VI Targi Motoryzacji "Auto-Show" i eliminacja Wojn

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez --orzech-- » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 18:06

no nawet jak final bedzie w bydzi to chyba w regulaminie jest napisane ze trzeba jechac przez trójmiasto i tam trzeba balowac minimum 3 dni ;)
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez Fiveopac » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 18:34

Slyszalem ze w Mielnie jest pieknie o tej porze 8) moge siedziec z tyłu.
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez alanos » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 18:47

a rozważałem żeby tam pojechać:)
Jakie były nagrody?
alanos

Postprzez tomi » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 18:50

alanos napisał(a):a rozważałem żeby tam pojechać:)
Jakie były nagrody?

to były eliminacje, wygrana był "respect" :mrgreen:
tomi
Forum Killer

Postprzez alanos » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 18:56

to nawet nie dawali oleju rzepakowego z Biedronki?eeeeee..!
alanos

Postprzez FELIPE » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 19:38

siema - dopiero jestem na forum, więc jeśli coś jeszcze nie jest jasne to piszcie i postaram się Wam wyjaśnić

jeśli chodzi o Accorda kilka słów wyjaśnienia... przeniesienie auta do innej kategorii przez organizatorów w przypadku rażącego błędu/pomyłki osoby zgłaszającej czyli właściciela -> accord jest demo-carem ale jest własnością osoby prywatnej i to ona decyduje do jakiej kategorii się zgłasza

w show-cars wygrało lupo, które jest nagrodą w konkursie na zlocie vw-manii i jest typowym autem demo, właścicielem jest stowarzyszenie a wszystkie modyfikacje zostały przeprowadzone za pieniądze od sponsorów

w Bydgoszczy było naprawdę łatwo zakwalifikować się dalej - frekwencja nie dopisała w 100%

mimo wszystko zapraszam spóźnialskich za 2 tygodnie na eliminację do Wawy - myślę, że frekwencja będzie lepsza i konkurencja większa, ale osobiście znam kilka autek z regionu, które śmiało mogą się zmierzyć z wyzwaniem

poza tym imprezy rekompensują wszystko - nasze miny na zdjęciach z niedzieli rano mówią same za siebie... takiego maratonu nie pamiętam od dawna :)
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Postprzez wlodek » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 19:40

[quote="Fiveopac"]Lipa. Dobrze ze bilety po 7 zł. po zlotowce za kazda minute zwiedzania, nawet sie kalkuluje.[W/quote]

Witam,

...zrób lepiej - masz takie same możliwości....tyle tylko, że jak będziesz tak dalej głupio pisał to przede wszystkim zastanów się i ....pomyśl ! - ale chyba za dużo wymagam...

Włodek
Ostatnio edytowano poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 20:00 przez wlodek, łącznie edytowano 1 raz
wlodek
User

Postprzez Cassel » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 19:43

ja sie wlasnie wkurzylem bo w bydg naprawde byla niska frekwencja... w warszawie pewnie bedzie duzo aut... to juz za 2 tygodnie o kurcze, albo sie pospiesze albo moge tylko myslec o olsztynie...
Cassel

Postprzez dave » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 19:50

Cassel, ja pierdziele odkad pamietam to piszesz na tym forum ze sie gdzies przygotowujesz ze robisz auto ze robisz audio ze jedziesz CHYBA na jakies zawody/eliminacje/miss mokrego podkoszulka ale jakos nigdy nigdzie nie mozesz dojechac :lol: na pas zeby objechac mnie jedziesz juz tez ze 2 lata ;) oj gacus gacus... ;)
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 19:53

to się rozpędziliście z tym Mielnem i wogóle :P
Moje auto będzie na finale. Ja nim nie pojadę, ale na finale będzie
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez tomi » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 19:58

STELMI napisał(a):to się rozpędziliście z tym Mielnem i wogóle :P
Moje auto będzie na finale. Ja nim nie pojadę, ale na finale będzie

a już myślałem ze będe musiał Cie zastąpić
ufff kamień z serca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tomi
Forum Killer

Postprzez FELIPE » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 20:15

myślę, że impreza poszła w dobrym kierunku, trzeba iść w stronę targów dla dostawców z całej Polski a nie imprezy pod odwiedzających rodzin nudzących się w weekend - wtedy pogoda nie ma wpływu na liczbę odwiedzających

po raz pierwszy byłem zaskoczony ilością stoisk na górnym poziomie dookoła hali, chociaż w porównaniu z innymi dużymi imprezami targowymi brakuje jeszcze kilka firm z branzy, które są "pozycjami obowiązkowymi"

na dole standardowo, czyli dla ludzi obcujących z motoryzacja na co dzień - nic nowego, 15 minut wystarczy, żeby obejść, ale żeby pogadać ze znajomymi to już trzeba zarezerwować minimum godzinke :) dużo lepiej jednak spędzałem czas na zewnątrz, zwłaszcza w niedziele wojna i tombak-team dały rade :P

car-audio mnie osobiście już nudzi i powinno zostać wyłącznie na imprezach wrześniowych

z kolei gdybym wiedział, że nie będzie Landowskich i Sowkamu to bym przygotował taaaaakie stoisko z felgami :) to co było na hali nie odzwierciedlało 5% najciekawszych felg z oferty na ten sezon, a u mnie koła ekspozycyjne leża w firmie w kartonach i czekają aż się porządny stojak zrobi...
FELIPE
thebestest of SRTB

Postprzez tomi » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 20:24

frekwencja bardzo mała ale warto było przyjechać i sie pokazać;
okazue sie że Bydgoszcz to wioska "produkująca" wiejski tuning bo nie ma komu wystąpić na takiej imprezie
tomi
Forum Killer

Postprzez Cassel » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 20:37

dave auto jest robione ale powoli bo zupelnie sam je robie :P i nie wiem czy uda mi sie skonczyc do warszawy. to sa 2 tygodnie tylko. ja sadzilem ze to czerwiec/lipiec a nie zaraz za dwa tygodnie :D a na pas nie jedze bo nie mam kiedy i nic sie tam poki co nie dzieje :) poza tym nie masz juz nawet zoltej rakiety wiec lipka... :/
Cassel

Postprzez FELIPE » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 20:55

nie do końca się zgadzam z Tomim - to była pierwsza eliminacja i konkurs do tej pory nie jest znany większości osób mających w posiadaniu fajne autka, w sobotę musieliśmy sami chodzić i namawiać osoby do zapisów

czekam aż inne projekty będą skończone, np Bravo Lambo z Kijowskiej - ciekawe tylko czy będzie się chciało ganiać autkom do Wawy lub Olsztyna, skoro mieli lenia na lokalnej imprezie...

sądzę, że po wrzuceniu relacji z Bydgoszczy i Lublina do internetu kolejne eliminacje sprowadzą duzo więcej autek, a po Warszawie zrobi się głośno o Wojnie, dlatego dziwi mnie, że wiele aut nie spróbowało sił w Bydg, Stelmi się nie bał i na tym skorzystał :)

na temat poziomu konkursu nie ma się co rozpisywać na forum streetracingowym :p idea była nam znana od początku i trzeba to zaakceptować, chociaż pusta butla z nitro to punkt mniej!
FELIPE
thebestest of SRTB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne