przez KOZI » wtorek, 10 lipca 2007, 12:12
No dokładnie. Losowanie jest bez sensu zupełnie! Chociażby dlatego, ze będzie jeszcze większy bałagan i komplikacje! Na tym własnie polega turniej drużynowy przeciez, że drużyny są dowolne! Czy na zużlu przed startem zawodnicy losują do jakiej drużyny beda należeć?:) I pewnie doodie myślisz, ż emówie tak, żeby np. być z Erdim i będzimey lepsi od innych a to wcale nieprawda! Przykładowo ja jeżdziłem ostatnio dobre pare miesięcy temu pod Tesco, wogóle jeszcze nie jeździłem jak był zmieniony tor a wiele osób z SRTB jeździ tam często Co do wagi bo zaraz ktos znając życie powie, że przykładowo ja jestem lekki to mam większe szanse to odsyłam gdzies do starszego tematu na forum gdzie była długa dyskusja o wadze i jasno było stwierdzone, że lepiej jest być ciężkim bolekkiego bardzo wuyrzuca na zakrętach a na tozre własnie sa same zakrety a nie proste! Zresztą jak juz pisałem wyżej jak się jedzie w parach to jest właśnie nie powiedziane, że wygra najszybszy! Jak już pisałem ustalmy konkretne zasady i ich nie zmieniajmy bo jak każdy będzie coś wymyślałem to nic z tego nie wyjdzie! Tymbardziej jak to ma być już w ten weekend!