moze mistrzostwa SRTB ??

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez ERDII » wtorek, 10 lipca 2007, 09:29

ok ja propnuje niedziela 15.(28za pozno! do tego czasu zrobimy juz kilka turniejow :) ) godz 12 start. mysle ze do jutra trzeba by zarezerwowac tor!! jesli byloby duzo chetnych to propnuje abysmy zrobili turniej druzynowy. tzn. po 2osoby w teamie. mobilizacja i emocje duzo wieksze niz indywidualnie!!!!
ERDII
Forum Clubber

Postprzez doodie » wtorek, 10 lipca 2007, 09:54

ejj
nie w niedziele bo ktos przedziwna date na wesele sobie wyszukal i 15 ide na wesele ja myslalem tak sobota po 15 jak wszyscy beda po pracy
co do toru to bylem ale zamnkniete bylo a telefonu nikt narazie nie odbiera

erdii

to podaj szczegolowo jakby to mialo sie odbywac
bo ja nie umiem sobie tego wyobrazic mogloby to byc ciekawe
doodie

Postprzez dave » wtorek, 10 lipca 2007, 10:41

jesli bedzie ok 16 osob to podzielimy sie na 4 grupy i 2 osoby z grupy z najlepszymi czasami przechodza dalej ;) skoro mamy krecic jak najlepsze czasy to 7 minut bedzie wystarczajace.. przejedzie sie z 5 okrazen bez problemu ;)
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez ERDII » wtorek, 10 lipca 2007, 11:49

tzn. jakbysmy mieli zrobic turniej druzynowy to cos na wzor jak na festiwalu. jedzie kazda para z kazdą. punktacja jak na zuzlu. 4najlepsze pary jada o final i zarazem pierwsze miejsce. wg. parowo bylo by super. jest duza mobilizacja i emocje.
ERDII
Forum Clubber

Postprzez KOZI » wtorek, 10 lipca 2007, 11:55

No jasne, że parami najlepiej!
Pojedyńczo nie ma takich emocji i jest nudniej a drużynowo jest naprawde frajda! My z Erdim jechaliśmy tak na festiwalu i była zabawa na maxa i w takiej konfiguracji wcale nie jest powiedziane, że wygra zawsz enajlepszy bo jest szereg sytuacji i czynników przypadkowych i wogóle frajda na maxa! Nas np. objechał ojciec z synem! Cieżekie tylko do ogarniecie przynajmniej dla mnie to jest organizacyjnie na festiwalu były chyba 4 pary a była zadyma ale Rulek potem już wszystko ogarnął:) erdi czaji bdb co i jak wię cproponuje żeby tak własnie zrobić - najpierw konkretnie zamówic tor - zrobic liste osób na konkretna ilość i rozpisac na kartce pary kto z kim kiedy jedzie itp. Zabawa napewno będzie super.
KOZI

Postprzez doodie » wtorek, 10 lipca 2007, 11:58

mi sie podoba tylko ze robimy oficjalne losowanie par nie ma dobierania sie wg wlasnej woli bo potem inne pary szans nie beda mialy
doodie

Postprzez ERDII » wtorek, 10 lipca 2007, 12:04

Dudi czasu do soboty troche zostalo wiec smigaj na tor i trenuj!! bedziesz wtedy liderem swojego teamu. zmobilizujesz partnera i wygracie - prosta recepta na mistrzostwo srtb.
ERDII
Forum Clubber

Postprzez --orzech-- » wtorek, 10 lipca 2007, 12:09

odpadam
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez KOZI » wtorek, 10 lipca 2007, 12:12

No dokładnie. Losowanie jest bez sensu zupełnie! Chociażby dlatego, ze będzie jeszcze większy bałagan i komplikacje! Na tym własnie polega turniej drużynowy przeciez, że drużyny są dowolne! Czy na zużlu przed startem zawodnicy losują do jakiej drużyny beda należeć?:) I pewnie doodie myślisz, ż emówie tak, żeby np. być z Erdim i będzimey lepsi od innych a to wcale nieprawda! Przykładowo ja jeżdziłem ostatnio dobre pare miesięcy temu pod Tesco, wogóle jeszcze nie jeździłem jak był zmieniony tor a wiele osób z SRTB jeździ tam często Co do wagi bo zaraz ktos znając życie powie, że przykładowo ja jestem lekki to mam większe szanse to odsyłam gdzies do starszego tematu na forum gdzie była długa dyskusja o wadze i jasno było stwierdzone, że lepiej jest być ciężkim bolekkiego bardzo wuyrzuca na zakrętach a na tozre własnie sa same zakrety a nie proste! Zresztą jak juz pisałem wyżej jak się jedzie w parach to jest właśnie nie powiedziane, że wygra najszybszy! Jak już pisałem ustalmy konkretne zasady i ich nie zmieniajmy bo jak każdy będzie coś wymyślałem to nic z tego nie wyjdzie! Tymbardziej jak to ma być już w ten weekend!
KOZI

Postprzez --orzech-- » wtorek, 10 lipca 2007, 12:14

to ja docelowo moge byc z brychem ale nie w ten weekend ;)
fakt wiem jak bryc jezdzi ale wezmiemy was na mase ;)
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez doodie » wtorek, 10 lipca 2007, 12:16

tu nie chodzi o trening tylko o wage :)

dzwonilem tam mamy zaklepane od 15 w sobote na 3h ale troche cena mnie przerazila
245zl za pol h za 4 karty znam troche tego goscia i ma sie dogadac z szeryfem na inna cene bo normalna na 16 osob by wyniosla 90 zl od osoby wiec to troche duzo bede informowal na bierzaco jak z cena
doodie

Postprzez KOZI » wtorek, 10 lipca 2007, 12:19

doodie przeczytaj wyżej co napisałem odnośnie wagi, serio jest na odwrót niz sie wydaje! A co do ceny to czasmi sa nieugięci ale trzeba uzyc jakis argumentów, że duza grupa i że częściej tak będziemy robić... Dużo osób zna szefa więc można by się wybrać tram pogadac np. o zniżcze dla SRTB czy coś takiego...
KOZI

Postprzez ERDII » wtorek, 10 lipca 2007, 12:23

doodie napisał(a):tu nie chodzi o trening tylko o wage

znam goscia z wagą podobną do Twojej(wołek) i naprawde bardzo doskonale sobie radzil.

245zl to chyba za te duze gokardy tak?? uwazam z na malych bedzie wiecej emocji. duzymi sie jeszcze trudniej wyprzedza. mozemy pomyslec o jakims tzw. jokerze jak w zuzlu jesli druzyna przegrywa. np. z 4 pola ale duzym. bedzie ciekawie.
ERDII
Forum Clubber

Postprzez ERDII » wtorek, 10 lipca 2007, 12:25

szefa teraz niema. jest niezbyt chetna do znizek szefowa...
ERDII
Forum Clubber

Postprzez KOZI » wtorek, 10 lipca 2007, 12:26

No dużymi nie ma co najlepiej chyba wszyscy małymi i tyle...
KOZI

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne