KOZI napisał(a):szkoda tylko, że pucharki takie małe

i koszulki mieli tylko XXl i XL a rulek wziął chyba jedyna Lkę

jakaś by się znalazła, trzeba było do mnie uderzyć
Przedwszystkim zabrakło 11-sekundowców - Smoka, Dymali i Łotra... do tego kłopoty Tomasa. Miały być też auta z centralej Polski z zaproszenia Furious, ale miesiąc przed WST zmieniło termin 1/4 z 12 na 19-ego

Wierzę jednak że nadrobimy to z rozpoczęciem kolejnego sezonu i w końcu padnie 10-ka na pasie w Borsku :cool:
Poza tym impreza udała się MEGA! Sporo na prawdę ciekawych aut na 1/4 (miłe zaskoczenie w postaci Z06 z WWA?, szkoda że Viper nie spróbował swoich sił albo mnie to ominęło), doskonała pogoda, REWELACYJNY POKAZ DRIFTU (dzięki Łysy za przyjęcie zaproszenia!!), pokaz stunterów też mile ubarwnił imprezę.
Gala - dużo aut które zapowiedziały udział również się nie pojawiły, ale mimo to jak na pierwszy raz, wyszło całkiem nieźle choć później zrobił się już mały bałagan.. Na następny raz już będe wiedział jak dopracować, by było tak, jak należy

Tu też sporo ciekawych aut - przedewszystkim podziękowania dla CT Mazury którzy przyjechali specjalnie na tą imprezę oraz Michała CG - razem pokazali jak powinny wyglądać Calibry w PL!! Na chwilę zawitały również auta z American Old Cars z Kościerzyny, Corvette Stingray,... Duże podziękowania dla wszystkich właścicieli aut, którzy wzbogacili ten park maszyn!!
Jako że nie mogłem być obecny przy Gali przez cały czas.. jesli ktoś kto postawił auto, nie załapał się na koszulke - jutro do odebrania przy namiocie SRT + ... drzewka zapachowe Rockford Fosgate
Podziękowania również dla firmy Windex z Chojnic za udostępnienie dźwigów (super sprawa, zdjęcia i video z imprezy będa dzięki temu na pewno ciekawsze).. oraz całemu SRT!