Co dla kobiety C3, Yaris, Ibiza?

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez KOZI » poniedziałek, 23 lipca 2007, 23:05

O na to chyba nikt nie wpadł, tylko cena pewnie inna niż reszta, co?
KOZI

Postprzez qwerty » wtorek, 24 lipca 2007, 07:16

Nafar mnie oświecił , wychodzi nowa Mazda 2 juz ze stylistyka typu Zoom Zoom - wyglada super i urosła w porownaniu do poprzednika , niestety strona Mazdy jest w trakcie "aktualizacji" i nie ma cen i daty premiery zlookać :P
qwerty
User

Postprzez GaRaż » wtorek, 24 lipca 2007, 12:17

Mazda to juz nie jest ta "Mazda" , skundlili sie z fordem i nic dobrego z tego nie moze wyniknac :P :lol: :lol: ;)
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez ando » wtorek, 24 lipca 2007, 14:20

garaż fordy zostaw w spokoju hehehehe.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ando

Postprzez trance » wtorek, 24 lipca 2007, 16:24

ando napisał(a):garaż fordy zostaw w spokoju hehehehe.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jak najbardziej popieram :)
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez Dziadek » wtorek, 24 lipca 2007, 21:16

Ale prawda ze mazda sie skundlila i juz to nie moze nazywac sie japoncem. Dla laski C3 Pluriel z odsuwanym dachem, C2 VTR, Swift, Clio, Smart 4 four.
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez nyny » wtorek, 24 lipca 2007, 21:46

No jestem...
Wczoraj caly dzien w poznaniu po salonach i kupa....
...i okzalao sie jakim jestem miekkim facetem i kto nosi spodnie w zwiazku....

Po krootce wrazenia:

ford dobra oferta ale niestety odpal stylistycznie i niepodobal sie jej za cholere...
super obsluga itd

mazda 2 i 3 podobaly sie mocno ale cena grubo przekroczyla moje zalozenie (max 50 tysia za male auto)... super obsluga itd.

Do mini nawet nie podchodzilismy bo sie o ile dobrze pamietam zaczyna grubo powyzej kwoty no i jakos nie wyrazila takich emocji (ja czcemu nie)
honda jazz a i owszem cenowo jak najbardziej ale jednak niepodobal sie jej...najlepsza obsulga z wszystkich salonow ktore odwiedzilismy...

bylismy jeszcze w oplu - corsa d z takim wyposazeniem jakie chcielismy to koszt grubo powyzej 55 tysia....
strasznie mi sie spodobal swift i cena leko powyzej 50 tysia (ale negocjowalna) ale za to moja powiedziala ze brzydactwo....

seat ibiza tez odpadl z nam tylko wiadomych wzgledow...

toyota yaris pasila/dobry rabat dobre wyposazenie i cena pod 50 tysia ale ja tu weto postawilem bo sluzbowe jest wiec do domu chcialem inne.
no i na tym sie moje weto skonczylo...

peugeot od razu odpadl bo sie jej nie podoballl

no i to co wywrozyliscie...
po wjechacniu do salonu cytryny kurna jakis szal w nia wstapil....
na c1 i c2 nie spogladala wogole..
dopadla do c3 i powiedziala ze to ma byc i koniec...
Dobrze ze tego nie widzial gosc z salonu bo negocjacje by spalily na panewce....
No i nie bylo wyjscia...
Wkurzylo mnie troche podejscie do klienta, dopoki nie powiedzielismy ze wplacamy kase to totalna zlewa tak od niechcenia (juz chcialem wyjsc ale gwiazda moja taka zaaferowana byla autem ze glowa mala). Potem to zupelnie inne podejscie lizal tylek jak malo...
Ponegocjowalem wywalczylem troche upustu i wyposazenie dosyc bogate (pelna elektryka/abs/klima/poduchy/centarl/autoalarm/radio i glosniki itd.) kolor sobie wymyslila kawa z mlekiem, silnik 1.4 benzyna i odbior 10 sierpnia... koszt (i tu oczy zrobilem ze tak tanio) 43 tysie...
Takze krakaliscie i wykrakaliscie..
Osobiscie wybralbym swifta a za klase salon hondy i pewnie gdyby sie jazz podobala to bysmy wzieli bo naprawde profeska jak nie wiem.....

Dzieki za porady :)
pozdro
nyny
User

Postprzez --orzech-- » środa, 25 lipca 2007, 07:18

widzisz...
1.4 dirsel bylby oszczedniejszy... ale 1.4 benzynka bedzie na pewno zwawszy i jakis taki bardziej ruchliwy ;)
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez Mav » środa, 25 lipca 2007, 07:48

Szkoda, że kobiety kupują emocjami :(
Mav

Postprzez Dziadek » środa, 25 lipca 2007, 19:44

A my to niby czym? Jak ci postawie 400 konne evo w zakresie finansowym to poprostu wezmiesz :) Nie bedziesz myslal ile pali i ile kosztuja czesci :)
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez szatek92 » poniedziałek, 3 września 2007, 16:55

no a moja matka śmiga fiestą 1.3 i narzeka że strasznie wolna niedługo jednak nadchodzi czas na zmianę(fiesta jest 2003rok). No i teraz chyba będzie to polo, kolejna VII edycje fiesty albo coś większego ale już używanego pkw city <- od podanych cen trzeba odjąć 19% + 22% + 3% i pomnożyć przez kurs euro do złotówki.
szatek92
Super user

Postprzez STELMI » poniedziałek, 3 września 2007, 17:20

ten temat umarł ponad miesiąc temu
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez KOZI » środa, 5 września 2007, 18:19

To skoro się juz odrodził niech nyny powie jak wrażenia z jazdy C3 :D A cena az niemożliwe - nie chce mi sie wierzyc, że 43 tysie, Nyny ni epomyliłes się? Przecież to jest auto o klase albo dwi ewyżej niz t einne małe co oglądaliście a kosztowały one min 50 tys a ty jest poniżej jeszcze C1,C2, Wywzieliscie C3 i tylko tyle kasy? Az dziwne, to ile C1 i C2 kosztuja, po 20 tys? :lol: Bo dziwne, żeby nizszej kalsy były droższe niż wyższej... Nyny jak to jest?
KOZI

Postprzez Brychu » niedziela, 9 września 2007, 15:35

Kozi słyszałeś o takiej stronie internetowej www.citroen.pl ? Może tam znalazłbyś odpowiedzi na męczące Cię pytania ?
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez KOZI » niedziela, 9 września 2007, 20:41

Słyszałem ale nie ciekawi mnie to aż tyle, żeby tam szukać, nyny pewnie też mógł wejść na strony internetowe i nie zakładac tego tematu a jednak po coś załozył...
KOZI

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne