Ostatnio coraz mniej jest imprez gdzie można pojeździć na 1/4 a tymbardziej blisko Bydgoszczy i na dobrym asfalcie - Borsk to super miejsce. Zawody SRT mają fajny klimat - można się najeździć a nie ma tez syfu/tłumu. Wogóle to jak wiadomo jest kilka eliminacji - ciekawe czy jest jakaś klasyfikacja generalna prowadzona czy coś... następna eliminacja jest
21 czerwca - ja napewno jadę pomimo, że jest to dzień po Festiwalu Motoryzacji(coś słyszałem o jakims afterparty może być ciężko ale trudno). Kolejna eliminacja SRT jest
11 lipca a 19 lipca w Borsku jest eliminacja Gecko Cup -
www.sss.org.pl - o dziwo nigdzie nie ma wspomniane ani nie ma loga SSS - pewnie chca zatrzec złe wspomnienia:) Na ta eliminację grzeje się wielu ludzi, duużo się tam będzie działo, warto pojechac bo jest blisko nas a frekwencja zawodników/ naprawde fajnych aut jest bez porównania do do SRT czy wczorajszego Poznania:) Swoją drogą nie wiedziałem, że tam jest jakieś jezioro, tekst ze strony SSS:
Właśnie uruchomiliśmy system zapisów na kolejną rundę Gecko Cup - tym razem walka o tytuły i nagrody odbędzie się w naprawdę malowniczej scenerii! Borsk to miejscowość wypoczynkowa, położona nad jeziorem Wdzydze, ok. 80 km od Gdyni. Lotnisko, które posłuży nam za tor drugiej rundy położone jest tuż obok jeziora. Zachęcamy zatem do spędzenia tego lipcowego weekendu w Borsku - można z powodzeniem połączyć wyścigowe emocje ze wspaniałym wypoczynkiem!
Ostatnio edytowano niedziela, 24 maja 2009, 23:05 przez KOZI, łącznie edytowano 1 raz