Dyskusje na temat rankingu srtb

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez maciej29 » środa, 26 marca 2008, 23:49

ja tyz odpadam w tym sezonie jak narazie
maciej29

Postprzez weede » środa, 26 marca 2008, 23:58

dave napisał(a):chyba za chwile bedzie na mnie ze zaczalem jakas dyskusje. powiem tak. kuurwa czy was jeblo w beret :?: :?: :!: :!: czy kurwa walczymy ze soba o jakis puchar najszybszego forumowicza srtb :?:

tez postuje o wiecej luzu w sutkach ;) przeciez to tylko fun
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez Brychu » czwartek, 27 marca 2008, 01:19

No właśnie, tak ostatnimi czasy jakieś takie ciśnienie się robi nawet w takich tematach. I pomyśleć że to wszystko moja wina...
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez KOZI » czwartek, 27 marca 2008, 01:26

dave napisał(a):
KOZI napisał(a):Ja tam mam to gdzies, nie musze byc w zadnym rankingu wcale, ale smieszne takie meczenie na sile zeby nagle byl jak najszybciej spot rankingowy kiedy sie jeszcze nawet sezon nie zaczal
no i co :?: czy ktos ciezmusza zebys przyjechal :?: bardziej mi chodzilo o zorganizowanie spota a nie kto ma jakie widzimisie na temat jakiegos rankingu ktory na moje zawsze byl tu dla zabawy a nie dla wywyzszania sie ktory szybszy czy wolniejszy :!:

myslisz pojęcia i tematy... z tego co teraz napsiales wychodzi, ze chodzilo poprostu o zorganizowanie spotu bo poprzedni nie wyszedl i wogole zeby sie cos dzialo no i oczywiscie to dobry pomsyl ale w takim razie skoro nie ma miec nic wsolnego z rankingiem to po co zasmiecac ten temat? To trzeba bylo napisac gdzie indziej, a zeby spot miaj przelozenie na ranking(skoro juz taki powstal) to musi byc to juz cos bardziej zorganizowanego, przemyslanego i jak bedzie wecej jezdzacych aut ktore maja sie liczyc w rankingu...
KOZI

Postprzez Jarek104 » czwartek, 27 marca 2008, 05:43

Z tego co jest teraz wynika, że Civa jest wolniejsza od Jeepa... Jak już ustalicie konkretny termin, to też przyjadę utwierdzić się w tym, że moje auto tylko wygląda a nie jedzie...:(
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez ryba-1 » czwartek, 27 marca 2008, 08:14

Jarek104 napisał(a):Z tego co jest teraz wynika, że Civa jest wolniejsza od Jeepa...

przypominam ze nie sprawdzalismy :lol: :lol: :mrgreen:

Weed mnie mozna chwilowo tez wykreslic bo nie ma juz opelka :(
ryba-1
Forum Killer

Auto: bmw

Postprzez dave » czwartek, 27 marca 2008, 08:36

KOZI, a powiedz ile bylo spotow gdzie umawialismy sie aby zrobic porzadek w rankingu w 2007 roku :?: ja sobie przypominam JEDEN zaraz po festiwalu. a pozniej kto przyjezdzal na spota to jakies tam niewielkie zmiany sie pojawialy. zreszta mi to bylo wsio ryba czy jade na spot zwiazany z rankingiem czy nie z rankingiem i tak jest tez teraz. wg twojej teorii maja byc spoty zeby sobie pojezdzic i tez takie gdzie bedzie zakaz scigania zeby czasem jakis zmian nie bylo ;)
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez Fiveopac » czwartek, 27 marca 2008, 09:45

Wiecie co? Najmadrzej napisal Doris:

DoRiS napisał(a):dobra szkoda tu dyskutowac...
PROPONUJE...
NIEDZIELA 30.03.2007 godz 15.00 PAS Stratowy (pogoda bedzie na 100%)
8) 8) 8)

Spocik, poogladamy filmiki na komórkach i porozmawiamy 8)
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez KOZI » czwartek, 27 marca 2008, 17:08

Dave chyba się nie rozumiemy, nie wiem czemu odbierasz, że ja chce zrobic jeden spot rankingowy i koniec. To logiczne, że jak bedzie taki spot i zostanie potem ustalony ranking to jeżeli ktos cos w aucie zmieni albo pojawi się jakies nowe auto to ranking bedzie uaktualniany... Mi natomiast chodzi tylko i wyłącznie o to, żeby ten "główny spot rankingowy" zrobic później jak się zacznie sezon i jak wiecej osób będzi emiało auta zrobione i gotowe do ścigania. teraz za ustaleniem nowego rankingu jesteś tylko Ty i Five z wiadomego powodu(bo macie mniejwięcej gotowe auta). Al ejaki to sens jak bedzie teraz niby ranking gdzie beda sie liczyly 2/3 auta? Jezeli to na serio da Wam satysfakcje to ok, mi to naprawde totalnie wisi i wogole nie musz ebyc w zadnym rankingu bo nie po to robie auto zeby byc na jakiejs liscie tylko dla siebie ale skoro juz jest to forum gdzie piszemy i wymyslilismy taki ranking to mysle ze powinno byc to w jakis logiczny sposob zrobione. Jezeli teraz byl by "spot rankingowy" i bylo by malo aut to potem z czasem kazy co chwie by chcial zmienia cranking bo np. scignie sie z jedna osoba gdzies tam i stwierdzi ze jest szybszy juz od ilus aut. I nie bedzie to takie fajne a jezeli zrobimy w polowie sezonu(tak jak sam zauwazules jak to bylo w zeslzym roku po festiwalu) to bedzi eduza frekwencja, kazdy z kazdym mniejwiecej by sie scigal bylo by wiele wyscigow, fajny klimat, fajny z tego klip i woogle fajny spot i o to mi glownie chodzi, zeby nie zabic i nie stlamsic juz totalnie takich spotow bo coraz gorzej sie robi jak wiadomo i na forum i na spotach a wlasciwie ich braku. Nie mi tu decydowac ale moim zdaniem to co pisalem jest sluszne i na takim "spocie rankingowym" powinny by cjakies zasady zeby potem nie bylo slynnego gadanie wstyly " i tak jestem szybszy tylko mi dwojk anie weszla" wiec powinna by ckomisja np. 3 osobowa z roznych "srodowisk" 3 przejazdy zeby nie bylo przypadkowych wygranych i wtedy bylo by wszystko jasne i uczciwe i sadze ze taki wiekszy "spot z pompą" powinnismy zorganizowac w polowie sezonu zeby wiecej aut bylo gotowych bo bedzie ciekawiej i oczywiscie potem bedziemy to aktualizowac ale nie na zasadzie ze ktos tam gdzies tam kogos wyprzedil to jest szybszy tylko znowu zrobimy taki spot rankingowych na tych samych zasadach, prawo do zmiany rankingu na forum bedzie mial tylko Weed czy lto jest tam moderatorem i bedzie ok. Mi jak juz pisalme to zwisa ale skoro juz jest to forum i sie bawimy w taki ranking to niech jest on na jakis zasadach... A w niedziele oczywiscie jak najbardziej, zeby zrobic spot a ranking do czasu tego "spotu rankingowego" powinien byc moim zdaniem usuniety zeby nie robic zamieszania...
KOZI

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 27 marca 2008, 17:14

A po co w ogóle ten ranking skoro auta są praktycznie cały czas dłubane i w większości jest on po prostu nieaktualny? Ktoś się pościga, a w kolejny weekend coś dłubnie i już lipa.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez KOZI » czwartek, 27 marca 2008, 17:17

Kamil jakby "dłubnięcie" auta było tak proste i szybkie to było by pieknie, ale żeby dłubnąc auto na tyle, żeby namieszało w rankingu mysle, że nie wystarczy jeden weekend...
KOZI

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 27 marca 2008, 17:19

A chociażby podtlenek? Biorąc pod uwagę że pod koniec rankingu znajdują się auta gdzie różnica mocy może wynosić kilka koni, to najprostsza instalacja mogłaby namieszać. A ten 'weekend' to miała być przenośnia.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez KOZI » czwartek, 27 marca 2008, 17:25

a no to akurat fakt, podtlenek pasuje idealnie do tego co napsiales...
KOZI

Postprzez dave » czwartek, 27 marca 2008, 22:48

KOZI, ano widzisz, nie wiem czy to takie oczywiste ze ja five mamy skonczone auta. nie wiem jak five ale ja nie i nie ma to tu nic do rzeczy bo ja zawsze chetnie i z kazdym sie scigne. zasada jest prosta- fun.
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez KOZI » czwartek, 27 marca 2008, 23:04

wiem, że każdy dłubie dalej dlatego specjalnie, zeby uniknąc takiej wypowiedzi napisałem specjalnie " (bo macie mniejwięcej gotowe auta)" - chodzi o słowo mniejwiecej jaby co! 8)
A co do funu no to mi chodzi o to samo dlatego podkreslalem ze spot jak najbardziej, ja tez si ezawsze scigalem bez zadnych wymowek wkolko, teraz tez bym jechal jakbym mial wjakims tam stadium auto tylko, ze jest w ciagle tym samym - z podniesiona maska wie cnie mam wogole czym :| wogole jaka dziecinna klotnia ale przynajmniej ktos co spisze.

PS.
chciałem Ci dzisiaj "wyjasnic" i scignac sie z Toba bo bylem audi w mcdonaldzie a Ty sprinterem go objezdzales ale pojechales dalej 8)
KOZI

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne