Kamil Wolski napisał(a):Co ja niby zacząłem? Wypowiadasz się na temat ulicy, którą jak tylko gdzieś jadę, muszę pokonać, także chyba bywam na niej częściej niż ty, czyż nie? Taaa ale ja jeźdzę Thalią na seryjnym zawieszeniu... No tylko że jechałem też z Five'm i widziałem pełno różnych aut na tej ulicy i jakoś nikt nie musi jechać 20km/h... Więc albo starasz się dbać o auto tak, że każdą najmniejszą dziurę, patyczek od loda etc. omijasz, albo źle kojarzysz ulicę, albo znów napisałeś "historię" wyssaną z palca, tak samo jak 4cm między zderzakiem a jezdnią na prawie seryjnym zawieszeniu. Dla mnie koniec dyskusji.

pitol napisał(a):Ja mam zderzak przedni z 4cm nad ziemią
pitol napisał(a):Nie napisałem nigdzie, że mam mega zawieszenie. Taki lepszy "standard" - B8, z przodu Jamexy z tyłu HR.

Kamil Wolski napisał(a):Nie jeździsz Fordońską na co dzień także nie staraj się być mądrzejszy od tych, którzy tą ulicę pokonują kilka razy w tygodniu lub częściej .
pitol napisał(a):Pewnie, że mógłbym popierdalać tym 80 po Fordońskiej, pytanie tylko PO CO. Zarobiłem na ten samochód ciężką pracą i mam go rozjebać bo wszyscy jeżdżą 80 to ja też muszę ?

Kamil Wolski napisał(a):Eee... To PO CO kupiłeś sobie 'sportowy' samochód, po co robisz w nim takie zawieszenie? Po Fordońskiej szybko jeździć nie możesz, a jest to w porównaniu z innymi jedna chyba z lepszych dróg... Ile razy w życiu byłeś na torze? Wszelkie zaproszenia odrzucasz... Na moje, to tak jak z tym MR2... "Mam fajne auto, ale nie przeciągnę go na obrotach, nie będę jeździł szybko, bo się jeszcze coś stanie" ... I chyba nie tylko ja odnoszę takie wrażenie po Twoich postach.

Kamil Wolski napisał(a):pitol napisał(a):Pewnie, że mógłbym popierdalać tym 80 po Fordońskiej, pytanie tylko PO CO. Zarobiłem na ten samochód ciężką pracą i mam go rozjebać bo wszyscy jeżdżą 80 to ja też muszę ?
Eee... To PO CO kupiłeś sobie 'sportowy' samochód, po co robisz w nim takie zawieszenie? Po Fordońskiej szybko jeździć nie możesz, a jest to w porównaniu z innymi jedna chyba z lepszych dróg... Ile razy w życiu byłeś na torze? Wszelkie zaproszenia odrzucasz... Na moje, to tak jak z tym MR2... "Mam fajne auto, ale nie przeciągnę go na obrotach, nie będę jeździł szybko, bo się jeszcze coś stanie" ... I chyba nie tylko ja odnoszę takie wrażenie po Twoich postach.