Stajnia Gliszcz - zawody w skokach przez przeszkody

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Stajnia Gliszcz - zawody w skokach przez przeszkody

Postprzez AC_grzechu » niedziela, 6 czerwca 2010, 22:22

Siemka Towarisze,

Mam sprawę. Od niedawna jestem managerem Gospodarstwa Agroturystycznego STAJNIA GLISZCZ pod Bydgoszczą i organizuję 11 lipca tego roku Regionalne Zawody w Skokach Przez Przeszkody Koni. Sprawa jest taka, że poza zawodami, chcę zorganizować także ciekawy "festyn" dla uczestników i dzieci.

Pytanie brzmi, czy nie byłoby paru z Was zainteresowanych przyjechaniu tam w wypieszczonym autku i postawieniu go obok siebie jako wystawa aut "robionych"?

W szczególności pytanie te kieruję do Orzecha, Rave'a, Aniołka, Koziego, Five'a, Stelmiego, ale też i do innych, którzy byliby chętni w takiej imprezie - w jakimś stopniu przestrzeń będzie ograniczona w razie jakby pojawiło się zbyt dużo chętnych, bo będę musiał mieć miejsce na inne atrakcje. Tak czy siak zapraszam wszystkich na zawody i na imprezy towarzyszące, a wieczorkiem miłe apterparty :). Oczywiście dla tych którzy będą zainteresowani wzięciem udziału w "pokazie" jedzonko i picie free :)

W razie pytań lub wyjaśnienia szczegółów piszcie PW, albo akzad83@gmail.com albo dzwońcie - 660 763 588

A Ty Orzech nawet się nie łudź że nie przyjedziesz Czerwoną.... Ty jesteś na 100% - zapisz w kalendarzu :)

Pozdro
g.
AC_grzechu

Postprzez --orzech-- » poniedziałek, 7 czerwca 2010, 07:31

no będzie stała na stoisku nieruchomości z wyjetym silnikiem
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez Fiveopac » poniedziałek, 7 czerwca 2010, 19:15

Hehe stajnia gliszcz , cos mi to mówi :P to juz pod szyldem nowego właściciela rozumiem?
Nie wiem jakie bede mial na ten dzien plany jako ze termin odlegly ale jak sie zbierze ekipa to mysle, ze moge postac a nawet Orzecha doholowac :P
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez STELMI » poniedziałek, 7 czerwca 2010, 20:06

ja bardzo chętnie przyjadę, tylko bym poprosił o przypomnienie tematu na kilka dni przed imprezą, bo z pamięcią słabo u mnie
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez ravestation » poniedziałek, 7 czerwca 2010, 20:50

jeśli nie będę miał planów, to zapewne przyjadę
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson
ravestation
thebestest of SRTB

Auto: Q7 & Cayman S

Postprzez AC_grzechu » środa, 9 czerwca 2010, 08:27

Tadziu będzie ze swoimi maszynami wiec bedzie z kim zamienić pare słów :-) - a Ty mi sie Orzech nie wykrecaj bo już za nie przyjechanie z Martą w niedziele to masz w dekiel.

Będę się przypominał przed terminem, a może do tego czasy zbierze się większa grupa :-)

Aniołek, Kozi, Oskar? Come on come on - move yar ass :-)

G
AC_grzechu

Postprzez AC_grzechu » środa, 30 czerwca 2010, 12:49

Siemka,

Przypominam się jeśli chodzi o ten pokazik samochodów z SRTB na Zawodach Regionalnych.

Proszę mi powiedzieć ilu z Was chłopaki będzie mogło się pojawić?

Nie będę ukrywał, że najbardziej mi zależy na takich autach które się prezentują albo mają coś naprawdę ciekawego do zaprezentowania.

Jakby mogła się zacząć tworzyć jakaś lista, byłbym bardzo wdzięczny.

1. Orzech - nie masz co gadać - będziesz :)
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Jest gdzieś jakiś banner z SRTB może? Jeśli tak to wywiesić by go można na konstrukcji stalowej pod banery tu w Gliszczu.

Pozdrowionka
g.
AC_grzechu

Powrót do Ogólne