imprezy gdzie mo?na poje?dzi?

Tu zamieszczamy informację o zlotach, spotach, track day`ach.

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez --orzech-- » środa, 10 listopada 2010, 09:30

ty mnie nie denerwuj bo wzialem cie na poklad i na jednej probie do mirona stracilem 4s....
niby jestes chudy ale chyba wypelniony zelazem ;)
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez kubas » środa, 10 listopada 2010, 12:33

66kg żywej wagi :D
kubas
thebestest of SRTB

Postprzez ryba-1 » środa, 10 listopada 2010, 19:54

Orzech odpada bo ma 4x4, za duzy przeswit i auto nie do konca jego 8) wiec sie nie liczy oszukista jeden :mrgreen:
no chyba ze zlapie dach to pomyslimy :mrgreen:
ryba-1
Forum Killer

Auto: bmw

Postprzez kubas » wtorek, 16 listopada 2010, 13:39

Dokończmy tutaj.
kubas napisał/a:
GaRaż napisał/a:
ERDII napisał/a:
a nasi mistrzowie prostej co hondy maja po 250km niechcą się sprobowac na zakretach??:)

zapraszam na tor Poznan , przyjmujesz wyzwanie?

a wy czemu nie przyjmujecie wyzwania na kręty karting w bydgoszczy lub zajezdnie jak proponuje erdii ? Jakoś ani razu w tym roku nie byliście na kartingu a możliwości było sporo...

co w tym dziwnego?. Przecież niektórzy mogą preferować wyścigi bardziej niż zabawy KJSowe czy rajdowe.

No dużo dziwnego bo sam byłeś na torze z tego co pamiętam i jakoś nie przypominało to rajdów. Nasze zabawy na torze nie mówię o bezpiecznej jeździe z oponeo bardziej przypominają wyścigi niż kjsy/rajdy. Nawierzchnia płaska a i próby nie rzadko to całe okrążenia toru. Więc nie widzę problemu jak ktoś lubi wyścigi to można się zmierzyć na całym okrążeniu toru... No ale widać że niektórzy mają aspiracje na Nurburgring i zabawy na takim małym obiekcie jak nasz tor po prostu nie odpowiadają im. Ja chętnie bym się zmierzył z Garażowym CRX-em u nas na torze i żadną hańbą dla mnie byłoby przegrać ;)
kubas
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » wtorek, 16 listopada 2010, 14:10

jakos kiedys wszyscy lubili sie spotkac na torze pogadac polatac powyglupiac sie.... No miejsmy nadzieje ze w 2011r. Wroca dawne czasu :)
--orzech--
srtb crew

Postprzez Jarek104 » wtorek, 16 listopada 2010, 16:12

Za stare towarzystwo..

Spójrz, Ciebie ledwo wyciągnąłem na Tor, Rulek grzeje tyłek przy kominku, Five się tylko lansuje :P Panicz Rules zaszył się na dobre i zapomniał o świecie..

Tor jest, możliwość wynajęcia go za grosze praktycznie w każdej chwili, tylko chętnych brak...

Ktoś jeszcze na zajezdnię chętny? Bo jak nie to spróbujemy tor ruszyć jeszcze na godzinkę
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez GaRaż » wtorek, 16 listopada 2010, 16:28

kubas napisał(a):No ale widać że niektórzy mają aspiracje na Nurburgring i zabawy na takim małym obiekcie jak nasz tor po prostu nie odpowiadają im. Ja chętnie bym się zmierzył z Garażowym CRX-em u nas na torze i żadną hańbą dla mnie byłoby przegrać

A wiesz ze mamy plan sobie smignac w nastepnym roku na Nurburgirng :) , sa fajne imprezki EE/EF meeting :) . Co do jazdy na slupkolandi , ten temat w naszym zyciu mamy juz za soba , zarowno nie podobal sie mi jak i mojemu bratu , choc zajelismy 2 miejsce w jakims rajdzie Toyoty 2002 , to chyba byl jakis taki bardziej rozbudowany KJS. Co do jazdy na kartodromie , mysle ze nie ma przyjemnosci przejechac go na polowie drugiego biegu bo nie po to modyfikowalo sie pojazd.

Dla chetnych EE/EF meeting (zlot VTEC 4 generacji)
http://www.ee-meeting.de/v2/

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » wtorek, 16 listopada 2010, 19:34

sławek je cie prosze nie rozsmieszaj mnie...
z tego co wiem to nie macie tylko crxa...
itr nie jest az takim ogniem aby na kartodromie nie
polatac bez pachołków... i mysle ze frajde mozna nawet z takiego toru czerpac jezeli
jest wieksza ekipa starych znajomych z nutą rywalizacji.

a co do nurburbring to życze wam tego abyście sobie polatali na nim ale niestety jest on daleko a do tego jest mega drogi w zabawie - od wjazdu i 1ego okrazenia po jego długość i zuzycie auta ...
rok temu tez sie zarzekalem ze na nim wyladuje bmka i niestety się przeliczylem
--orzech--
srtb crew

Postprzez STELMI » wtorek, 16 listopada 2010, 20:01

GaRaż napisał(a):A wiesz ze mamy plan sobie smignac w nastepnym roku na Nurburgirng , sa fajne imprezki EE/EF meeting .
...
Co do jazdy na kartodromie , mysle ze nie ma przyjemnosci przejechac go na polowie drugiego biegu bo nie po to modyfikowalo sie pojazd.

Dave napisał(a):za niskie progi 8)

Sławek, a ja z chęcią bym zobaczył wogóle jak Ty kierujesz auto gdzie indziej jak w ruchu ulicznym, bo jak dotąd nie miałem okazji
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Ed » wtorek, 16 listopada 2010, 20:16

STELMI napisał(a):Sławek, a ja z chęcią bym zobaczył wogóle jak Ty kierujesz auto gdzie indziej jak w ruchu ulicznym, bo jak dotąd nie miałem okazji

:lol: :lol: :lol: :lol:
Stelmi, to mi dzisiaj humor poprawiles ;p to sie nazywa pocisk ;p
Pit Stop - Mechanika Pojazdowa tel. 518 180 190
Ed
Frequent User

Postprzez andy » wtorek, 16 listopada 2010, 22:23

Moze nie powinienem sie mieszac bo sam nie smigam po torach bo moim TDI to bez sensu ale co tam :P ....jak zakupie cos miejszego do pojezdzenia to czemu nie...
Smiganie ne duzych torach w dobrej furze to musi byc frajda ale nie mam na to ani fury ani umiejetnosci...
Tu jednak chodzi bardziej o to zeby grupa znajomych mogla sie razem dobrze bawic i troche porywalizowac a to można nawet na gokartach pod Tesco :)-duzo smiechu i fajna zabawa i oto własnie chodzi. :mrgreen: pozdrawiam
"Twoj samochod jest wtedy wystarczajaco szybki, gdy stojac rankiem przed nim boisz sie go otworzyc"-Walter Röhl
andy
Super user

Postprzez ravestation » wtorek, 16 listopada 2010, 22:50

mi tam kartodrom wystarcza do latania bokiem, czasem bardziej, czasem mniej kontrolowanym... ostatnio nie miałem możliwości, bo moje hamulce się dziwnie zachowują, co mam nadzieje zostanie w końcu rozwiązane ;)

jak wynajęliśmy tor (w wakacje to było?), czy jak wynajęliśmy go ponownie jako grupa mx5tkowców, to banana miałem za każdym razem, obojętnie czy bokiem poleciałem w trawę, czy wszedłem w zakręt bokiem i go nawet kontrolowałem, liczy się fun (przy okazji można się czegoś nauczyć)

bardzo fajnie się dzieje, że choć odrobinę ten tor zostanie rozbudowany, bo lepsze to niż nic, gdyż jeżdżenie 40km do innego miasta, żeby sobie pojeździć w godzinach, w których normalni ludzie siedzą za biurkiem w pracy jest lekko mówiąc abstrakcyjne
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson
ravestation
thebestest of SRTB

Auto: Q7 & Cayman S

Postprzez --orzech-- » wtorek, 16 listopada 2010, 23:05

gokarty sa dla chudych i lekkiech
dziekuje za uwage
--orzech--
srtb crew

Postprzez Fiveopac » wtorek, 16 listopada 2010, 23:33

Erdi, wpisz mnie na liste zajezdni, jesli nie bedzie lało chetnie pojezdze.
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez ERDII » wtorek, 16 listopada 2010, 23:46

andy napisał(a):Moze nie powinienem sie mieszac bo sam nie smigam po torach bo moim TDI to bez sensu ale co tam ....jak zakupie cos miejszego do pojezdzenia to czemu nie...

a w czym przeszkadza jezdzenie TDI po kartodromie to juz sam niewiem...We wrzesniu w mistrzu kierownicy wystartowalem moja alfa 166 JTD i chyba bylem za mironem 350ZZ...wiec Andy wlej sobie V-Powera Diesla i dawaj na tor tym co masz!! nie maszyna lecz technika zrobi z Ciebie zawodnika:)
ERDII
Forum Clubber

Szybka odpowiedź

To pytanie służy do uniemożliwienia automatycznego wysyłania formularza przez boty spamujące.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy/Zloty