przeciez Michał napisał zaraz po poscie Jarka
bigboy napisał(a):Honda jest autem prywatnym
bigboy napisał(a):Honda jest autem prywatnym
Cassel napisał(a):i zaczyna sie to co zwykle naskakiwanie... kolego czemu nie mialbym wystartowac w olsztynie skoro pod koniec maja jade na zawody ca do poznania na malte? a olsztyn jest jeszcze pozniej? wystartowales i byla beka ze nie chciales pokazac nieladu w bagaznikua wygrales dlatego ze honde przeniesli...
ja startowalbym z stelmim wiec bez bagaznika nie mialbym wiekszych szans...
no w tym problem ze nie chcialem startowac z pustym bagaznikiem pokazujac tylko zewnetrzna strone auta i mala czesc srodka.
stelmi - no to nie jest auto euro

moze chodzi ci o zderzaki? no widzisz przod byl jakis czas nie taki jak mial byc ale jest zrobiony i efekt jest.
Cassel napisał(a):a co do wrazenia jakie audi robilo to robilo dobre wrazenie z zabudowa i srodkiem co bylo.
Cassel napisał(a):jarek nie wiem co ty chcesz za wszelka cene udowodnic czy cos ale popatrz prawda jest taka ze moje auto w srodku wygladalo i wyglada jeszcze lepiej a twoje stoi w miejscu jakby czas sie dla niego zatrzymal.
Cassel napisał(a):No tutaj to kilku osoba sie nie podobala zabudowa bo nie wiem jak to mowiliscie za duzo wszystkiego... heh najlepiej to tylko i wylacznie skrzynia.. w kazdej zabudowie jest duzo wszystkiego chyba ze zabudowujesz 1 glosnik i 1 wzmacniacz no to wtedy nie jest..
Cassel napisał(a):a ja jaki mam niby lakier? tez mam fabryczny lakier? mi osobiscie auto stelmiego sie bardzo podoba i jesli bylbym w finale jest duza konkurencja z jego strony
ja nie lubie startowac w czyms jak czegos nie skonczylem...
a co do mojego auta to dziwne ze wiesz wiecej odemnie bo auto caly czas jezdzi a to ze dlubie przy nim to juz moja sprawa ze chce cos zrobic... ty dlubiesz dzien i noc przy zdjeciach i ja tego nie krytykuje wiec nie krytykuj ze robie cos przy aucie.
Cassel napisał(a):ie powiedzialem niczego takiego ze wygram jakas wojne czy ze jak sie pojawie to wygram. chyba sam to chcesz uslyszec.