chcące pokazać kto rządzi a gdzie jest Twoje miejsce...

zawsze byłem , jestem i pewnie bede dla nich uprzejmy ale co do wyrozumiałości to tego najbardziej im brakuje (oczywiście nie wspominając o dobrych radiowozach)...

wniosek z tego taki,ze jeżdzą padłami a sami się także jak padła zachowują...niestety...
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez maciej29 » czwartek, 22 listopada 2007, 11:03

z jednej stro ny mozna to inaczej odebrac taka maja prace i spotykaja duzo chamstwa ale tez ich nie bronie bo mozna spotkac wielu na swojej drodze co wladza odbila do glowy
maciej29

Postprzez gshock » czwartek, 22 listopada 2007, 12:59

erixon, a jaki masz nick na forum rng?
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez erixon » czwartek, 22 listopada 2007, 14:42

grygo cupra a co? 8) PS ale jestescie nieufni hehehehe :mrgreen: ale tak powinno byc, jestem swoj nie bojta sie ;)
erixon

Postprzez pheonix » czwartek, 22 listopada 2007, 15:37

Zawsze mila gadka i jakos dostaje mniej punktow niz trzeba... Jezeli chodzi o pasjonujace ucieczki to z reguly odpuszczam i sie zatrzymuje... Jeden przypal juz byl i styknie :evil:
pheonix
Super user

Postprzez Fiveopac » czwartek, 22 listopada 2007, 21:07

Ja np. mam karte wyjścia z więzienia i dwa hotele w Las Vegas 8)
Dziwne pytanie. Przeskrobałes - placisz.
Raz tylko mialem zastrzezenie do "obslugi klienta" bo zostalem potraktowany bardzo grubiańsko i chamsko mimo ze wogule nie wnosilem sprzeciwow do przyznanego mi mandatu (zawracanie na zakazie) . Takie osoby, jak w kazdym zawodzie zwiazanym z obcowaniem z ludźmi, powinny lądkowac na bruku za brak szacunku do klienta. Kto wie, moze ta osoba juz zamiast siedzenia w policyjnym aucie rozdaje ulotki.
Nigdy wczesniej i nigdy pozniej nie uswiadczylem od policjanta bezpodstawnie skierowanego w moja osobe zlego nastawienia za to spotkalem cala mase uprzejmych i naprawde porzadnych ludzi ktorych podziwiam za wklad jaki wnosza dla "zdrowia" calego spoleczenstwa.
Jest przekroczenie - jest kara. Nie podwazam nigdy decyzji.
Zawod policjanta jest bardzo stresujacy, slabo platny i przewaznie spotyka sie z agresja ze strony mlodych gniewnych małotatów wychowanych na polskim hip hopie :roll: nie utrudniajmy im zycia. Oni tez pracuja na własne.
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez rulek » piątek, 23 listopada 2007, 08:35

Bardzo ladnie Five to ujales. Podpisuje sie pod caloscia. Nie ma zmiluj sie jak sie cos przeskrobie. Trzeba sie z tym pogodzic i tyle. Albo jezdzic przepisowo 8) Osobiscie nigdy nie spotkalem policjanta ktory potraktowalby mnie chamsko. Za to czarnucha, czyli tzw. straznika miejskiego tak. Czarnuchow powinni wystrzelac :P
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez gshock » piątek, 23 listopada 2007, 10:25

ja sie spotykam z policja dosc regularnie, tak raz w tygodniu minimum. jak mnie przylapia i wiem ze zgrzeszylem to nie ma po co dyskutowac, w pozostalych przypadkach maja jedynie poszlaki w postaci:"indianie robili ognisko niedawno", "oddaje koledze kola bo mi nie pasuje design felg",badz "mielismy zgloszenie ze ktos tu szarzuje samochodem" i tylko 1 raz spotkalem sie z chamstem totalnym (ale za to koles mial obciete dodatki na swieta). w pozostalych przypadkach bylo raczej milo i kulturalnie w nawet przyjmnej atmosferze z zartami i rozmowami o motoryzacji, mobilnych terminalach dla policji itd. chodz trzeba przyznac ze prawie za kazdym razem probuja, wyciagnac jakies informacje, badz poprzez udawanie rownego kolesia naciagnac na wylewne opowiedzenie co sie robilo chwile wczesniej. rowniez zdarzaja sie podchody typu szukanie narkotykow badz podejrzenie o prowadzenie pod wplywem alkoholu, bezpodstawne straszenie sadem i kreatywna wykladnia przepisow kodeksu karnego. :P
no i zgadzam sie z reszta praca jak praca ktos ja musi wykonywac
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez wadel » sobota, 8 grudnia 2007, 13:17

Fiveopac napisał(a):Ja np. mam karte wyjścia z więzienia i dwa hotele w Las Vegas 8)
Dziwne pytanie. Przeskrobałes - placisz.
Raz tylko mialem zastrzezenie do "obslugi klienta" bo zostalem potraktowany bardzo grubiańsko i chamsko mimo ze wogule nie wnosilem sprzeciwow do przyznanego mi mandatu (zawracanie na zakazie) . Takie osoby, jak w kazdym zawodzie zwiazanym z obcowaniem z ludźmi, powinny lądkowac na bruku za brak szacunku do klienta. Kto wie, moze ta osoba juz zamiast siedzenia w policyjnym aucie rozdaje ulotki.
Nigdy wczesniej i nigdy pozniej nie uswiadczylem od policjanta bezpodstawnie skierowanego w moja osobe zlego nastawienia za to spotkalem cala mase uprzejmych i naprawde porzadnych ludzi ktorych podziwiam za wklad jaki wnosza dla "zdrowia" calego spoleczenstwa.
Jest przekroczenie - jest kara. Nie podwazam nigdy decyzji.
Zawod policjanta jest bardzo stresujacy, slabo platny i przewaznie spotyka sie z agresja ze strony mlodych gniewnych małotatów wychowanych na polskim hip hopie :roll: nie utrudniajmy im zycia. Oni tez pracuja na własne.

BOshe :roll: Five zaczynam sie Ciebie bac :P Mów mi synu od dzisiaj 8)

Żarty zartami ma racje " POLAC MU "
200KM 280Nm

Cyt. "Najlepiej kup sobie Impreze gotową w salonie
jak reszta japiszonów i koszulke z krokodylem ... "
wadel
Forum Clubber

Auto: A4B7

Powrót do Off Topic