Street Racing - Poznan

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez dave » niedziela, 24 maja 2009, 17:24

13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez Fiveopac » niedziela, 24 maja 2009, 17:50

five jestesmy slawni :P od 5.35 ;)

heheh wlasnei to widzialem :P :P ale jaja bylismy w tvp I hehehi nawet nei widac ze wygralem :mrgreen:
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez Aniołek » niedziela, 24 maja 2009, 18:59

jakie czasy zrobiliście w borsku i jak wypadły w poruwnaniu do poznania
Lubie to : Streetracing-------- Windserfing -------CROSSFIT
Aniołek
Forum Killer

Auto: Audi S4 B8

Postprzez KOZI » niedziela, 24 maja 2009, 19:08

wypadły gorzej pomimo, że była dobra nawierzchnia. Do tego Orzech mówił, że w poznaniu było pod górkę. Ale w poznaniu było zimniej a w Borsku cieplej.
KOZI

Postprzez FordOn » niedziela, 24 maja 2009, 19:12

Aniołek
Fiveopac, jaki diesel kiler jaki diesel kiler :P wyraznie widac na zdjeciu. z wszystkich zawodnikow bylem 6 z czasem 14,23
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
znaczy sie dlugo dlugo nic :P
9. michalczuk pawel 14,30
10. orzech 14,39
FordOn
Forum Killer

Postprzez --orzech-- » niedziela, 24 maja 2009, 19:33

dziwna sprawa z tymi czasami...
wczoraj bylo pod górkę - gorszy asfalt i mimo to udało mi się wykręcić 14,06s a dzis równo... do tego lepiej mi wychodziły starty (oczywiście nie wszystkie ;) ) i najlepszy czas moich ośmiokrotnych wypocin to 14,29s... nie wiedomo o co kaman... do tego drugi paradoks... wczoraj dave jechal z wybebeszeniem w wersji light i wykrecił 13ke a dziś auto mial golusieńkie, bez duzej czesci tapicerki, drugiego fotela, i masy innych pierduł i czasy 14ki i do tego objechal go five...

dziwne rzeczy
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez KOZI » niedziela, 24 maja 2009, 19:42

a sprzet pomiarowy był inny tak? pewnie jeden drugiemu nie jest równy, pytanie tylko który pomiar jest wiarygodniejszy....
KOZI

Postprzez Fiveopac » niedziela, 24 maja 2009, 20:29

Sprzet byl inny. W Poznaniu byl sprzez Szymona a w Borsku Tag Hauer. Aniołek mierzyl na vectorze czasy w poznaniu i mial rozbieznosci ale gorka mogal przeklamac wynik. Osobiscie bardzo ufam w czasy z aparatury Szymona, obslugiwal nam festiwal dwa lata temu i wszyscy byli zadowoleni. Zreszta chlopak nie am tygodnia by nei obslugiwal jakiejs imprezy i nigdy nie bylo reklamacji. Czasy czasami, ale wazne ze gorsze czasy byly dla wszystkich startujacych wiec nei wplywalo to na wynik konfrontacji ;)
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Postprzez Aniołek » niedziela, 24 maja 2009, 20:43

to ja juz nic nie kumam :shock: , jesli czasy w poznaniu były optymistyczne o ok 0,2sec to ja niby robiłem najlepiej prawie identycznie jak w warszawie gdzie jak wiadomo jest bardzo słaba przyczepność , a do tego wtedy jeszcze miałem słabszy samochód i startowałem z 1800obr/min w wawie a w poznaniu z 2100obr/min czyli musiała byćlepsza przyczepność :roll:
Lubie to : Streetracing-------- Windserfing -------CROSSFIT
Aniołek
Forum Killer

Auto: Audi S4 B8

Postprzez dave » niedziela, 24 maja 2009, 20:59

ja uwazam ze cos z tym pomiarem w borsku bylo nie tak. na koncu robilem czasy 14,8 gdzie takie wyniki osiagalem majac 170 km w zeszlym sezonie w Rykach. wiec cos tu jest niekoniecznie ;)
13,93 et 8)

dave
thebestest of SRTB

Postprzez Fiveopac » niedziela, 24 maja 2009, 21:08

dave napisał(a):na koncu robilem czasy 14,8

Bo na koncu miales podawane razem z czasem reakcji :P
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Postprzez dave » niedziela, 24 maja 2009, 21:28

wiem ze z czasem reakcji ale to mimo wszystko... fakt ze polowe z tych wszystkich przejazdow 3 mi nie weszla, nie wiem czemu, synchronizatory sa ok nic nie zgrzyta i pozniej sie musialem pilnowac zeby dobrze wbic bieg i moze dlatego takie czasy slabe. nie wiem zreszta chyba bez znaczenia jak sie widzi weeda jak na 400m kreci baczki :lol: co za mafia... :P
13,93 et 8)

dave
thebestest of SRTB

Postprzez Brychu » niedziela, 24 maja 2009, 21:48

Dave zajebisty podpis :)
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez KOZI » niedziela, 24 maja 2009, 21:57

Five tez ma dobry, wszyscy spapugowali po mnie ;) :P
KOZI

Postprzez KOZI » niedziela, 24 maja 2009, 22:51

Ostatnio coraz mniej jest imprez gdzie można pojeździć na 1/4 a tymbardziej blisko Bydgoszczy i na dobrym asfalcie - Borsk to super miejsce. Zawody SRT mają fajny klimat - można się najeździć a nie ma tez syfu/tłumu. Wogóle to jak wiadomo jest kilka eliminacji - ciekawe czy jest jakaś klasyfikacja generalna prowadzona czy coś... następna eliminacja jest 21 czerwca - ja napewno jadę pomimo, że jest to dzień po Festiwalu Motoryzacji(coś słyszałem o jakims afterparty może być ciężko ale trudno). Kolejna eliminacja SRT jest 11 lipca a 19 lipca w Borsku jest eliminacja Gecko Cup - www.sss.org.pl - o dziwo nigdzie nie ma wspomniane ani nie ma loga SSS - pewnie chca zatrzec złe wspomnienia:) Na ta eliminację grzeje się wielu ludzi, duużo się tam będzie działo, warto pojechac bo jest blisko nas a frekwencja zawodników/ naprawde fajnych aut jest bez porównania do do SRT czy wczorajszego Poznania:) Swoją drogą nie wiedziałem, że tam jest jakieś jezioro, tekst ze strony SSS:

Właśnie uruchomiliśmy system zapisów na kolejną rundę Gecko Cup - tym razem walka o tytuły i nagrody odbędzie się w naprawdę malowniczej scenerii! Borsk to miejscowość wypoczynkowa, położona nad jeziorem Wdzydze, ok. 80 km od Gdyni. Lotnisko, które posłuży nam za tor drugiej rundy położone jest tuż obok jeziora. Zachęcamy zatem do spędzenia tego lipcowego weekendu w Borsku - można z powodzeniem połączyć wyścigowe emocje ze wspaniałym wypoczynkiem!
Ostatnio edytowano niedziela, 24 maja 2009, 23:05 przez KOZI, łącznie edytowano 1 raz
KOZI

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne