I ja się z tobą zgadzam, że to byłoby zajebiste pojechać i klepać. Tyle że nitk tu prawie do tego auta nie przygotowuje, a co za tym idzie nie bardzo ma ochotę je tam katować

Kartodrom jest pod nosem, więc raczej na niego i na ulicę się nastawiam, kretyńskim pomysłem byłoby jechać na kjs moim czołgiem (nigdy w zamierzeniach nie mającym robić takich rzeczy), jakbym chciał tam jeździć to byłoby to coś lekkiego i fwd lub mocne awd, to zupełnie inne auta niż beta jak sam wiesz

Ale nie jestem zainteresowany jakimikolwiek zawodami poza naszymi podwórkowymi pojeżdzawkami.
Kiedy byłem na poligonie? Nie byłem, oglądam relacje filmowe i pytam chłopaków po czym tam jeżdżą i mało kto z nas ma auto co się tam nadaje bez lekkiej demolki dla niego

Nawierzchnia poprawia się, nie znaczy równy i czysty, pewnie nigdy taki nie będzie
Generalnie wkurwa zaliczyłem za tych mistrzów prostej, ostatni raz słyszałem to jakieś 12 lat temu od pewnego rajdowca i na naszym torze (który znał na pamięć) udało mi się pokazać cywilnym autem że mu taki miszcz prostej wjebie od ręki

Teraz to już nie te czasy i sprzęt, ale wkurwia mnie jak wciąż się to słyszę, do tego jeszcze od kogoś kto sam takim mistrzem prostej kiedyś był

Po co tak piszesz?
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.