Dla tych co się boją, a chcieliby zobaczyć ;)

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Kamil Wolski » wtorek, 15 maja 2007, 15:20

Mav napisał(a):Kamil Wolski napisał/a:
Od czasu posiadania lustrzanki nie znam pojęcia "naturalne". Każde zdjęcie wywołuje z Raw'a, jednak wszystkie praktycznie identycznie (poza wartością exposure) więc można powiedzieć że naturalne...

Robiłeś to cyfrą? Nie bałeś się przepalenia matrycy?

Mam tylko jeden aparat - Canon 300D. Spalenia matrycy się nie boję ;). Skoro wieszam ten aparat na Rigu to i piorunów się nie boje ;) Hehe

a jak trzasnelo w wierzowiec 300m od mojego bloku to nawet kompa wylaczylem z wrazenia

Wyłączaj lepiej kompa jak tylko słyszysz grzmoty. I to wyłączaj kompa, wyłączaj zasilacz, wyciągaj kabel zasilający i wszystkie kable sieciowe (i to nie 2cm od wtyczki). Kiedyś mi ładnie popaliło całego kompa :). Ba, kumpel ostatnio odkurzał pokój (dywan) i tak się naelektryzował, że przy włączaniu kompa poszła iskra i spalił sobie komputerek :D To nie żart :)

Kamil - ten wierzowiec na fotkach to ten na Szczęśliwej czy tam obok?? jak tak to mieszkasz niedaleko mojego kuzyna :)

To jest jedyny wieżowiec na moim osiedlu, jest on obok ulicy Duracza, zupełnie koło SP65. Mówię koło, bo ulica przy której stoi ten wieżowiec nazywa się troche inaczej, ale jest króciutka - taka wewnętrzna na podwórku.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez #OLEJ# » wtorek, 15 maja 2007, 15:33

pitol napisał(a):U nas była burza ?
Pytanie :mrgreen: Już przed 0zaczynalo sie blyskać a kumulacja ladna byla kolo 3 w nocy!!Jak mogleś nie zauważyć...? :mrgreen:
#OLEJ#

Postprzez pitol » wtorek, 15 maja 2007, 15:39

W sumie to chyba możliwe, bo koło 22 mi żarówka kopnęła w kalendarz i byłem bez światła w pokoju. Czyli coś sie dziaO.
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Poprzednia strona

Powrót do Off Topic