(Nie)zmieniajmy srtb

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Dzapanis » poniedziałek, 17 marca 2008, 15:27

Śur, czemu nie.

To akurat dotyczyło tematu gdzies Koniu dał zdjęcia jak jeździł Navarą. Nie wiem ile masz lat, strzelam, ze pod 30 i dla Ciebie przejażdżka Navarą to tak jak poranne wyjście z psem, ale dla kogoś młodego to coś nowego. Porobił zdjęcia, powieział jak sie tym jezdzi i git. W czym to przeszkadzało ? Po tym Ty zaraz pokazałes swoje zdjęcia " tak należy testowac auta " gdzie sam wiesz co było. To powiedz mi DLACZEGO należy tak testowac auta jak to Ty przedstawiasz ? Bo nie bardzo rozumiem skąd taki nakaz, ze tak a nie inaczej.
Dzapanis

Postprzez Fiveopac » poniedziałek, 17 marca 2008, 15:30

Dzapanis, moze sie ujawnisz a nie jak tchorz zaslaniajac sie fake nickiem... pochwal sie takze czym to takim szybkim pomykasz twardzielu znad brdy, ze masz moje auto za wolne... dzial nasze auta zaprasza.
Albo bedziesz powazny i pogadamy na poziomie albo dostniesz bana jako gowniarz neostrady kozaczący bo jest chroniony przez kineskop monitora.
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez Dzapanis » poniedziałek, 17 marca 2008, 15:33

Fiveopac to tak trudno sie domyśleć kim ja jestem ? Zreszta i tak co za różnica kim jestem, i tak zasługuje na bana bo napisałem, ze Twoja mazda jest wolna :lol:
Dzapanis

Postprzez maciej29 » poniedziałek, 17 marca 2008, 15:34

mata problemy :/
maciej29

Postprzez Fiveopac » poniedziałek, 17 marca 2008, 15:43

Dzapanis, to ja bedzie - bedziesz powazny i przedstawisz sie nam ladnie? Nie wiem czy jestes tego swiadomy, ale grabisz na konto jednej osoby, glupio by bylo dla tej osoby gdyby sie okazalo ze to nie ty...
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Postprzez Dzapanis » poniedziałek, 17 marca 2008, 15:44

Nie strasz ;)
Dzapanis

Postprzez Fiveopac » poniedziałek, 17 marca 2008, 16:05

Dzapanis czy ja ciebie strasze? Czy czujesz sie zastraszony? Osamotniony? Bez kumpli ktorzy mogliby twoje ego podbudowac poprzez schlebianie twoim modyfikacją na forum? Chcialbys o tym porozmawiac? ;)
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Postprzez Dzapanis » poniedziałek, 17 marca 2008, 16:10

Fiveopac tak się składa, że to bardziej Ty podbudowywujesz swoje ego w wyżej wymieniony sposób niż ja ;) Mi wystarczy to, że jestem szybki. Nie muszę się jakos specialnie tym lansować ;)
Dzapanis

Postprzez Fiveopac » poniedziałek, 17 marca 2008, 16:20

Dzapanis, powiedz, skoro tak, co ty w tym forum takiego fajnego widzisz, ze ciagle i z uporem sie na nim logujesz? Forum od dawna jest złe, negatywnie nastwione na ludzi wiec czemu to robisz?
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Postprzez Dzapanis » poniedziałek, 17 marca 2008, 16:23

Odpowiedź na zadane pytanie już padła. Użyj opcji "szukaj" lub przeczytaj uważnie posty.

Moc z Tobą !
Dzapanis

Postprzez Koniu » poniedziałek, 17 marca 2008, 17:17

Słuchajcie temat zszedł na prywatne docinki znienwidzonych rodów... Nie chcę dyskutować i uczestniczyć w bójce pomiędzy Dzapanisem a resztą, bo tu chodzi o całokształt naszego forum... Temat rozpoczął się od tego dlaczego forum umiera tak :?: To kolejna pierdolona kłotnia na tym forum niczego tutaj nie wniesie... Kilkanaście postów i już nikt nie pamięta po co właściwie jest ten temat :/ Bardzo spodobały mi się tu szczerze posty Jarka i Kamila... Widać problem jest tu nie od dziś i każdego coś w tym forum denerwuje... Z mojej strony jest to na siłę uskuteczniany streetracing i jebanie po głowach ludzi, którzy mają pasję... A co do tematu "tak się powinno testować auta" to powiem krótko... Dla mnie dno... Temat ten powstał, by uświadomić mi, że nie rozpierdoliłem na drobne pożyczonej mi Navary za 142 tyś zł... Źle, że nie uderzyłem nią w drzewo, że nie pourywałem kół, źle, że oddałem w jednym kawałku... Bez kitu, ale wklejanie fotek z zamknietymi licznikami na prostych odcinkach dróg jakoś do mnie nie trafiło... Ktoś powiedział mi kiedyś, że najłatwiej być mistrzem prostej... Nie mam nic do zapierdalania dwóch pak na kamiennej, ale nie uznaję tego jako wyczyn chwalebny - tym bardziej dosrywający mi :roll:
Koniu
Super user

Postprzez Kamil Wolski » poniedziałek, 17 marca 2008, 17:32

A ja bym był za tym żeby Admin forum ustosunkował się do postów pewnych osób tutaj. I nie chodzi mi o prywatne docinki itd, tylko te posty które zdają się być logiczne i poruszają 'problem' który odczuwa nie tylko pojedyncza jednostka a część użytkowników.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Koniu » poniedziałek, 17 marca 2008, 17:36

Oprócz admina niech wypowiedzą się także inni... Na forum jest mnóstwo userów, a jak jest ważny temat to ciisza... Tutaj nie chodzi o to, po której stronie barykady się stoi tylko o to, żeby było lepiej...
Koniu
Super user

Postprzez Arkadius » poniedziałek, 17 marca 2008, 17:40

a ja powiem tyle że popieram to co Koniu, Jarek i Kamil piszą, mimo że nie znam was osobiście to na forum ostatnio nie panuje zbytnio atmosfera ;)

oby było lepiej
AM Performance - tel.691 401 590

RX-8
Vel Satis 2.0T
Arkadius
Forum Clubber

Auto: Vel Satis

Postprzez Arkadius » poniedziałek, 17 marca 2008, 17:40

a ja powiem tyle że popieram to co Koniu, Jarek i Kamil piszą, mimo że nie znam was osobiście to na forum ostatnio nie panuje zbytnio atmosfera ;)

oby było lepiej
AM Performance - tel.691 401 590

RX-8
Vel Satis 2.0T
Arkadius
Forum Clubber

Auto: Vel Satis

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off Topic